çok mutsuzum hemde çok

vefasiz_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
106
0
0
Ankara
mutsuzum kimseye güvenim kalmadı herkesten bir darbe yiyince ailemden babamdan abilerimden sevdiğimden arkadaşlarımdan kimseye güvenim kalmadı abimin hanımından yediğim darbeler stresten mideme vurdu ve midemden yara çıktı son bir senedirki yaşadıklarım hayatım altüst oluşu anlatsam hangisini anlatayım hangisinden başlayayım benim gibi en yakın dostundan 7 senelik dostundan bile sevgilisi olunca bana yüz dönmesi bazen diyorum sorun bendemi yoksa bu benim kaderimmi kızlar benim gibi olan varmı yoksa tek benmi böyleyim taki 2 sene öncesine kadar deselerki sen şunları yaşayacaksın deseler inanmazdım dertliyim mutsuzum kimseye güvenipte arkamı dönemiyorum sadece olacağı varmış oldu diyorum

yaş büyüdkçe sorumluluk arttıkça olanları kontrol edemiyosun küçükken kimse bişi yaptığı yok çocuksun ama büyüyünce çok canım yandı

hayat çok şeye gebe ve neler yaşayacağımız hiç belli değil
artık bnde hiç bişeye şaşıramıyorum
çok kötü şeyler yaşadım senn gibi
ama Alalhım çok büyük herşey yoluna girer elbet
aşkım var iyikide var en büyük desteğim

Anne baba ve kardeşten gerisi boşşşş! ve yalannn! hayat bana da bunu öğretti, ailenden başka herkes menfaat peşinde, herkes sahte sevgilerde!

valla snein gibi eskiden ben de çok takılırdım böyle şeylerebende mi sorun var insanlarda mı
çok çabuk kırılır çok ağlardım
şimid bakıyorum da onlar da kimmiş diyorum nelere kafayı takmışım kendime çok kızıyorm bir yandan toyluguma veriyorum
zamanla mücadele etmeyi ve takmamayı öğreniyorsun
herşey normal normal geliyor

Kesinlikle ailenden başkası yanında olmaz böyle zamanlarda...
Arkadaşa da çok güvenmeye gelmiyor.
Moralinizi yüksek tutmaya çalışın, kendinize bir uğraş bulun
Zamanla atlatırsın, Herşey yoluna girer umarım..

21 yaşındayım şu son 1 sene herşey burnumdan geldi hiç tat alamıyorum ağlıyorum deli gibi depresyona girdim birazda herşeyden sıkılır oldum çalışıyorum ama nasıl çalışıyorum onu bile bilmiyorum mal gibi oldum açıkçası

hemde çok yalnız hissediyorum kendimi birşeylere veremiyorum kendimi sürekli bir düşüncenin içerisinde buluyorum kendimi dostum diyemiyorum sahte yapmacık geliyor herşey hep böylemi devam edecek hayatım diyorum alışmalımıyım bu duruma

tatlım tam olarak sorunun ne sen hayatındaki herşey dört dörtlük olsun die çabalıyo olmayasın bazen hayatı akışına bırakmak sadece kenara geçip izlemek gerekir filmlerdeki gibi magazin programlarında gösterilen gibi toz pembe hayatlar yaşanmıyor hiç bi zaman seni önemsemeyeni sen de önemseme kendinden değerli kimseyi görme belki .evrende sana destek olmaya çalışan insanlar vardır ama en akıntıya karşı yüzmekten göremiyosundur ne dersin? hayatını biraz gözden geçirmeni seni üzenleri mümkünse hayatından çıkartmanı tavsiye ederim

hayatımı dört dörtlük istemiyorum ama tek bir yöndendemi düzgün olmaz hertaraftan yıkıma uğradım bunların etkisi üzerimden gitmiyor korkular oluştu

hiçmi kimseye güvenmeyecez bu dünyada insanın en yakınındakiler böyle yaparsa dışardaki insan hayliyle yapar

21 yaındasın ne yaşadın ki bu kadar ben de 22 yaşındayım 1 senelik evliyim ben de çok sorun yaşadım çok bunaldığım zamanlar oldu ama ne bilim senin kadar da herkesi bi kenara atmadım hep kendime tutunacak bi dal buldum yoksa bu hayatın ne anlamı var ki

Lütfen böyle dusunme.
Allah kimseye kaldıramayacagı derdi , yükü vermez.
Her mutsuzlugun da bir sonu vardır.
Olumsuz olma sende mutlu olabilirsin

hayat bu iste zor birak arkadasi babana güvenemiyosun bu devirde
senin arkadasinin sana yaptigini benim babam bana yapti yani yapmayada devam ediyor
ama ne yapalim herkez ektigini bicer gün gelir devran döner allah saglik versin yeterki sende böyle düsün canim..

Back
X