- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Çalışmayın diye ikna etmesi zaten nasıl biri olduğunu yeterince göstermiş
Siz esinizden hicmi izin aliyorsunuzki ? Norma olan onunda rizasiypa yapmak diye okumustum dini bi sayfadaama fikir vermemiz için 10larca çocuğumuzun olmasına gerek yok ki
insan yaşamadan da yalnızca gözlemleyerek ve iyice ölçerek de tecrübelerden faydalanabilir, başkalarının yaptığı hataları yapmaktan kaçınabilir
burda biz size açık bir şekilde -hayatın hakkında kimsenin onayını bekleme- diyoruz daha deminden beri, yeterince net değil miyiz?
Bunun için mi soğudun ?? Bence soğuması gerektirecek daha önemli problemler var halbuki. Mesela ayda bir kahvaltıya gidebilirim dimi izin verirsin diye soru sorman gibi.Uzun zamanli bi iliskimiz var telefonda konusuyorduk ilerisi muhabbeti acildi ve bu adam b3nim calismami istemiyor bende tamam dedim anlastik
Sorun su ben dedimki ilerde ayda 1 filan canim arkadaslarimla kahvaltiya filan giderim izin verirsin demi filandiye konusurken bana dediki iyi ben calisim sen gez dedi
ama bunu sakasina degil ciddi bi sekilde dedi bi an sogudum suan boyle yapan adam ilerde neler yapar calismiyim ilerde diyede beni 2 yilda zor ikna etti
Ama biz sevgilimle baya geziyoruzki zaten sadece sahiplenme duygusu cokYahu adam çalıştırmıycam diyor sende seni sevdiğini ah aşkitom yorulmasın diye düşündüğünü falan mı sanıyorsunKöle diye alacak seni ışte köleler de gezmezler bilirsin.Ona göre yani
Ya galiba evlenince degisiyor cunku birinin sevgiliside ayni benimki gibiymis evlenince nerdesin diye bile sormuyormusBir yere giderken kocamdan izin alsam bana boş boş bakarak "kafan mı güzel senin?" der.
İzin almak ne be, 3 yasında mıyız ve karşımızdaki ebeveyn mi?
Küçültme kendini.
Oyle biri degil tabikideEve kapatacak baska derdi yok. Hatta bu tipler arkadaslariyla kendi gezer esini kendi bile disari cikarmaz.
kocaman insansınız, başlatmasınlar eş rızasından canım siz de yaniSiz esinizden hicmi izin aliyorsunuzki ? Norma olan onunda rizasiypa yapmak diye okumustum dini bi sayfada
Oyle biri degil tabikide
Evlenince boyle kalmiyorlarmiskocaman insansınız, başlatmasınlar eş rızasından canım siz de yani
noluyormuş evlenince?Evlenince boyle kalmiyorlarmissanirim suan heveslik boyle
Salak degiliz herhalde 1 tane yakin arkadasi var oda cocukluk arkadasi o cocukta baya duzgun birisi ickisi yok birseyi yok vur dedik oldurdunuzBence de degildir eveddd...
tamda öyle biri malesef evlenince aklın başına gelecek ama iş işten geçecekOyle biri degil tabikide
Sahiplenme duygusu ne demek?Sen insansın mal değil insanların sahibi olmaz.Kölelerin olur,bak yine aynı yere geldik.Ama biz sevgilimle baya geziyoruzki zaten sadece sahiplenme duygusu cok
Cicim aylari gecince daha rahat davraniyorlarmis ornekleride coknoluyormuş evlenince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?