cok mutsuzum, hic birseyden zevk alamiyorum

Kendini gerçekleştirmelisin!Yani bilgi birikimini,kültürünü arttırabilirsin.Bir fotoğraf makinası edinip fotograf çekebilirsin.Ya da ilgi alanına göre bir etkinlik mutlaka yapmalısın.Ben sana nedenini söyledim aslında...2 yıl önce erkek arkadasimdan ayrilinca icimin sancisina en iyi gelen sey namaz oldu.Sonra da çogu seyden uzaklastim ve icimi Kalbimin sahibine actim.Suan etki eder mi sana bilmiyorum..Ama biraz olsun iyi hissetmek istersen garantili yolu anlatiyorum;
-Öncelikle beden temizliğini tam değilse onları yap.İc camasir,banyo vb.
-Sonra yavas yavas suyun degdigi her noktanin rahatladigina inanarak abdest al.
-Bir seccade ser odana.İsik los olsun.AllahuEkber deyip dunyayi ardina al ve Rabbine yönel.
-namazın bittiğin de kendin için bir dua et.Hani arkadasina icini dokuyormus gibi Allah'a anlat kendini.İnan bana harika bir hisse kapilacaksin.Mutlaka denemelisin!Ve inan sana bu mesaji yaziyorsam sebepsiz degildir.Belki Allah senin O'na yönelmen icin beni vesile kılmıştır.Sadece 2 rekat..Lütfen?

Ben namaz kilmasini bilmiyorumki

Ben namaz kilmasini bilmiyorumki
Canım benim...Sana istersen herşeyi anlatabilirim.Namaz kılmayı,bizi yarayan yüce Zatı..Kalbine huzur verecek daha nice güzel şeyi.Çünkü eminim seninle konuşmamı sağlayan Rabbim artık senin O'nu tanımanı istiyor :)

merhaba kizlar,

kisa süre icinde yeni bi tane konu....
hemen gecmek istiyorum sorunuma....

yaklasik 2 haftadir cok ama cok mutsuzum, nedenini bilmiyorum. hic biseyden zevk alamiyorum. ise ölü gibi gidip geliyorum, suratim sürekli asik. is yerine vardigim an vaktimi saate bakmakla geciriyorum, zaman gecsinde eve gideyim diye. ne zamandir böyleyim, ev is ev is, hic disari cikasim yok, kimseyi göresim yok. hayattan bezmisim gibi.
evdede kimseyle pek iyi anlasamiyorum, annemlerle kaliyorum ama hic konusmuyoruz, herkes kendi halinde.
her an aglayabilirim, hatta hüngür hüngür aglamak istiyorum ama o da bir cözüm degilki...

napabilirim, nasil yeniden hayata baglanabilirim bilmiyorum.
esimden senenin basinda ayrildim. o degil mutsuzlugumun sebebi. bayadir ayrilmak istiyordum ve ayrildiktan sonra zaten hafiledigimi hissettim. eski esimi bir dk bile düsünmüyorum ama yinede icimde bir bosluk var.
diger konumu okuduysaniz bilirsiniz. birisiyle iletisimdeydim, o da kesilince iyice kötü oldum.
sanki illaki hayatimda birilerinin olmasi gerekiyor, sanki onlar hayatima anlam ve heycan katiyor ama ne kadar sacma bisey böyle seylere bagli olmak. bunu nasil yenebilirim. nasil üstünden gelebilirim. hic bi fikrim yok.
kendimi cok aptal cok salak buluyorum. bir cikmazin icindeyim. acaba doktora mi görünsem napsam.....

taslayin beni de aklim basima gelsin :KK43:
gel taslaym:) saka canım gul.die soyledm hayat devam edyor zor surec gecirmissn kuzum esinden ayrlmssn ustne bryle konsyrdn iltibati kestm dedn bosluk olustu haklsn sende ALLAH gonlune gore versin canim INSALLAH bundan snra heo mutlu olursun. ama dedgm gbi hayat devam edyor uzme kendini

Canım benim...Sana istersen herşeyi anlatabilirim.Namaz kılmayı,bizi yarayan yüce Zatı..Kalbine huzur verecek daha nice güzel şeyi.Çünkü eminim seninle konuşmamı sağlayan Rabbim artık senin O'nu tanımanı istiyor :)
Insallah, zahmet olmazsa özelden yazabilirsin bana

gel taslaym:) saka canım gul.die soyledm hayat devam edyor zor surec gecirmissn kuzum esinden ayrlmssn ustne bryle konsyrdn iltibati kestm dedn bosluk olustu haklsn sende ALLAH gonlune gore versin canim INSALLAH bundan snra heo mutlu olursun. ama dedgm gbi hayat devam edyor uzme kendini
Cok sagol, böyle güzel seyler okumak merhem gibi geliyor :) cok sagol

Back
X