Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizce konuşuyum mu onunla ? aynı evin içinde nasıl davranıcağımı bilemez durumdayımannen tam bir psikoloji cahili canım, o an sinirlenmiş ve sende sessiz kalmışsın ya ağzına geleni saymışta saymış, hayatının tüm sinirini zehrini resmen senden çıkarmış, yoksa sen bu kadar büyütülecek bir şey yapmamışsın.boşuna kendi üzüp durma, bence önemsememelisin böyle laflar edebilen bir insanı
Baban nerde? Annen içiyır mu sigaraSelam.cok mutsuzum. Demin annemle cok siddetli kavga ettik. Sigara icmemden dolayı. Bi kere yakalamıştı. Sonra icmiyorum demistim hakkaten icmiyordum ama oyle baskici ki surekli tetikte. Onun bu hali beni icmeye daha cok itti bi de surekli olan sinirli tavırları. Yakaladi ve basladi bi saat boyunca bagirdi oturdum dinledim. Hicbisi demedim. Oyle uzucu seyler soyledi ki bana insan dusmanina bile soyleyemez. Sigara olayından basladi beni namussuz yapana kadar konustu. İki ay once bi arkadasim evlendi asla onun gibi olamicaksin o senin gibi birsuru kisiyle konusmadi. Hic sevgilisi olmadi. Allah yolunu acik etti. Senin yolunu allah acik falan etmez. Halan gibi cakilip kalcan dedi bana. Ve benim en korktugum seykerden bri zaten. O da bunu biliyor. Sonra icki de ic icmezsen gunahim boynuna olsun dedi. Ben kapaliyim. Benim sevgilim.var diye bana sen ona layik degilsin onu çıkar hic layık olamadin dedi. Sen ic sigara ic ben nerden bulcam senin sigara paranı kendiminkini yetiremiyorum daha. Su yolun basina geçip kendimi mi satiyim bile dedi. Sizin icin yasadim sizin icin yaptım simdiye kadar. Artik hicbisi yapmicam dedi. Su an ağlıyorum ve kendimden nefret ediyorum. Kesinlikle olmek istiyorum. Olsem rahatlicak eminim.
babam evde. annem içiyor 22 yasından beriBaban nerde? Annen içiyır mu sigara
Tabi ki konuş anneye küsmek olmaz annenin maddi sıkıntı var ayrıca kendisi sigara içiyor sağlıksız olduğunu biliyor ama evlat içince daha farklı oluyor senin zehirlenmene daha çok kızmış hatta üzüntüsünü böyle dile getirmiş bence onun kızgınlığı kendine annenle oturup konuş paylaş sohbet et biraz.sizce konuşuyum mu onunla ? aynı evin içinde nasıl davranıcağımı bilemez durumdayım
Başınız sağolsun çok derinden etkilediniz beni ama napalım hayat kader kısmet lütfen gönlünüzü ferah tutunAnnemi 20 gun once kaybettim seni okudumda 21 22 23 yaslarim geldi aklima bizde annemle cok tartisirdik en buyuktum annem tecrubesizdi o gunleri bile cok ozledim keske annem yasiyo olsaydi
Canim belliki anneninde kendine gore sorunlari vr vetukenmisde kadincagiz..yanlis davrsnmis ama seni vazhecirmek icin hic unutmamsn icin soylemistir..uzme tatli canini annenin hassas oldugu konulara dikkat sende biraz inan anne gibisi yok..gitsen ozur dilesen dikkat edicem desen opsen sarilsan eminim oda senden ozur dileyecektir.mslesef anneler cok skntlarls cocuklarini buyutuyorlar ve evlatlarina bu sekilde ysnsiyor.olanlari sahsina almaSelam.cok mutsuzum. Demin annemle cok siddetli kavga ettik. Sigara icmemden dolayı. Bi kere yakalamıştı. Sonra icmiyorum demistim hakkaten icmiyordum ama oyle baskici ki surekli tetikte. Onun bu hali beni icmeye daha cok itti bi de surekli olan sinirli tavırları. Yakaladi ve basladi bi saat boyunca bagirdi oturdum dinledim. Hicbisi demedim. Oyle uzucu seyler soyledi ki bana insan dusmanina bile soyleyemez. Sigara olayından basladi beni namussuz yapana kadar konustu. İki ay once bi arkadasim evlendi asla onun gibi olamicaksin o senin gibi birsuru kisiyle konusmadi. Hic sevgilisi olmadi. Allah yolunu acik etti. Senin yolunu allah acik falan etmez. Halan gibi cakilip kalcan dedi bana. Ve benim en korktugum seykerden bri zaten. O da bunu biliyor. Sonra icki de ic icmezsen gunahim boynuna olsun dedi. Ben kapaliyim. Benim sevgilim.var diye bana sen ona layik degilsin onu çıkar hic layık olamadin dedi. Sen ic sigara ic ben nerden bulcam senin sigara paranı kendiminkini yetiremiyorum daha. Su yolun basina geçip kendimi mi satiyim bile dedi. Sizin icin yasadim sizin icin yaptım simdiye kadar. Artik hicbisi yapmicam dedi. Su an ağlıyorum ve kendimden nefret ediyorum. Kesinlikle olmek istiyorum. Olsem rahatlicak eminim.
Bakın herşeyden önce o bir ANNE . O senin kötülüğünü gördüğü zaman çok üzülüyor ve böyle tepki veriyor Bunu yapacak bir ANNEN olduğu için önce şükret HERKES GİDER YİNE ANNEN SENİNLE KALIR.. lütfen onu üzmemeye çalış çevremde annesini üzen insanların hep mutsuz olduğınu gördüm ilerde. Sigarayı bırakmaya çalış. Yapılamayacak bişey değil. Yıllarca kullananlar bile bırakabiliyor.Selam.cok mutsuzum. Demin annemle cok siddetli kavga ettik. Sigara icmemden dolayı. Bi kere yakalamıştı. Sonra icmiyorum demistim hakkaten icmiyordum ama oyle baskici ki surekli tetikte. Onun bu hali beni icmeye daha cok itti bi de surekli olan sinirli tavırları. Yakaladi ve basladi bi saat boyunca bagirdi oturdum dinledim. Hicbisi demedim. Oyle uzucu seyler soyledi ki bana insan dusmanina bile soyleyemez. Sigara olayından basladi beni namussuz yapana kadar konustu. İki ay once bi arkadasim evlendi asla onun gibi olamicaksin o senin gibi birsuru kisiyle konusmadi. Hic sevgilisi olmadi. Allah yolunu acik etti. Senin yolunu allah acik falan etmez. Halan gibi cakilip kalcan dedi bana. Ve benim en korktugum seykerden bri zaten. O da bunu biliyor. Sonra icki de ic icmezsen gunahim boynuna olsun dedi. Ben kapaliyim. Benim sevgilim.var diye bana sen ona layik degilsin onu çıkar hic layık olamadin dedi. Sen ic sigara ic ben nerden bulcam senin sigara paranı kendiminkini yetiremiyorum daha. Su yolun basina geçip kendimi mi satiyim bile dedi. Sizin icin yasadim sizin icin yaptım simdiye kadar. Artik hicbisi yapmicam dedi. Su an ağlıyorum ve kendimden nefret ediyorum. Kesinlikle olmek istiyorum. Olsem rahatlicak eminim.
Selam.cok mutsuzum. Demin annemle cok siddetli kavga ettik. Sigara icmemden dolayı. Bi kere yakalamıştı. Sonra icmiyorum demistim hakkaten icmiyordum ama oyle baskici ki surekli tetikte. Onun bu hali beni icmeye daha cok itti bi de surekli olan sinirli tavırları. Yakaladi ve basladi bi saat boyunca bagirdi oturdum dinledim. Hicbisi demedim. Oyle uzucu seyler soyledi ki bana insan dusmanina bile soyleyemez. Sigara olayından basladi beni namussuz yapana kadar konustu. İki ay once bi arkadasim evlendi asla onun gibi olamicaksin o senin gibi birsuru kisiyle konusmadi. Hic sevgilisi olmadi. Allah yolunu acik etti. Senin yolunu allah acik falan etmez. Halan gibi cakilip kalcan dedi bana. Ve benim en korktugum seykerden bri zaten. O da bunu biliyor. Sonra icki de ic icmezsen gunahim boynuna olsun dedi. Ben kapaliyim. Benim sevgilim.var diye bana sen ona layik degilsin onu çıkar hic layık olamadin dedi. Sen ic sigara ic ben nerden bulcam senin sigara paranı kendiminkini yetiremiyorum daha. Su yolun basina geçip kendimi mi satiyim bile dedi. Sizin icin yasadim sizin icin yaptım simdiye kadar. Artik hicbisi yapmicam dedi. Su an ağlıyorum ve kendimden nefret ediyorum. Kesinlikle olmek istiyorum. Olsem rahatlicak eminim.
Barıstık. ama dediği lafları unutamıcam. unutmak ıstıyorum. birinin yaptıgı kotulugu unutup yaptıgı ıyılıklerı hatırlıcakmıssın ama yapamıyorum. hep bu yuzden kaybettım. cok kın tutuyorum ıster ıstemez.ya ne biçim konuşuyor annen öyle
aldırma sen
ne demek arkadaşın gibi olamıcaksın filan ...Allah bilir onu ona mı düşmüş kararını vermek..