- 20 Ocak 2010
- 47.600
- 178.697
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi elifff_____
Evet ta kendisisu dugune bolumden kimler cagirilacak kaosu yasayan arkadas mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ta kendisisu dugune bolumden kimler cagirilacak kaosu yasayan arkadas mi ?
su dugune bolumden kimler cagirilacak kaosu yasayan arkadas mi ?
ahahahaha kadindaki hirsa bak![]()
Bide gene eşinle aynı okuldamı olucaksın kız doğru söyle o sınavı kazanmak için sabah akşam çalıştın dimi![]()
Hırs zararlı tabi ama en güzel kk nicki yarışmasında bana oy verirseniz hayat gözünüze daha güzel görünebilir![]()
Ya zaten her an çocuğun ensesinde ha bide bildiğim kadarıyla eşi öğretmeniydiayni fakultedelermis soylemisti
Bide gene eşinle aynı okuldamı olucaksın kız doğru söyle o sınavı kazanmak için sabah akşam çalıştın dimi![]()
o ne ya benim oyle birseyden haberim yok ? arada gelip konulara takiliyorum cok interaktif bir kullanici degilim yani.
Ya zaten her an çocuğun ensesinde ha bide bildiğim kadarıyla eşi öğretmeniydiama hayatınızda böyle birini daha görmemişsinizdir sınırlarınızı zorlar ben kendisine önyargısız yorum yapamıyorum bu yüzden maalesef
![]()
Seni o konuya tagledim apla gel gel:)
macin en can alici aninda ekrani cepe cevreleyen boya reklami gibiyim diyorsun yani![]()
Hadi yaaa![]()
Pfff ne sandın aplamız....Lorena bu herife stalker olmaya harcadığı zamanı okulda değerlendirseydi şimdiye kadar dekan olmuştu.
Isin bana ilginc gelen kismi bu tarif ettiginiz karakterde birinin ``ise yeni girdim, hocalardan cekiniyorum, arkamdan ne derler, ya yapamazsam`` falan gibi kendine guven eksikligi izleri tasiyan seyler soylemesi.
Ne yemesin en başında dedimya zaten ama işe de ihtiyacım varO.
M
G
Lorena valla içime doğmuş ilk mesajımda kociş aşkıyla akademiye yönelmişsin demiştim. Çok çok çok haklıymışım. Sen oraya adama bekçilik yapmaya gitmişsin yeme bizi.
Dayanamadım değil Zaman'ı geldi açıkladımKız bi konusu vardı kıskançlıkla ilgili orda bildik ilk kabul etmedi ama sonra dayanamadı itiraf etti![]()
İnsanlarla muhattap olmadığım kanısına Nasıl vardınNeyse konuyu dağıtmıyayım ama ona göre yorum yapın yani kendisi insanlarla muhatap olmayan biri normalde![]()
Evt çok çalıştım ama sadece bu sebepten değil bu işi istemesem o kadar çalışmazdımBide gene eşinle aynı okuldamı olucaksın kız doğru söyle o sınavı kazanmak için sabah akşam çalıştın dimi![]()
Öğretmenim filan değildi toplasan 1-2kere girmiştir dersimeYa zaten her an çocuğun ensesinde ha bide bildiğim kadarıyla eşi öğretmeniydiama hayatınızda böyle birini daha görmemişsinizdir sınırlarınızı zorlar ben kendisine önyargısız yorum yapamıyorum bu yüzden maalesef
![]()
Ne alakası var offfPfff ne sandın aplamız....Lorena bu herife stalker olmaya harcadığı zamanı okulda değerlendirseydi şimdiye kadar dekan olmuştu.
Niye garip olsun ki yeni işe giren çoğu insan yaşar bunları özellikle böyle bi meslekteIsin bana ilginc gelen kismi bu tarif ettiginiz karakterde birinin ``ise yeni girdim, hocalardan cekiniyorum, arkamdan ne derler, ya yapamazsam`` falan gibi kendine guven eksikligi izleri tasiyan seyler soylemesi.
İnş o günleri de görürüm ne güzel söyledin:)Ya nolcak ya amaan kafayı taktığın şeye bak.. sen araştırmaya makale yazmaya ne bileyim elinden ne geliyorsa yapmaya devam et, sevdiğin ya da sana yararı olacak bi hocanın özel işlerini senin yapmana izin veriyorsa onları da yapmaya bak yeterli bence.. yeni gelen her zaman her yerde çömez muamelesi görür.. üç beş yıl sonra yeniler gelip sen kıdemli olmaya başladığında emin ol bugünkü hallerine gülüp geçeceksin..
ay lorena sen miydin ya[/QUOTE
Lorenayı unutun:)