Cok mutsuzum o calisirken ben gezicekmiymisim ?

Bir yere giderken kocamdan izin alsam bana boş boş bakarak "kafan mı güzel senin?" der.
İzin almak ne be, 3 yasında mıyız ve karşımızdaki ebeveyn mi?
Küçültme kendini.

senı sindirme politikası işte gezme ,çalışma hep bir karantinaya alınmış hasta muamelesi...

Siz esinizden hicmi izin aliyorsunuzki ? Norma olan onunda rizasiypa yapmak diye okumustum dini bi sayfada

Bunun için mi soğudun ?? Bence soğuması gerektirecek daha önemli problemler var halbuki. Mesela ayda bir kahvaltıya gidebilirim dimi izin verirsin diye soru sorman gibi.

Yahu adam çalıştırmıycam diyor sende seni sevdiğini ah aşkitom yorulmasın diye düşündüğünü falan mı sanıyorsun Köle diye alacak seni ışte köleler de gezmezler bilirsin.Ona göre yani
Ama biz sevgilimle baya geziyoruzki zaten sadece sahiplenme duygusu cok

Eve kapatacak baska derdi yok. Hatta bu tipler arkadaslariyla kendi gezer esini kendi bile disari cikarmaz.

Bir yere giderken kocamdan izin alsam bana boş boş bakarak "kafan mı güzel senin?" der.
İzin almak ne be, 3 yasında mıyız ve karşımızdaki ebeveyn mi?
Küçültme kendini.
Ya galiba evlenince degisiyor cunku birinin sevgiliside ayni benimki gibiymis evlenince nerdesin diye bile sormuyormus

"Birey" olmak üzerine biraz düşünmenizi ve sorgulamanızı tavsiye ederim öncelikle.

Çalışmak ve üretmek sizin yerinize başkalarının karar verebileceği olgular değildir. Her "birey" daha anlamlı bir yaşam sürmek için çalışır ve üretir. Bu anlamda size çalışmanızı öneririm.

Çalışmanızı istemeyen bir eş adayına da daha sorgulayıcı yaklaşın. Yaşınız henüz oldukça genç anladığım kadarıyla, bazı sorgulamaları yapmadan salt seviyorum mantığıyla hareket etmemenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…