Cok mutsuzum o calisirken ben gezicekmiymisim ?

Çalış. İstersen bundan 80 kere tartışın ama çalış. Eğer çalışmazsan her şey şimdikinden beter olur.

Böyleleri babalarından izin almaz, kocaya kaçar kocayla kaynanadan izin alir. Konu sahibi şahsen yapmasa bile zihniyet aynı zihniyet
haklısınız genel zihniyet bu ne yazıkki. evlatlar önce kendi anne babalarıyla gönül bağı aile bağı kuracak sevgiyi saygıyı önce ailede tadacak ki sonra böyle konu sahibi gibi eşlerine kendi hayatlarıyla alakalı şeylerde hesap vermeyecekler

Neden kimse anlamamis beni ? Agzini aradim gelecekle alakali planlaeini ogrenmek icin bende sasirdim

Tek bi cevabim var buna onu cok seviyorum onunla cok mutluyum her gulun dikeni vardir benimkininde
şaşırdınız ve neye karar verdiniz o zaman?
Kavga ettik kolemi goruyorsun brni dedim yanimdayken her drdifini yapmiyormuyum bizdeyken seni biryere oturtup bizim icin yemek yapmiyormiyum bunu ilerdede yaparim ben dedi sence kole olarakmi kadinim olarakmi goruyorum seni dedi sonrada kotu binsekilde iyi geceler yazdik

siz köle olmaya hazırsınız konu açmanıza gerek yokmuş aslında
hiçbir şeyin düzelmeyeceğini bile bile hatta düzelmesine gerek görmeden ve gelen önerileri dikkate almadan dırdır edip duracaksınız ömür boyu belli ki
baksanıza takılmanız gereken şeyler yerine bam başka şeylere takılıyorsunuz
çok geçmiş olsun bir genç kız daha başını yakıyor

Birsey merak ediyorum sorun yoksa kac yasindasiniz ?

istiyorsan Ac tatlim ama once izin al. konu tekrari yasak ben uyarayim da... hem konu kapanir hem ban yersin...
Aynisini degil zaten cunku herkesin tepkisi izinmi aldin konu bu degilki bide neden burdaki bayanlar bu kadar sert anlamiyorum tek dedikleri yok cahip yok su madem oyl3 sunu bunu yap diyin kimse demiyorki anlasilan bu konularda yenisin bak soyle yap demiyor

Calismamayi niye kabul ediyorsunuz? arkadaslarinizla kahvaltiya giderken niye izin aliyorsunuz ,sadece soylersiniz olur biter. İzin verirmisin cumleleri kurmak sacma haberin olsun olmali . Hayatiniza cok karismasina izin vermissiniz kafa yapisina bak hem calismaya izin verme hem ben calisim sen gez olsun. Diger turlu de ben calisim sen otur evde oluyor ona laf yokmuymuss , ahmaklik basa belaa.

Cunku burdaki herkes 10 cocuk annesi gibi herseyi bilen bi havayla diyorki anasinin babasinin sozunu dinlemiyordur yok soyle yok boyle demekki deneyimleri ogrenmeye yazmisim kims3 bana soyle yap canim diye yazmadida ondan :)
ama fikir vermemiz için 10larca çocuğumuzun olmasına gerek yok ki
insan yaşamadan da yalnızca gözlemleyerek ve iyice ölçerek de tecrübelerden faydalanabilir, başkalarının yaptığı hataları yapmaktan kaçınabilir
burda biz size açık bir şekilde -hayatın hakkında kimsenin onayını bekleme- diyoruz daha deminden beri, yeterince net değil miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…