Çok mutsuzum lütfen yardım :((

lutfen silkin ve kendine gel !
birini seveceksin,3 seneni vereceksin,guveneceksin...o seni aldatacak ve hadi hataydi affettin diyelim, donup bir de ozur diledikten sonra tekrar tekrar ayni hatayi yapacak..."ikinizin arasinda kaldim" diyecek ve sen bunu kabulleneceksin...
senin sevdigin coktan seni terketmis canim... belki de hic senin olmamis...
kendine gel ve bil ki eger affedersen, ve evlenmeye filan kalkarsan ileride surekli aldatilacaksin ve ben sadece aldatmayla kalacagini sanmiyorum. iyice senden soguyup sana terbiyesizce davranabilir bile...
sen bunu haketmiyorsun...hicbir kadin bunu haketmez!!
bak ogretmenmissin,ne kadar saygin bir meslegin var... birak,guclu dur...elbet cok mutlu edecek biri cikacaktir karsina birgun...

şu anda kendini çok kötü hissediyosun ama bu çok normal...
bence hayat boyu üzüleceğine,her seferinde kahrolacağına..
bir kez üzül,ağla,bunalıma gir hatta ama hayatını mahvetme...
yolver gitsin,bu adamdan hayır gelmez...kendini üzdüğüne değmez...

teşk kızlar ya bu kadar destek göreceğimi bilmiyodum, burda da yeniyim.. okula gidicem şmdi ama desteğinizi esirgemediğiniz için saolun, akşam hepsini tekrardan okuyacam, kafama kafama basıcam onun artık beni sevmediğini..

canim benim bak lutfen uzulme..ben de koc burcuyum ve inanirim burclara..senin gibi sabirsiz biriyim ben de,boyle aldatilma yasamadim ama ben de en ufak tartismada duramaz donerdim... her neyse, bak bizim gibiler ihanetle yasayamaz..cok sevsek cok bagli olsak da sevdigimize, gururumuz buna engel... gelse barissaniz bile artik mumkunu yok guvenemezsin ona,susamazsin..hergun yer bitirirsin kendini de onu da..o yuzden bitmis bir iliskiyle zamanini enerjini harcama...zamanini hep doldur,cok dusunmemeye calis...anliyorum cok zor ama buna mecbursun..yenilme sakin,sen bir koc kizisin unutma!:teselli:

Canım arkadaşların dediği çok doğru. Kesinlikle geri dönme bu adama. Onun ki doyumsuzluk sadece, ne demek ikinizin arasında karar veremiyor. Kendini ikinci planda hissedeceksin ve bu yaşananlar ömür boyunca aklından çıkmayacak. Evlendikten sonra da ne de olsa affediyor deyip aldatmaya devam edecek. Bir kadını en çok ruhen aldatılmak çökertir. Bu adam kimi sevdiğinden emin değil. Sen sen ol sakın geri dönme....

nurem cigim bu tipler kimseyi sevemez canim... boyle sevgi sekli yok. birini ya seversin ya sevmezsin,boyle kararsiz kaldigina gore karsi tarafa da deger vermiyor. bunlar ancak kendilerini dusunurler,bencildirler..ne yardan ne serden vazgecemezler... onu birakip digerine,sonra yine otekine gider...kisiliksiz,kimseyle mutlu olamaz.. angelina jolie ile birlikte olsa 2 sene sonra ondan da bikip aldatir yerimseniben

o yuzden rahat ol lethem cigim,kaybeden o,sen degilsin yerimseniben

bence sana saçma gelebilir belki ama şanslısın bile ya evli olmuş olsaydın çocugun olsaydı o zaman bşeyler içn daha geç olabilirdi onun bu yönünü erken ögrenmen iyi oldu tabii benim düşüncem canım...............

senı gercekten seven bırı ıkı arada kalmaz zaten senı bukadar uzmesıne ızın verme yol ver gıtsın.
elbettekı zamanla unutacaksın yenı ınsanlarla tanısacksn ve daha mutlu olacaksın
kımse senın mutlulugndan senın hayatından onemlı dııldır canım

sakın onu affetme
kendini vazgeçilmezmi zannediyor bu adam
aklınca ara ara seni yoklayıp,kendini sana hatırlatıp unutturmayacak
o kızdan sıkıldığında sana koşacak
yok öyle yağma
hatta allaha şükret ki evlenmeden önce olmuş böyle bişey
sakın ona karşı yumuşama,kararlı ve güçlü görün
bir kere affedersen,daha sonraki aldatmalara davetiye çıkarmış olursun

ah bu dengesiz erkekler ne istediklerinide bilmiyolar yahu ağla kahrol üzül yan ne olursa olsunsakın affetme çünkü tarih tekerrürden ibarettir unutma emin ol sen daha iyisine layıksın biz kadınlar herşeyin üstesinden gelebiliriz

şuan onla beraber ama beni arıcak biliyorum diyosun, sonra da bi türlü nefret edemiyorum ondan diyosun..
çocuk seni aldatmış benden vazgeçmiyo (ama ondan da:S ) kafası gerçekten karışık hangimizi istediğine bile karar veremio diye çocuğu savunuyosun.. biraz daha kassan ah yazık diye başını okşicaksın yahu!!

hyr öle deil ama ruh hali gerçekten bu.. ben ona acımıyorum çok kızgınım, çok kırgınım unutmak istiyorum bu yüzden sizden yardım istedim.. ama onu gördüm ve ruh hali gerçekten kararsızlığını belli ediyo biliyorum saçma ama öle, hatta psikolojik tedavi gör bile dedim ki bence ihtiyacı var. o deil benm derdim ama unutmak istiyorum sadece..

valla cnm sana birşey söyleyeyim mi ama yanlış anlama sakın onun aldattığını bildikten sonra 2.,3. dinleme şansını ona vermemeliydin çünkü ihanetin asla ve asla açıklaması olmaz dinlesen nolcak bunalımdaydım ne yaptığımı bilmiodum falan filan sana tek söyleyebileceğim seni istemeyeni sen hiç isteme artı onun seni aldattığını bile bile onu nasıl seviosun anlayamadım bence hayatta affedilmeyecek ve açıklaması olmmayacak tek şey ihanettir bak ne diyeceğim sana kendini 2 saat yada sen bilirsin odana kapan herşeyi ilişkini kendini gözden geçir seni hangi durum mutlu eder hangi durum yıkar buna karar ver cnm

Evet güzelim seviyor olabilirsin ama gelgitler yaşayan ve seni her defasında diğer kadına tercih eden birini beklemek saçma değilmi. Unutmaki her affedişin onun seni bir kez daha aldatmasına vize vermekten başka bir şey değildir.

haklısın deruş, aslında onu seviyorum diyemiyorum tabiki soğudum ama 3 yıldan sonra böyle bişi yapmasının üzüntüsünü yaşıyorum ben.. ve o 3 yıl çok güzel geçmişti, üniversite yıllarımdı ve çok eğlenirdik beraber, eskiyi düşünmek yıpratıyo sanırım. yoksa farkındayım artık o eski o değil ve içimdeki heyecan yok. ben affetmicem onu, istemiyorum. sadece unutmak için ne yapmalıyım :S

ona karşı olan iyi dugularının seni ele geçirmesini izin verme kendine değişik hobiler bulabilrsin mesela ama ilk önce bi odada kendi içini dinle ne yaparsan çok mutlu olabilirsin kısacası onun adını bileaklına getirmemeyeçalış umrunda olmasın farzetki sen öyle birini hiç tanımadın bak eğitimcisinde sen bunun üstünden gelirsin sana inanıyorum ben

saol deruş, çok düşünüyorum aslında bundan da sıkıntım oluyo, her dakika düşünüyorum bazen iyi oldu diyorum bazen neden böyle oldu :Ss sorgulamadan kabullenip ileriye bakmak gerek biliyorum ama zor geliyo sindirmek..

canım bu olayları sindirmek tabiki kolay değil çünkü ihaneti hiç bir kadın hak etmez bak ben 18 yaşındayım ama aklına gelbilecek her türlü sıkıntıyı çektim ama bak hala ayaktayım hala pozitifim dediğin gibi arkana değil önüne bakıcaksan ileride kim bilir seni canından çok sevecek erkekler çıkıcaktır ve sen bu günlerine bakıp gülüceksin her sıkıntında yanındayım elimden geldiğince sana yardım ederim

çok saol deruş, cnm iyi hissettim gerçekten, inş dediğin gibi bu günleri hatırladıkça güldüğüm zamanlar olur ve umarım çok uzun sürmez.... umarım sen de artık sıkıntı yaşamazsın..

inşallah canım bakalım daha nerler neler yaşayacağız ama artık karşıma sorun çıksada nasıl aşacağımı biliyorum sanada anlattım inş sende bian önce sıkıntından kurtulursun inan en çok ben sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…