:) her kiz sahiplenilmek ister oo gercekten ya 40 yasindami burdaki herkes ? Ne ask duygulariniz kalmis ne baska birsey sahiplenilmenin guvenini bile unutmusunuz ben onu sahiplenicem oda beniSahiplenme duygusu ne demek?Sen insansın mal değil insanların sahibi olmaz.Kölelerin olur,bak yine aynı yere geldik.
Sen neden izin istiyorsun? Hata sende. Şimdiden kozları eline vermişsin.Uzun zamanli bi iliskimiz var telefonda konusuyorduk ilerisi muhabbeti acildi ve bu adam b3nim calismami istemiyor bende tamam dedim anlastik
Sorun su ben dedimki ilerde ayda 1 filan canim arkadaslarimla kahvaltiya filan giderim izin verirsin demi filandiye konusurken bana dediki iyi ben calisim sen gez dedi
ama bunu sakasina degil ciddi bi sekilde dedi bi an sogudum suan boyle yapan adam ilerde neler yapar calismiyim ilerde diyede beni 2 yilda zor ikna etti
Artik abarttiniz iyice 2 bucuk yildir disarda takilmayan adam evlenincemi takilcaktamda öyle biri malesef evlenince aklın başına gelecek ama iş işten geçecek
Ne diyecegini merak ettimSen neden izin istiyorsun? Hata sende. Şimdiden kozları eline vermişsin.
:) her kiz sahiplenilmek ister oo gercekten ya 40 yasindami burdaki herkes ? Ne ask duygulariniz kalmis ne baska birsey sahiplenilmenin guvenini bile unutmusunuz ben onu sahiplenicem oda beni
ne diyelim doğrudur o zamanArtik abarttiniz iyice 2 bucuk yildir disarda takilmayan adam evlenincemi takilcak
Yok ben sahiplenilmenin güvenini istemiyorum sevgilime sahip olmadan da güvenebilmek isterim Keza güveniyorum da.Bana da asla sevgilinin sana kurdugu cümleleri kurmaz kendisi,kuramaz da zaten.Ah 24 yaşındayım bi de:) her kiz sahiplenilmek ister oo gercekten ya 40 yasindami burdaki herkes ? Ne ask duygulariniz kalmis ne baska birsey sahiplenilmenin guvenini bile unutmusunuz ben onu sahiplenicem oda beni
Sevgiline toz kondurmayacaksin belli. Evli kadınlar kıskançlığı sevmezler. Çünkü var bi bildikleri, tecrübe ettikleri. Seni yalnizlastirip kendine muhtac edecek. Sonra gelsin ilgisizlikler. Bak benim esim aksine beni elestirir arkadaslarin olsun buluşun konusun diye. Çünkü benim iyiligimi istiyor. Bana iyi gelecegini biliyor. Evde aksama kadar koca beklemek tahmin ettigin gibi güzel bir sey degil. Ama sen bu kafayla aci bi sekilde ogreneceksin bunu.:) her kiz sahiplenilmek ister oo gercekten ya 40 yasindami burdaki herkes ? Ne ask duygulariniz kalmis ne baska birsey sahiplenilmenin guvenini bile unutmusunuz ben onu sahiplenicem oda beni
Benim sevgilim suan calisiyor maasida ikimize yeticek kadar iyi ama kalici bi is degil devlete atanmak istiyor :) konu oyduYok ben sahiplenilmenin güvenini istemiyorum sevgilime sahip olmadan da güvenebilmek isterim Keza güveniyorum da.Bana da asla sevgilinin sana kurdugu cümleleri kurmaz kendisi,kuramaz da zaten.Ah 24 yaşındayım bi de
Ben seni hatırladım bu arada.Senin sevgilinin düzgün bi işi bile yoktu sen de çalışmayacaksın ne yiceksiniz taş mı?
Ilk evlenince 1 yil calismicam ama meslegim olucak elimde tabiki sonra baktim bana gore degil ikna edip calisirim sadece cocugum olursa kimseye emanet edemem melegimiSevgiline toz kondurmayacaksin belli. Evli kadınlar kıskançlığı sevmezler. Çünkü var bi bildikleri, tecrübe ettikleri. Seni yalnizlastirip kendine muhtac edecek. Sonra gelsin ilgisizlikler. Bak benim esim aksine beni elestirir arkadaslarin olsun buluşun konusun diye. Çünkü benim iyiligimi istiyor. Bana iyi gelecegini biliyor. Evde aksama kadar koca beklemek tahmin ettigin gibi güzel bir sey degil. Ama sen bu kafayla aci bi sekilde ogreneceksin bunu.
Tamam mutlaka ne yap et evlen bu adamla tamam mı.Bol şansBenim sevgilim suan calisiyor maasida ikimize yeticek kadar iyi ama kalici bi is degil devlete atanmak istiyor :) konu oydu
Kac yasindasin merak ettim kötü niyetle sormuyorumIlk evlenince 1 yil calismicam ama meslegim olucak elimde tabiki sonra baktim bana gore degil ikna edip calisirim sadece cocugum olursa kimseye emanet edemem melegimi
Seviyorum ve yuzumu guldure bilen istisna insanlardan zaten bana esim cocugumuz oldugunda calis dese bile calismam o buyuyene kadarÇalışmak istemiyorsanız çalışmayın, çalışmak istiyorsanız çalışın, arkadaşlarınızla her gün kahvaltı yapmak istiyorsanız yapın, okumak istiyorsanız okuyun, gezmek istiyorsanız gezin, çocuk yapmak istiyorsanız yapın, istemiyorsanız yapmayın. Bunlar için ne kocanızdan ne babanızdan izin almak zorunda değilsiniz!! Siz bir bireysiniz. Kendi kararlarınızı alamayacaksanız kendi varlığınızı sorgulamalısınız. Ayrıca sevgiliniz size bu kısıtlamaları getiriyorsa psikolojisinin sağlıklı olduğunu söyleyemeyeceğim. Ben olsam kaçarak uzaklaşırdım, siz bir de onu savunuyorsunuz.
1 yil icinde cocugun olur zaten merak etme canimIlk evlenince 1 yil calismicam ama meslegim olucak elimde tabiki sonra baktim bana gore degil ikna edip calisirim sadece cocugum olursa kimseye emanet edemem melegimi
Tamam mutlaka ne yap et evlen bu adamla tamam mı.Bol şans
20Kac yasindasin merak ettim kötü niyetle sormuyorum
Cok erken evlilik için
Aslinda dusunmuyoruz hemen :)1 yil icinde cocugun olur zaten merak etme canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?