Selam.cok mutsuzum. Demin annemle cok siddetli kavga ettik. Sigara icmemden dolayı. Bi kere yakalamıştı. Sonra icmiyorum demistim hakkaten icmiyordum ama oyle baskici ki surekli tetikte. Onun bu hali beni icmeye daha cok itti bi de surekli olan sinirli tavırları. Yakaladi ve basladi bi saat boyunca bagirdi oturdum dinledim. Hicbisi demedim. Oyle uzucu seyler soyledi ki bana insan dusmanina bile soyleyemez. Sigara olayından basladi beni namussuz yapana kadar konustu. İki ay once bi arkadasim evlendi asla onun gibi olamicaksin o senin gibi birsuru kisiyle konusmadi. Hic sevgilisi olmadi. Allah yolunu acik etti. Senin yolunu allah acik falan etmez. Halan gibi cakilip kalcan dedi bana. Ve benim en korktugum seykerden bri zaten. O da bunu biliyor. Sonra icki de ic icmezsen gunahim boynuna olsun dedi. Ben kapaliyim. Benim sevgilim.var diye bana sen ona layik degilsin onu çıkar hic layık olamadin dedi. Sen ic sigara ic ben nerden bulcam senin sigara paranı kendiminkini yetiremiyorum daha. Su yolun basina geçip kendimi mi satiyim bile dedi. Sizin icin yasadim sizin icin yaptım simdiye kadar. Artik hicbisi yapmicam dedi. Su an ağlıyorum ve kendimden nefret ediyorum. Kesinlikle olmek istiyorum. Olsem rahatlicak eminim.