Cok mutsuzum o calisirken ben gezicekmiymisim ?

Sahiplenme duygusu ne demek?Sen insansın mal değil insanların sahibi olmaz.Kölelerin olur,bak yine aynı yere geldik.
:) her kiz sahiplenilmek ister oo gercekten ya 40 yasindami burdaki herkes ? Ne ask duygulariniz kalmis ne baska birsey sahiplenilmenin guvenini bile unutmusunuz ben onu sahiplenicem oda beni

Sen neden izin istiyorsun? Hata sende. Şimdiden kozları eline vermişsin.

:) her kiz sahiplenilmek ister oo gercekten ya 40 yasindami burdaki herkes ? Ne ask duygulariniz kalmis ne baska birsey sahiplenilmenin guvenini bile unutmusunuz ben onu sahiplenicem oda beni

40 yaşında değiliz, sadece belli süreçlerden geçtik ve sizin gibi bir düşünce yapısına sahip olmanın sakıncalarını çok iyi biliyoruz.

Biraz öngörülü olun, bu kadar insan bir kadının çalışmasının önemini vurguluyorsa bişey vardır değil mi? 21. yüzyılda hala bunları konuşmak nedir Allah aşkına ya.. Biraz bilinçlenin lütfen.

Aşk, sevgi, evlilik tamam çok güzel ve doğal ihtiyaçlar. Ama herşey değil, dünyanız bu kavramlar etrafında dönmesin.

Yok ben sahiplenilmenin güvenini istemiyorum sevgilime sahip olmadan da güvenebilmek isterim Keza güveniyorum da.Bana da asla sevgilinin sana kurdugu cümleleri kurmaz kendisi,kuramaz da zaten.Ah 24 yaşındayım bi de

Ben seni hatırladım bu arada.Senin sevgilinin düzgün bi işi bile yoktu sen de çalışmayacaksın ne yiceksiniz taş mı?

Sevgiline toz kondurmayacaksin belli. Evli kadınlar kıskançlığı sevmezler. Çünkü var bi bildikleri, tecrübe ettikleri. Seni yalnizlastirip kendine muhtac edecek. Sonra gelsin ilgisizlikler. Bak benim esim aksine beni elestirir arkadaslarin olsun buluşun konusun diye. Çünkü benim iyiligimi istiyor. Bana iyi gelecegini biliyor. Evde aksama kadar koca beklemek tahmin ettigin gibi güzel bir sey degil. Ama sen bu kafayla aci bi sekilde ogreneceksin bunu.

Benim sevgilim suan calisiyor maasida ikimize yeticek kadar iyi ama kalici bi is degil devlete atanmak istiyor :) konu oydu

Çalışmak istemiyorsanız çalışmayın, çalışmak istiyorsanız çalışın, arkadaşlarınızla her gün kahvaltı yapmak istiyorsanız yapın, okumak istiyorsanız okuyun, gezmek istiyorsanız gezin, çocuk yapmak istiyorsanız yapın, istemiyorsanız yapmayın. Bunlar için ne kocanızdan ne babanızdan izin almak zorunda değilsiniz!! Siz bir bireysiniz. Kendi kararlarınızı alamayacaksanız kendi varlığınızı sorgulamalısınız. Ayrıca sevgiliniz size bu kısıtlamaları getiriyorsa psikolojisinin sağlıklı olduğunu söyleyemeyeceğim. Ben olsam kaçarak uzaklaşırdım, siz bir de onu savunuyorsunuz.

Ilk evlenince 1 yil calismicam ama meslegim olucak elimde tabiki sonra baktim bana gore degil ikna edip calisirim sadece cocugum olursa kimseye emanet edemem melegimi

Erkeklerin hepsi olmasa da geneli sevgiliyken her hafta bulusup sevgili siyle gezer tozar hediye alirlar ama evlenince puf arkadaşlar ortaya cikar kiskancliklar eve kapatmalar ezmeler vs vs kaynim 5 yil eltimle sözde büyük bir ask yaşadı daha 1 yil olmadan bir cocuk yaptilar işi de biraktirdi kiz şimdi bin pişman
Ama yaşamadan tecrübe etmeden ne desen boş

Ilk evlenince 1 yil calismicam ama meslegim olucak elimde tabiki sonra baktim bana gore degil ikna edip calisirim sadece cocugum olursa kimseye emanet edemem melegimi
Kac yasindasin merak ettim kötü niyetle sormuyorum

Seviyorum ve yuzumu guldure bilen istisna insanlardan zaten bana esim cocugumuz oldugunda calis dese bile calismam o buyuyene kadar

1 yil icinde cocugun olur zaten merak etme canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…