Çok .mutsuzum lütfen akil verin

nazli18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
81
13
38
35
Benim çok güzel giden bir iliskim vardı 2 yildir suren sonunda evlilikteklifi etti kabul ettim sonra ortada hic bir şey yokken ayrılmak istedigini söyledi ayrıldık 3 ay oldu ayrılalı ben onu unutamazken o başka bir kızla söylenmiş çok canım aciyor

Allah bazen bizim iyiligimiz icin bazi insanlari hayatimizdan cikarir herseyde bi hayr vardr

Karaktersiz işte canım demekki seni sevmemış. B8aver ne üzüyon kendini ya. . Unut canım inş daha iyi biri çıkar karşına o seni hak etmemiş

büyük ihtimal seni aldattı. kıza aşık oldu. senden ayrılıp onunla sözlendi. böyle karaktersiz birinden kurtulduğun için üzülmeye bile değimez

Sizin ona karşı hissettikleriniZi,o size karşı hissedememiş.o esnada da yalnız kalmamak için sizi hayatında tutmuşdiye düşünüyorum.bir de bu açıdan bakın.demek ki siz onun için doğru insan değilsiniz.bunu erken fark etmeniz ve bu ilişkinin zamanında bitirilmesi hayırlı olmuş.siz de karşılıklı etkileşime sahip olacağınız birisini illaki bulacaksınız.ama bu kişiye, hüsrana çok takılırsanız bu olay gecikebilir.
Üzüntünüz vadesini doldurmuş,3 ay fazla bile belki,şimdi arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle iletişime geçme vakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…