Çok mutsuzum lütfen yardım :((

cnm unutmaya çalışacağını yazmışsın son yazında sevindim adına.daha ne istediğinden emin olamayan bir adamdan ne sana nede diğerine hayır gelmez.onunlayken sen seninleykende o yada bir başkası bu hep böyle sürer gider.çünkü adam belli bunu seviyor hareket seviyor.hem benle hem başkalıyla ilişki yaşayacak bende hala onu sevicem.aşkından ölsem böyle bir adam için kılımı kıpırdatmam.bu modeller sadece kendi mutluluklarını düşünür sen umurunda bile olmazsın

yok deruş cnm daha iyi hissediyorum, 2 gündür onla ilgili ne varsa gördükçe siliorum. hatta arkadaşları vardı onları bile sildim msn den, canımı sıkmasınlar diye.. atlatıcam zamanla sanırım, ve umarım insanlara olan güvenim de yeniden gelicek (zor ama zamanla olur galiba)

haklısın bebş, dengesiz biri gerççekten, ne istediğini kendisi de bilmiyo. ama pişman da olsun istiyorum, isteyip gelsin bana da bu güçlü beni görsün :)

Son düzenleme:
Canım senin de dediğin gibi yapman gereken tek şey unutmak. Bunun için de zamana ihtiyacın var.

3 Yıl içinde bunu yapan adam evlendikten sonra kimbilir neler yapar.Bence kurtulduğuna şükret, sadaka falan ver.Allahın sevgili kuluymuşsunda evlenmeden anlamışsın.

Bi de hala ondan vazgeçemiyo haa.. Belli ki ona karşı boş değil. Belki de sana duyduğu sadece alışkanlık.

Bence kafanı karıştırmasına daha fazla izin verme. Tüm izlerini kaybettir. Sana ulaşamasın.
Yani seni sonsuza kadar kaybetsin. O bunu hakediyo çünkü. Bırak ona da mutluluklar dile. Yolu açık olsun. Hiiiç İşin olmasın öyle biriyle.

Allah yardımcın olsun canım.

Güçlü ol lütfen... Ona sölzerine yenilme. Ve şunu hiç unutma ne olursa olsun bu ilişkinin sonu ayrılık.
İşte bu Yüzden onu unutmaya ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur senin için.

ahhhh cnm adına çok üzüldüm gercekten.iki kadın bi adam olayı olmuş.ama seni sevse aldatmaz be güselim.bence artık ondan sana hayır gelmez.sevg,ler nefrete ddönmüşebilirçbence sen kafanda bi bitir.asla taviz verme.agırdan sat kendini.arayınca acma diyemem çünkü dayanamıcaksın.ac ama soguk ol.kazanan sen olucaksın.bide ileriyi düşünsene.ewlendiniz var sayalım.bu adamın seni altamicanıa eminmisin.ben gözlemlediğim kadarıyla emin deilimyerimsenibensabırlı olmaya çalış arkadaşım.şöle düşün ben kaybedim de kaybeden beni kaybetti
a.sa.s

haklısın buucuuu cum, ona karşı boş değil farkındayım, bana karşı alışkanlık yada sevgime çok güvendi hep, herzaman yanında olcam bildi, hiç kıskanmazdı mesela bilirdi ki kimseye bakmıyorum. çok dengesiz ama hatta son konuşmamızda ona karşı geçici bi heyecan duyduğunu anladığını ve ondan soğumaya çalışıp tamamen beni mutlu etmeye çalışacağını söylemişti. bu süre de gez toz diyo zaten başkasına bakamazmışım.. bu kadar saçma da konuşabiliyo, bazen nefret ediyorum ondan ama 3 yılı düşününce kötü oluyorum sadece.. çok mutlu geçmişti o 3 yıl, fazlasıyla..

evet bak bunun farkına varman çok güzel onun sana olan duyguları aşkı sevgiyi geçmiş bağımlılık yada alışkanlık olmuş en güzeli şuan sen yapıosun haklısın o senin bu güçlü halini gördükçe çektiğin acıların belkide 10 katyını çekicek
iyi olmana çok sevindim her ne olursa olsun her sıkıntından sevincinde yanındayım cnm bunu sakın unutma

teşk kızlar inş olcak dediklerimiz, ah hülyacım ben de inanıyorum zamanla unutacam ama birazcık sabırlı biri olsaydım keşke..

canım unutma taktikleri istemişsin diğer topicleri bi turlada gel...gamyoncuiremsu
oooo bir derdim varın yarısı aldatma nerdeyse...
şöyle düşün 20 yıllık eşini aldatıyo millet bu 1,3,5,30 meselesi değil karakter meselesi
ben böyle karaktersiz adamlarıda...... sevgilisi oldunu,evli olduğunu,sözlü,nişanlı vs bile bile
onlarla beraber olan kaşar kızlarada anlam veremiyorumklava:
canım erkekler midesiz bu konuda malesef.. tamam gerçekten seni çok seviyoda olabilir
sonuçta bunu burda hiçbirimiz bilemeyiz ama inan seni çok sevmesi aldatmıycağı anlamına gelmez....
genelde erkeklerin söylediği söz '' HERGÜN AYNI YEMEK YENİRMİ '' :1no2:
Hee 1 kez yapsa kaçamak dersin affedersin ama sen affediyosun seninki o hala o kızdan bi haber ve bunu defalarca yapıyo...
birde düşünsene bunlar sadece senin bildiklerin daha bilmediğin birçok şey var onlarla ilgigli ne msjlar ne buluşmalar ne sözler kimbilir aralarında neler geçtide seninki ona sürekli U dönüşü yapıyo..Çok üzgünüm çoook
canım evliler eşlerinden ayrılıyo sen 3 yıl diyosun onlar hayatlarını paylaşıyo kızlıklarını veriyolar namusu oluyolar ya onlar napsın yasakkelime

tabiki senin içinn çook acı için acıyo sürekli kafanda kurup duruyosun o hep çok seviyo hemde bi okadarda nefret ediyosun ama...
geçirdiğiniz güzel günleri hyayal ettikçe sana yaptıklarını birbir düşün sana söylediği yalanlarıı emin ol o an nefretin çok ağır basıcak,,,,,,,,,
ona sakın bir şans daha verme onun oyununu bir kez daha düşme :1hug:

Herşeyde bir hayır vardır derler ya çok inanırım buna söze. Bence çok şanslısın ki henüz evli değilsin. Neler hissettiğini anlıyorum. Güçlü olmaya çalışın. Sevgiler.

unut arkadaşım o adamı.böyle laçka bir durum olamaz.bir onla bir senle.bunun adı ilişki filan değil.resmen paşalar gibi gönül eğlendiriyor ikinizle de.kabul etme kesinlikle dönmeye kalkarsa.nasıl olsa 2 gün sonra tekrar gidecek.seni kandırmasına müsade etme.böyle sevgi olmaz.sen seviyorum desen de unutmaya çalış.

Bu sevgi değil ki,takıntı bağımlılık gibi birşey..Ne desek anlamazsın belki şu an ama,

gün gelicek bambaşka birine,sana gerçek anlamda değer veren birine aşık olacaksın,mutlu olacaksın, böyle düşün cnm ..

Bu erkekten bir halt olmaz,niye üzülesin böyle biri için..

haklısınız canlarım, farkındayım ki ondan bana hayır gelmez.. ama çok sevmişim ya sanki bi daha kimseyi sevemicek gibi hissediyorum ki 4 aydır kimseye ilgi bile duymadım ://

hayırlısı olsun, demek ki bu deilmiş diyebiliyorum ancak..

saol deruş cnm ya inş ben de bigün mutlu hissederim de yazarım size..

kızlar yaa hastayım zaten bide acaip duygusala bağladım çok kötüyüm nerdeyse mesj atcam (

beni ikna edin nolur (

eğer onu affetmeseydin bir daha barışmıcaktın
ve sen yine yeniden üzülmeyecektin
boşver gitsin
güle güle

walla tatlım aldatanı gordum hatta benım basıma da geldı ama hem aldatıp hemde hangınızı tercıh etsem dıe dusunenı hıc gormemıstımkafamçokkarıştı

kızlar yaa hastayım zaten bide acaip duygusala bağladım çok kötüyüm nerdeyse mesj atcam (

beni ikna edin nolur (

Ben senin onu sevdiğine inanmıyorum.Eğer sevseydin aldatmasını hazmedemezdin...
Unutma kaçan herzaman kovalanır.Sakın arama...........:mymeka:

canımcım bence bu ilişkiden artk hayır gelmez sen kendine bir yol çizmelisin yeni bir hayata atılman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…