Tedaviyle olan bebeğim o benim. Gözlerine bakmaya kiyamam normalde. Bazen o kadar çok zorluyor ki beni. Kendimi tutuyordum hep ama bugün tutamadım. Kardeşine zarar verip üzerine çıkıp ezmeye çalışıyordu. Şu an küçük kucagimda büyük gelmiş hala ayaklarıyla onun ayaklarına bastırıyor.
Tedaviyle olan bebeğim o benim. Gözlerine bakmaya kiyamam normalde. Bazen o kadar çok zorluyor ki beni. Kendimi tutuyordum hep ama bugün tutamadım. Kardeşine zarar verip üzerine çıkıp ezmeye çalışıyordu. Şu an küçük kucagimda büyük gelmiş hala ayaklarıyla onun ayaklarına bastırıyor.
Ya süpersin.Burda ki kimse vurmuyor zaten rahat ol hiç bağırmıyorlar bile
Ay acaba annem de küçükken beni dövdüğü günlere pişman mıdırBen de aynı sebepten yaptım aynısı hatta daha kötüsünü maalesef. Çocuğum şu an6 yaşında ve hala içimden çıkmıyor, çıkmayacak.
Dayak yiyerek büyüdük anne terliği diye bir tabir var artık ama hiç o anları kötü hatırlamıyorum şimdi ne büyük olaylar oluyorYa süpersin.
Tabiki vurmak hatta bağırmak çoğu zaman çözüm değil ama ben annem bana vurduysa bile inan hatırlamıyorum. Annem ya o benim hep iyiliğimi düşünen... egosunu tatmin etmek için, başka bir şeye olan hırsını çıkarmak için vurmadığından ve bağırmadığından o kadar eminim ki. Eğer yüzümde elinin izi varsa ne mutlu bana.( şimdi bunu da yanlış anlarlar...) şimdi çok özlüyorumn her şeylerini.
Benim annem de mavi terlikle (rengini unutamam) bize vururdu şimdi çok pişman olduğunu söylüyorAy acaba annem de küçükken beni dövdüğü günlere pişman mıdıriyi dayak yedim ben ya
Bizim terlikte kırmızı kareliydi, genelde fırlatırdı annem artık neremize isabet ederse :)Benim annem de mavi terlikle (rengini unutamam) bize vururdu şimdi çok pişman olduğunu söylüyor
Ben terlikten ziyade el ve ayakla bizzat ten temasıyla o şerefe nail oldumBizim terlikte kırmızı kareliydi, genelde fırlatıldı annem artık neremize isabet ederse :)
Aynisinin tipkisi..cok normal birseycik olmaz.her cocuk annesinden terlik yer ne var bunda.bu sizi kotu anne yapmaz asla boyle dusunmeyin.iki kizim var biri dort yasini uc ay gecti diger balim iki yasinda neredeyse.kiskancliktan yapiyorlar ama annelerde robot deyil ki aksama kadar iki cocuk la ugrasmak cokkkk zorrr cokkkk...bende cok bunaliyorum parka bahceye cikiyoruz bazende bsbasi dedesi oynar oyle oyle buyiyorlar ama anneler cok yipraniyor.sakin olmaya calisin bu gecicibir surec sabirdan baska tavsiyem yok.biraz kendinizi dinlendirin esiniz anne kv birakin kafayi dagitin cok iyi geliyor.gezin ikisini de alip havalar isindi hem size hem onlara iyi gelir.Tedaviyle olan bebeğim o benim. Gözlerine bakmaya kiyamam normalde. Bazen o kadar çok zorluyor ki beni. Kendimi tutuyordum hep ama bugün tutamadım. Kardeşine zarar verip üzerine çıkıp ezmeye çalışıyordu. Şu an küçük kucagimda büyük gelmiş hala ayaklarıyla onun ayaklarına bastırıyor.
Siddet mi yok artik..bence siz bir psikolaga gidin burdan normal gozukmuyorsunuz...acaba annemisiniz iki kucuk cocuga baktiniz mi???ama lafa gelince agzi olan konusuyor....Nasıl da şiddet normalleştirliyor, sırf konu sahibini teselli etmek için... sizin 5 katınız büyüklüğünde bir insan sizi “hafifçe” ittirse ne hissedersiniz? Ayrıca bu kişi dünyada en sevdiğiniz, en muhtaç olduğunuz kişi.
Konu sahibi vicdanınızın sesini dinlemeye devam edin. Bir tokattan çok şey olur. Çocuğunuzu pedagoga götürün, siz de psikologa gidin, eşinizin de çocuk bakımında daha etkin rol almasını sağlamaya çalışın. Umarım başarırsız.
Evet anneyim ve evet şiddettir. Ne diyeyim psikologa, “hocam ben çocukların itilip kakılmasından rahatsızım, beni tedavi edin” mi?Siddet mi yok artik..bence siz bir psikolaga gidin burdan normal gozukmuyorsunuz...acaba annemisiniz iki kucuk cocuga baktiniz mi???ama lafa gelince agzi olan konusuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?