çok mutsuzum kızlar

canım son durum nedir konuştun mu eşinle

evet canım babamlara almaya geldi benim ailemin yanında ili söz vermesini istedim 1-bu evden taşınmak için kesin bi tarih vermesi
2-ailesine karşı bi daha asla beni eziktirmemesini.
kararımız ev alıp kendi evimize taşınacagız en kısa zamanda illa almazsak en geç 7.ayın sonunda bu mahalleden taşınacak
2.için tuttu elimden götürdü anası gile bi daha hiç kimse benim karıma karışmasın dedi.bende bu zamana kadar içime attığım ne varsa yüzüne söyledim.o zamana kadar mümkün mertebe bu ev konusunu açmamaya çalışacagım kızlar.malum konu açıldıkça iş inada bindi.tetikteyim en küçük bi olayda solugu bu evden taşınmakta bulacagım:)

evet canım babamlara almaya geldi benim ailemin yanında ili söz vermesini istedim 1-bu evden taşınmak için kesin bi tarih vermesi
2-ailesine karşı bi daha asla beni eziktirmemesini.
kararımız ev alıp kendi evimize taşınacagız en kısa zamanda illa almazsak en geç 7.ayın sonunda bu mahalleden taşınacak
2.için tuttu elimden götürdü anası gile bi daha hiç kimse benim karıma karışmasın dedi.bende bu zamana kadar içime attığım ne varsa yüzüne söyledim.o zamana kadar mümkün mertebe bu ev konusunu açmamaya çalışacagım kızlar.malum konu açıldıkça iş inada bindi.tetikteyim en küçük bi olayda solugu bu evden taşınmakta bulacagım:)

sevindim uzamadan evine döndüğün için inşallah seni birdaha üzmezler eşin senin yanındaysa çekinme içinide dökmüşsün oohh ne rahatlamışsındır şimdi kaynananın yüzünü görmek isterdim :27:gerçi tahmin edebiliyorum:84:ama seni tenhada kıstırırsa :57::1::1::bencede ev konusunu açıp bunaltma kocişini herşey gönlünce olur inşallah:71::54:

eşimi 3 kadın paylaşmak zorundayız ben annesi ananesi..çok bunaldım evlerimiz aynı bahçenin içindee en başında bi eşref saatime denk gelip o evde oturmayı kabul etmemin bedelini hergün başka belalarıyla ödemek zorunda kalıyorum.herşeye karışmalarından gözetlemelerinden konuşsan evlerie gitsen onun suç olmasından yada bunları yapmasanda suç olmasından hepsinden bıktım usandım artık.

dahaa 13 ay oldu ama kendimi boşanırsam ne kadar rahatlayacağımı düşünürken buluyorum içimde eşime sevgime dair bişey kalmadı istemediğim halde 7 aydır sırf bu nedende kavga ettiğimizi bile bile o evden taşınmıyor, neymiş iş inada binmiş tükendim artık nefes alamıyorum işten çıkma zamanı gelince yinemi o eve gideceğim diye düşünmekten başıma ağrı giriyor, boşanmak istiyorum sanırım küçük yer millet ne der diye içten içe cesaret edemiyorum.

kaynanasıyla aynı evde veya altlı üstlü oturup sonra kocasını kendi evine geçmeye ikna eden arkadaşlar nasıl yaptınız?
ben aynı evdeydim canım evlendim 3 ay oturabildim anca daha fazla dayanamadım..ayrı eve çıktık

sevindim uzamadan evine döndüğün için inşallah seni birdaha üzmezler eşin senin yanındaysa çekinme içinide dökmüşsün oohh ne rahatlamışsındır şimdi kaynananın yüzünü görmek isterdim :27:gerçi tahmin edebiliyorum:84:ama seni tenhada kıstırırsa :57::1::1::bencede ev konusunu açıp bunaltma kocişini herşey gönlünce olur inşallah:71::54:

iyi dileklerin için çok teşekkürler,evet çok rahatlamışım anneciğim demiyormuşum:)yalakalık yapamıyormuşum illa dogrucuymuşum.hiç merak etme kıstıramaz,ya ben anlamıyorum benden sonra elti geldi onunla iyi ol git gel ne istiyorsan yap ama yok benim başıma bela olacak ama artık geçti oğlu eziklettirmeyip tavrını gösterince resmen şok geçirdi ya resmen benim yüzüme dedi oğlum gidemez burdan bırakamaz diye hele bide melanet anane var o kocama dayanamazmışmış hiç bi yere gidemezmiş benim kocam bu cümleler aklıma geldikçe kinleniyorum demiyor da karın burda oturmak istemiyor al götür diye beni kışkırtıyor.yastadır şimdi zannımca oğlunu bana kaptırdıgını düşünüp düşünüp dertleniyordur.

takma kafana aklına getirme bunları getirdikçe bişeyler kurar kendini yıpratırsın mesafeni koymuşsun zaten kocanda seni korumuş ezdirmemiş gerisi hikaye

bende aynı durumdayım 1 yıl oldu evlenelı ilk evlendıgımızde kirada ayrı oturuyordum 5 ay once kayınpederımı kaybettık ve eşim ev almak ıcın para bırıktırırız dıye annesının yanına tasındık ama soranlara annem yanlız kaldı dıye geldık dedı eşim halbu kı yanlız falan degıl üst katta ıkı oglu 2 gelını 4 de torunu var ve ben sadece kayınvalıdem olucak ne kadar kotu olabılır kı koca ev yasar gıderız ve bu arada da evımız ıcın bırıkım yaparız umuduyla tasınmayı kabul ettım ama etmez olaydım neyse hemen tasındık ama benım umdugum gıbı sadece kayınvalıdem yoktu 2 kayınbıraderım 2 eltım ve 4 cocuk hepsı benım evdeler burda yıyıp burda ıcıyolar cocukların sorumlulugunu ustume atıyolar bu da yetmezmıs gıbı oyle berbat bır mahalle kı oturdugumuz yer komsular akrabalar ne ozel hayat ne mahremıyet bıraktılar dusunsenıze sabah bı komsunun sesıyle yataktan fırlıyom gece 1e 2ye kadar otururlar butun gun evın ıcındeler nbe ıstedıgımı yapabılıyorum ne de eşimle basbasa kalabılıyorum bunun uzerıne bırde hamıle kaldım 4 aylık hamıleyım suanda ama tasınamızın uzerınden 5 ay gecmesıne ragmen ve eltılerımın evlerı olmasına ragmen butun gun bendeler bunu gectım ben yemek yapıyorum kocama şten gelınce yemeye yemek kalmıyo butun gun kahve gıbı mahalleye cay servısı yaptıgım da cabası... artık ne yapacagımı sasırdım eşim biraz daha sabret az kaldı dıyo ama nereye kadar sabredecegım bılmıyorum Allah yardımcımız olsun....

eşimi 3 kadın paylaşmak zorundayız ben annesi ananesi..çok bunaldım evlerimiz aynı bahçenin içindee en başında bi eşref saatime denk gelip o evde oturmayı kabul etmemin bedelini hergün başka belalarıyla ödemek zorunda kalıyorum.herşeye karışmalarından gözetlemelerinden konuşsan evlerie gitsen onun suç olmasından yada bunları yapmasanda suç olmasından hepsinden bıktım usandım artık.

dahaa 13 ay oldu ama kendimi boşanırsam ne kadar rahatlayacağımı düşünürken buluyorum içimde eşime sevgime dair bişey kalmadı istemediğim halde 7 aydır sırf bu nedende kavga ettiğimizi bile bile o evden taşınmıyor, neymiş iş inada binmiş tükendim artık nefes alamıyorum işten çıkma zamanı gelince yinemi o eve gideceğim diye düşünmekten başıma ağrı giriyor, boşanmak istiyorum sanırım küçük yer millet ne der diye içten içe cesaret edemiyorum.

kaynanasıyla aynı evde veya altlı üstlü oturup sonra kocasını kendi evine geçmeye ikna eden arkadaşlar nasıl yaptınız?

allah yardımcın olsun ev ustune ev gercekten olmuyo dua et

"gelin" kavramı negatif bir kavramdır "kayınvalide" hatta daha kabaca ve bizim tatmin olduğumuz şekilde "kaynana" da negatif bir kavramdır. o yüzden ikisi de birbirini şiddetle iter. olacak şey değil aynı evde kalmak... uzaktan bile varlığı öyle bir batıyor ki geleceği zaman hayat nasıl geçer diye düşünüyorum.

iyi dileklerin için çok teşekkürler,evet çok rahatlamışım anneciğim demiyormuşum:)yalakalık yapamıyormuşum illa dogrucuymuşum.hiç merak etme kıstıramaz,ya ben anlamıyorum benden sonra elti geldi onunla iyi ol git gel ne istiyorsan yap ama yok benim başıma bela olacak ama artık geçti oğlu eziklettirmeyip tavrını gösterince resmen şok geçirdi ya resmen benim yüzüme dedi oğlum gidemez burdan bırakamaz diye hele bide melanet anane var o kocama dayanamazmışmış hiç bi yere gidemezmiş benim kocam bu cümleler aklıma geldikçe kinleniyorum demiyor da karın burda oturmak istemiyor al götür diye beni kışkırtıyor.yastadır şimdi zannımca oğlunu bana kaptırdıgını düşünüp düşünüp dertleniyordur.

benim kv.de de öyle yalakalıktan gösterişten pek hoşlanır..
dışarda komşularının yanından geçerken koluma falan girer :52:
baştan biraz yağcı olsaydınız..durum farklı olablrdi.
amaaa yapı meselesidr siz hoşlanmıysanz yapınız kaldırmıyorsa böyle sonuç en iyisi olmuş..

Bence inatlaşmaktan bi süreliğine vazgeç, taktik değiştir..
Eşini bi süre mutlu et, eve git mum ışında romantik yemekler, masajlar, hoş sözler mesajlar..
Önce bir moda sok, sonra iste..
Ha buna ragmen olmuyosa başının etini yemeye devam et, günün birinde pes edecektir bence:1:

biz evlendiğimizde her ikimizin de ailesinden uzak olalım, evliliğimize kimseyi karıştırmayalım diye uzakta ev tuttuk. aslında kayınvalidemlerin evlerinin çok yakınında bir evleri daha vardı. onlar da orada oturmamızı istiyorlardı. eşim, ailesinin bize çok karışacağını pazar sabahları bile habersiz kahvaltıya geleceklerini vs. söyledi. ben de hak verdim. babası da çok dominanttır. hakikaten de yediğine içtiğine evindeki eşyana bile karışır.

ama bazen pişman oluyorum...dişimizi sıkıp 2-3 yıl orada kira vermeden oturup para biriktirseydik çok daha iyi olabilirdi..

tamam evliliğimizi çok güzel oturttuk, kimseyi de karıştırmadık, ama maddi açıdan çok fazla zorlandık. bu da beni çok yordu..

bence diğer durumları yaşasaydn keşke kuru ekmek yeseydm de uzak olsaydm derdin..
ne güzel boşveeer..huzurn olsun

Back
X