Benim cok acik ve net soyledigim bisey var, neden anlatamiyorum bilemedim, bu bir tercihtir, ben param varsa ev alirim, ev çürüse bile arsada, tapuda hakkim devam eder, cocuguma uzun vadede miras olarak birakabilecegim biseydir, daha bugune kadar anam babam zamaninda bi ev alsaymis kiradan kurtulsaymisiz diyen cok ama anam babam bi araba biraksaymis miras diyeni duymadim, eskime payi evde de var tabii ama hala arabayla evin kiyas kabul etmeyecegini dusunuyorum, isteyen istedigine yatirim yapmakta özgür, serbest piyasada maalesef sinirlama getirilemiyo, keske sinir getirilmesinden cok insanlarin emeginin karsiligini alabildigi, o aldigi karsilikla korkmadan bi gelecek kurabilecegi bi ekonomik refah duzeyi olsaydi ülkenin. Cocugumun gelecegi icin hangi ülkeye kapagi atsam, nereye kacsami konusuyo olmasaydik. Son 2 3 senedir kisa vadede 2.el arabalar ciddi prim yapmaya basladi dogrudur, o zaman soyle sorayim madem hepsi sonunda cöp oluyo, dededen kalma curumus yali/konak mi istersin, zamaninda ayni paraya satin alinmis atiyorum 100 tane otomobil mi? Arsa gene sana kalır, arabadan geriye ne kalir?