Çok mutsuzum lütfen yardım :((

çok teşekkürler cnm inş hepimiz için en hayırlısı olur hep.. bazen acı da çeksek, elbet güleceğimiz anlar olur.. saol cnmm

şekerim o elemandan uzak dur. o kızı bıraksa yarın gider baskasına kaptırır .
sen aynen süpürgene bin ve uzaklaş ondan
yeni ufuklara elemanlara mrb de Şeniz

çok istiyorum cnm ben de mutlu olmayı ama kimseye güvenemiyorum artık. karşıma çıkıyo birileri ama uzak duruyorum ne duygusal bişey hissedebiliyorum ne de sözlerine inanıyorum.. hayalkırıklığı ve güvensizlik hat safhada yani

ama herkesede böyle yaklaşamazsın cnm belki karşındaki seni dünyda en çok mutlu edicek kişi ama korkuosunda valla benimde kafamı karıştırdın

dengesiz erkekler ve tipik doyumsuz Türk erkeği ve onları bukadar şımartan yüreklendiren biz işte....
Unutursun kuzum cepte imajı sana ve biz Türk kadınına hiç yakışmıyor aslında.. İyi olsun hersey başaramayacağımız şey yok bizim iyi düşünmelisin yarın bi gün sana bunları yaptıgında ah çocuklarım var diyceksin ve dahada çaresiz olucaksın bu duruma düşme yolun başındasın...
Kimse vazgeçilmez değil kandırıyoruz kendimizi biz bukadar güçsüz değiliz inan....

korkuyorum doğru, çünkü 3 yıl her günüm beraber geçti onu tanıdım sandım, ve böyle bişey yaptı. biliyorum yıllarca evli olup, kocasını yeni tanıyanlar oluyor, ama bu bende güven eksikliği yarattı. çok yalan söyledi mesela bana, sonradan ortaya çıktı, şimdi herkes yalancı geliyo

canım öncelikle herkes yalancı değil buna emin ol dürüst insanlarda var inşallah onlardan birine rastlar çoook mutlu olursun çünkü diğeri ile boşa uğraşma derim ben yol ver gitsin ama önce aklından sil bu ne ya sen nasıl kabulleniyorsun seni aldatmasını insanlar bu yüzden 10-20 senelik yuvalarını yıkıyolar.Lütfen biraz mantıklı ol o sana şimdi yar olmamış evlendikten sonramı sana sağdık olacak.
Yol yakınken dön hiç öyle 3 yıl beş yıl mevzusuda yapma hiçbirşey senin hayatından daha önemli değil.Artı bende koç burcuyum yani acayip sabırsız ama ben nişanlıyken ayrıldığımda 6 ay boyunca bir kez dahi aramadım hı ağladım zırladım ama ne oldu 6 ay sonra baktımki içimdeki yara kapanmaya başlamış ve ben artık üzülmüyorum demek istediğim zamana bırak ama kesin karar alıp zamana bırak.
Hakkında hayırlısı.

haklısın parılcım.. bu kadar zayıf olmamalıyım artık.. kararlıyım kesin, affetmicem.. ve düşünmemeye çalışcam......

canım sen önce bir silkelen bakalım
ne oluyor hersey bu kadar kolaymı ihanet et et affet
ya evlendikten sonra ne yapıcan devam ederse
hem seni bu kadar üzmeye hakkı varmı
aklını basına topla hayat senin hayatın bence bir erkek kim olursa olsun bu kadar senin gururunu kıramaz
o bulunmaz hint kuması değil kendini bu kadar üzdüğüne deymez

benimde 3 senelik bir ilişkim bitti.ama ayrıldım,belki içinde aldatma da vardı ama ben ayrıldıktan sonra öğrendim aldatıldığımı.sonuç olarak arkana bakma asla,hep ileriye bak.seni nasıl aldatabilir bi düşünsene,bu adamdan herşey beklenir,iyi düşün canım lütfen..

Son düzenleme:
saolun kızlar, biliyorum bi yapan bi daha yapar, güvenmiyorum zaten..

diyelim ki sana kendini bi şekilde affettirdi ve barıştın. seni tekrar aldatır inan bence geçen yıllarına hiiç acıma gelecek yıllarını düşün kesinlikle seni mutlu edicek biri çıkacaktır karşına inan. en azından geleceğini bu adam için heba etme ne olur...

Asla boyle bir insana sans verme
Ne kadar dengesiz bir insan
ne istedigini bile bilmiyor
Cok yazik ediyorsun kendine inan ki...
Hiç degmez...
Izin verme seni tekrar uzmesine...sil at herseyi, çikar kafandan
Aslinda her an seni aldattigini dusunsen, igrenir, hemen unutursun
yaptigi seyleri dusun...

yüz verme diyecegim tek budur.. kendine saygın varsa aradıgında onu tersle nedemek hem seni istiycek hem onu... karaktersizliğin daniskası......mirmirmirmir

cnm haklısın,, beni sevdiğini ama ona karşı da heyecan duyduğunu sölemişti.. kıza ulaştım, anlattım çok ilginç biri hiç sallamadı, aramızı bozmaya çalışıosun der gibi konuştu resmen.. onu tanıyan herkes çok basit bi kız olduğunu söylüyor ama bizim salak kopamıyor ondan da.. kız belki de bana inat yaptı, belki de sevmiyo bile onu.. ama onun böle olması buna ceza oldu diye düşünüyorum. sorunlu iki insan nereye kadar götürebilir ki.. aklı başına geldiğinde ise beni çoktan kaybetmiş olacak, ki kaybetti bile...

saol cnm aslında burda sizlerden gelen yorumlar baya moral oldu 2 gündür kendimi daha güçlü hissediyorum, sanırım daha az düşünmeye başladım.. inş unutacağım hiç hatırlamayacağım günler de gelecek.. saolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…