• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum ev alamiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komşumuz 985’e satmıştı. Biz kiraya verdiğimizde satın almak isteyenler çıkmıştı 1.000.000-1.025.000 arasına.

Yani herhalde yine 800.000-1.000.000 arasında satabilecekleri evleri olan insanlar ev alıyor şu ara diye düşünüyorum ben. Ya tamamıyla ya da krediyle tamamlayarak daha iyi eve geçenler alıyordur. Gerçekten zenginlerin dışında anca böyle alınır herhalde ev bu ara.

Ben de saçma sapan bir fiyat çeken oturduğum yere yakın bir evi sırf merakımdan takip ediyorum, aylardır satilmadi. Önemli olan fiyat biçmek değil o fiyatı verebilecek birini bulabilmek bence

Komşumuz 985’e satmıştı. Biz kiraya verdiğimizde satın almak isteyenler çıkmıştı 1.000.000-1.025.000 arasına.

Yani herhalde yine 800.000-1.000.000 arasında satabilecekleri evleri olan insanlar ev alıyor şu ara diye düşünüyorum ben. Ya tamamıyla ya da krediyle tamamlayarak daha iyi eve geçenler alıyordur. Gerçekten zenginlerin dışında anca böyle alınır herhalde ev bu ara.
aynen biz ev bakiyoruz kayinpederim eski evini verdi .500 civarina satilsa ustune 200 300 kredi bile zor yani .300 ceksem aylik odemesi 4 5 bin oluyor ay cok fena

Merhaba herkese, bazi sebeplerle(mecburiyetten) evimi sattim korona ilk ciktigi dönemde.Elimde 170 bin tl kalmisti evden ve altin yaptim ve suan 200 bin ediyor.Yani ev almak icin ugrassam da malesef yari parasi bile etmiyor alamiyorum.700 bin den basliyor 2+1 daireler.Çok mutsuzum elimdeki iki kurus ta eriyip gidecek diye korkuyorum bir daha hic ev sahibi olamayacakmisim gibi geliyor.Arabam var satsam ev icin eklesem (200 bin eder galiba)bir daha araba da alamam bu piyasada.Suan oturdugum evden de hic memnun degilim cikmak istiyorum ama ne mumkun kiralar 3 bin den basliyor bu ev de eski harabe bir ev ailemden kalma.Yaptirsan olmuyor cunku ev benim degil boyle de es dost kimseyi davet edemiyorum heryer döküluyor.Ev alamiyorum burdan cikamiyorum ilanlara baktikca sinirim bozuluyor.Ilanlar cok acimasiz böyle fiyat mi olur biz ki esimle ort 12 bin tl kazaniyoruz ama ev alamiyoruz şu hale bak.Dertlesmek istedim.Okudugunuz icin tesekkurler.
Bizde ev alıcaz beklıyoruz.şu an dediğiniz gibi ev fiyatları uçtu.Ama bu böyle çıkıp eninde sonunda düşecek diyorlar.yeni bina yapılmıyomuş sektörden dolayı ondan böyleymiş beklemedeyiz

Bizde ev alıcaz beklıyoruz.şu an dediğiniz gibi ev fiyatları uçtu.Ama bu böyle çıkıp eninde sonunda düşecek diyorlar.yeni bina yapılmıyomuş sektörden dolayı ondan böyleymiş beklemedeyiz
Aynen ben artik birsure uzak duracagim ilan bakmicam yuregimi darliyorum bu yuzden.Birkac yil sonra anca alabilirim belki.Kismet

Evi satarken nasıl bir planınız vardı ki,krediyi düştükten sonra kalan parayla daha iyi ev alacağınızı mi düşünmüştünüz ? Hem lüks eve kira hem birikim zor olur bence.Kalan paranın üstüne tekrar kredi çekip yeni bir ev alırdım sanırım yerinizde olsam.
Hayir tabiki.yeni ev almak isteği ile sattık ama düşen banka faizleri yükselen araç fiyatları ve ekonomiden dolayı evler de yükseldi. Zamanlama açısından ters oldu

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X