• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum(iş)

Pfff ne sandın aplamız....Lorena bu herife stalker olmaya harcadığı zamanı okulda değerlendirseydi şimdiye kadar dekan olmuştu.

Isin bana ilginc gelen kismi bu tarif ettiginiz karakterde birinin ``ise yeni girdim, hocalardan cekiniyorum, arkamdan ne derler, ya yapamazsam`` falan gibi kendine guven eksikligi izleri tasiyan seyler soylemesi.

Ya nolcak ya amaan kafayı taktığın şeye bak.. sen araştırmaya makale yazmaya ne bileyim elinden ne geliyorsa yapmaya devam et, sevdiğin ya da sana yararı olacak bi hocanın özel işlerini senin yapmana izin veriyorsa onları da yapmaya bak yeterli bence.. yeni gelen her zaman her yerde çömez muamelesi görür.. üç beş yıl sonra yeniler gelip sen kıdemli olmaya başladığında emin ol bugünkü hallerine gülüp geçeceksin..

Isin bana ilginc gelen kismi bu tarif ettiginiz karakterde birinin ``ise yeni girdim, hocalardan cekiniyorum, arkamdan ne derler, ya yapamazsam`` falan gibi kendine guven eksikligi izleri tasiyan seyler soylemesi.

Ben pek katılmıyorum aslında. Bu kadar kıskanç, saplantılı insanların özgüveni bence -1. Adam öğrencisine selam verdi diye kıskanan biri Lorena. Bütün hayatı, dünyası da bu adam zaten.

O.
M
G

Lorena valla içime doğmuş ilk mesajımda kociş aşkıyla akademiye yönelmişsin demiştim. Çok çok çok haklıymışım. Sen oraya adama bekçilik yapmaya gitmişsin yeme bizi.
Ne yemesin en başında dedimya zaten ama işe de ihtiyacım var
Kız bi konusu vardı kıskançlıkla ilgili orda bildik ilk kabul etmedi ama sonra dayanamadı itiraf etti :KK53:
Dayanamadım değil Zaman'ı geldi açıkladım

Neyse konuyu dağıtmıyayım ama ona göre yorum yapın yani kendisi insanlarla muhatap olmayan biri normalde :KK66:
İnsanlarla muhattap olmadığım kanısına Nasıl vardın
Bide gene eşinle aynı okuldamı olucaksın kız doğru söyle o sınavı kazanmak için sabah akşam çalıştın dimi :KK51:
Evt çok çalıştım ama sadece bu sebepten değil bu işi istemesem o kadar çalışmazdım

Ya zaten her an çocuğun ensesinde ha bide bildiğim kadarıyla eşi öğretmeniydi :KK51: ama hayatınızda böyle birini daha görmemişsinizdir sınırlarınızı zorlar ben kendisine önyargısız yorum yapamıyorum bu yüzden maalesef :KK14:
Öğretmenim filan değildi toplasan 1-2kere girmiştir dersime
Pfff ne sandın aplamız....Lorena bu herife stalker olmaya harcadığı zamanı okulda değerlendirseydi şimdiye kadar dekan olmuştu.
Ne alakası var offf
Niye garip olsun ki yeni işe giren çoğu insan yaşar bunları özellikle böyle bi meslekte
Ya nolcak ya amaan kafayı taktığın şeye bak.. sen araştırmaya makale yazmaya ne bileyim elinden ne geliyorsa yapmaya devam et, sevdiğin ya da sana yararı olacak bi hocanın özel işlerini senin yapmana izin veriyorsa onları da yapmaya bak yeterli bence.. yeni gelen her zaman her yerde çömez muamelesi görür.. üç beş yıl sonra yeniler gelip sen kıdemli olmaya başladığında emin ol bugünkü hallerine gülüp geçeceksin..
İnş o günleri de görürüm ne güzel söyledin:)

Back
X