- 15 Şubat 2013
- 25.694
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.652
- 798
Evet bayiliyoruzBana fakirliği seviyorlar gibi geliyor genel anlamda mağduriyeti kurban olmayı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bayiliyoruzBana fakirliği seviyorlar gibi geliyor genel anlamda mağduriyeti kurban olmayı![]()
Hadi onlar fakirliği mağduriyeti seviyor, siz neden çıkmıyorsunuz pankartınızı alıp?Bana fakirliği seviyorlar gibi geliyor genel anlamda mağduriyeti kurban olmayı![]()
Bak bak. Ben de bakıyorum bu çevreye. Hem yatırımlık hem oturmak için uygun bölgeler. 1+1 kiraları 3500-4000 civarı.saolasin kudra hic bakmamistim o tarafa. bir arastirayim tesekkurler cok
Fakir değilim kiHadi onlar fakirliği mağduriyeti seviyor, siz neden çıkmıyorsunuz pankartınızı alıp?
Ha tamam o zaman. Ülkenin durumundan etkilenmeyen %1’lik kesimdesiniz demek ki. Hatta iktidara yakın olmalısınız başka ihtimal yok çünkü. Anladık biz siziFakir değilim ki![]()
Ben de degilim ama Fransa'da olsam kesin cikmistim, Fransa'da olup bitenlere,, boyle haksizliga gelemiyorum, illa fakir olmam gerekmiyo, ama iste Fransa'da degilim, sikinti orda.Fakir değilim ki![]()
Bizimki gibi bir site daha var yakında, 1.750.000 yapmış onlar daYok gitmiyor. İnsanlar aç gözlü. Bu ara emlak piyasasıyla fazla haşır neşirim. 1.580.000 fiyatla konulan evin 1.150.000’e satıldığına şahit oldum. Aşırı fiyat çekiyorlar kakalayabilirsek diye.
Alan var mi?Bizimki gibi bir site daha var yakında, 1.750.000 yapmış onlar da.
Komşumuz 985’e satmıştı. Biz kiraya verdiğimizde satın almak isteyenler çıkmıştı 1.000.000-1.025.000 arasına.Alan var mi?
aynen biz ev bakiyoruz kayinpederim eski evini verdi .500 civarina satilsa ustune 200 300 kredi bile zor yani .300 ceksem aylik odemesi 4 5 bin oluyor ay cok fenaKomşumuz 985’e satmıştı. Biz kiraya verdiğimizde satın almak isteyenler çıkmıştı 1.000.000-1.025.000 arasına.
Yani herhalde yine 800.000-1.000.000 arasında satabilecekleri evleri olan insanlar ev alıyor şu ara diye düşünüyorum ben. Ya tamamıyla ya da krediyle tamamlayarak daha iyi eve geçenler alıyordur. Gerçekten zenginlerin dışında anca böyle alınır herhalde ev bu ara.
guzel valla evler .hayir fiyatlar da bir cok yere gore cok iyi .saol cidden haftasonu bir o tarafa gidip gezeyim iyice .Bak bak. Ben de bakıyorum bu çevreye. Hem yatırımlık hem oturmak için uygun bölgeler. 1+1 kiraları 3500-4000 civarı.
Yeni gelişen bölge. Etraftaki müstakil eski evlere çok aldırma 1-2 seneye gidecek onlar. Çoğunun anlaşması yapılmış zaten.guzel valla evler .hayir fiyatlar da bir cok yere gore cok iyi .saol cidden haftasonu bir o tarafa gidip gezeyim iyice .
Bizde ev alıcaz beklıyoruz.şu an dediğiniz gibi ev fiyatları uçtu.Ama bu böyle çıkıp eninde sonunda düşecek diyorlar.yeni bina yapılmıyomuş sektörden dolayı ondan böyleymiş beklemedeyizMerhaba herkese, bazi sebeplerle(mecburiyetten) evimi sattim korona ilk ciktigi dönemde.Elimde 170 bin tl kalmisti evden ve altin yaptim ve suan 200 bin ediyor.Yani ev almak icin ugrassam da malesef yari parasi bile etmiyor alamiyorum.700 bin den basliyor 2+1 daireler.Çok mutsuzum elimdeki iki kurus ta eriyip gidecek diye korkuyorum bir daha hic ev sahibi olamayacakmisim gibi geliyor.Arabam var satsam ev icin eklesem (200 bin eder galiba)bir daha araba da alamam bu piyasada.Suan oturdugum evden de hic memnun degilim cikmak istiyorum ama ne mumkun kiralar 3 bin den basliyor bu ev de eski harabe bir ev ailemden kalma.Yaptirsan olmuyor cunku ev benim degil boyle de es dost kimseyi davet edemiyorum heryer döküluyor.Ev alamiyorum burdan cikamiyorum ilanlara baktikca sinirim bozuluyor.Ilanlar cok acimasiz böyle fiyat mi olur biz ki esimle ort 12 bin tl kazaniyoruz ama ev alamiyoruz şu hale bak.Dertlesmek istedim.Okudugunuz icin tesekkurler.
Aynen ben artik birsure uzak duracagim ilan bakmicam yuregimi darliyorum bu yuzden.Birkac yil sonra anca alabilirim belki.KismetBizde ev alıcaz beklıyoruz.şu an dediğiniz gibi ev fiyatları uçtu.Ama bu böyle çıkıp eninde sonunda düşecek diyorlar.yeni bina yapılmıyomuş sektörden dolayı ondan böyleymiş beklemedeyiz
Hayir tabiki.yeni ev almak isteği ile sattık ama düşen banka faizleri yükselen araç fiyatları ve ekonomiden dolayı evler de yükseldi. Zamanlama açısından ters olduEvi satarken nasıl bir planınız vardı ki,krediyi düştükten sonra kalan parayla daha iyi ev alacağınızı mi düşünmüştünüz ? Hem lüks eve kira hem birikim zor olur bence.Kalan paranın üstüne tekrar kredi çekip yeni bir ev alırdım sanırım yerinizde olsam.