haklısınız genel zihniyet bu ne yazıkki. evlatlar önce kendi anne babalarıyla gönül bağı aile bağı kuracak sevgiyi saygıyı önce ailede tadacak ki sonra böyle konu sahibi gibi eşlerine kendi hayatlarıyla alakalı şeylerde hesap vermeyeceklerBöyleleri babalarından izin almaz, kocaya kaçar kocayla kaynanadan izin alir. Konu sahibi şahsen yapmasa bile zihniyet aynı zihniyet
Kizlar bakin agzini aradim sordum nasil karsilarsin diye bu cevabi beklemiyorfumBöyleleri babalarından izin almaz, kocaya kaçar kocayla kaynanadan izin alir. Konu sahibi şahsen yapmasa bile zihniyet aynı zihniyet
Gelecekle alakali dusuncelerini anlamak icin dedimSuç sendee.izin istemek nedir çocuk musun sen
Kendinize nasıl layık görüyosunuz bunları ya
Neden kimse anlamamis beni ? Agzini aradim gelecekle alakali planlaeini ogrenmek icin bende sasirdimhaklısınız genel zihniyet bu ne yazıkki. evlatlar önce kendi anne babalarıyla gönül bağı aile bağı kuracak sevgiyi saygıyı önce ailede tadacak ki sonra böyle konu sahibi gibi eşlerine kendi hayatlarıyla alakalı şeylerde hesap vermeyecekler
şaşırdınız ve neye karar verdiniz o zaman?Neden kimse anlamamis beni ? Agzini aradim gelecekle alakali planlaeini ogrenmek icin bende sasirdim
Tek bi cevabim var buna onu cok seviyorum onunla cok mutluyum her gulun dikeni vardir benimkinindeBir erkek niye karısının çalışmasını istemez ?
Çünkü kafasında çalışan kadın özgürdur, bana muhtaç olmadığı için kolem olmaz mantığı vardır. O yüzden ayda bir kahvaltiya laf etmesi çok normal. Ben sizin gibiler aciyor muyum? Asla. Sadece ülkemin haline üzülüyorum.
Kavga ettik kolemi goruyorsun brni dedim yanimdayken her drdifini yapmiyormuyum bizdeyken seni biryere oturtup bizim icin yemek yapmiyormiyum bunu ilerdede yaparim ben dedi sence kole olarakmi kadinim olarakmi goruyorum seni dedi sonrada kotu binsekilde iyi geceler yazdikşaşırdınız ve neye karar verdiniz o zaman?
Oo biri daha izin almqya calismissin derse bu konuyu kapatipyeniden acicam artik bu ne boyleanandan babandan izin almazsin elin dangizundan izinaliyorsun kahvalti icin. hey yavrum heyyy.... (icimdeki anne konustu)
siz köle olmaya hazırsınız konu açmanıza gerek yokmuş aslındaTek bi cevabim var buna onu cok seviyorum onunla cok mutluyum her gulun dikeni vardir benimkininde
Kavga ettik kolemi goruyorsun brni dedim yanimdayken her drdifini yapmiyormuyum bizdeyken seni biryere oturtup bizim icin yemek yapmiyormiyum bunu ilerdede yaparim ben dedi sence kole olarakmi kadinim olarakmi goruyorum seni dedi sonrada kotu binsekilde iyi geceler yazdik
Birsey merak ediyorum sorun yoksa kac yasindasiniz ?siz köle olmaya hazırsınız konu açmanıza gerek yokmuş aslında
hiçbir şeyin düzelmeyeceğini bile bile hatta düzelmesine gerek görmeden ve gelen önerileri dikkate almadan dırdır edip duracaksınız ömür boyu belli ki
baksanıza takılmanız gereken şeyler yerine bam başka şeylere takılıyorsunuz
çok geçmiş olsun bir genç kız daha başını yakıyor
istiyorsan Ac tatlim ama once izin al.Oo biri daha izin almqya calismissin derse bu konuyu kapatipyeniden acicam artik bu ne boyle
niçin sordunuz?Birsey merak ediyorum sorun yoksa kac yasindasiniz ?
Aynisini degil zaten cunku herkesin tepkisi izinmi aldin konu bu degilki bide neden burdaki bayanlar bu kadar sert anlamiyorum tek dedikleri yok cahip yok su madem oyl3 sunu bunu yap diyin kimse demiyorki anlasilan bu konularda yenisin bak soyle yap demiyoristiyorsan Ac tatlim ama once izin al.konu tekrari yasak ben uyarayim da... hem konu kapanir hem ban yersin...
Cunku burdaki herkes 10 cocuk annesi gibi herseyi bilen bi havayla diyorki anasinin babasinin sozunu dinlemiyordur yok soyle yok boyle demekki deneyimleri ogrenmeye yazmisim kims3 bana soyle yap canim diye yazmadida ondan :)niçin sordunuz?
ama fikir vermemiz için 10larca çocuğumuzun olmasına gerek yok kiCunku burdaki herkes 10 cocuk annesi gibi herseyi bilen bi havayla diyorki anasinin babasinin sozunu dinlemiyordur yok soyle yok boyle demekki deneyimleri ogrenmeye yazmisim kims3 bana soyle yap canim diye yazmadida ondan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?