- 23 Mayıs 2010
- 427
- 44
- 643
- 40
- Konu Sahibi betty_boop
-
yangına körükle gitmişsin
evliliğine pek de sıcak bakmadkları açık. bu tavırlarının üstüne "gideceğim gelmeyeceğim" diye çocukça bir cümle sarfetmeniz hata. yalan söylemeniz en başta hatanız zaten.
sen haksızsın
Amin canım amin.. Ole ihtiacım varki valla dualara..
Şuan ailemin yanındayım ama devamlı laf sokma huzursuzluk.. Ya cunki kabullenmiyolar 20 yıllık binadan nası ev alırlarmışş hemde bana sormadan? Bende yalan solemek zorunda kaldım cunki ustumde cok baskı vardı o evde oturmuycaksın diye bende evin içi tamamen bitince kiraya cıkmaya gerek yok ben o evi cok begendim orda oturucam dicektim ama ortaya cıktı bir sekilde işte yalanım..
canım ailen madem istemiyo napıcan huzursuz olmamak için orayı kiraya verin ortak bi kararla nereye oturucagınıza hep beraber karar verin valla sasırdım aslında cünkü bizim ailede böle şeler olmaz herseyi erkek tarafı ilgilenir ev tuutlucaksa damatla gelin gider bakar eve ne bilim canım ailenin tepkisi cok sasırttı yaa aslında.....hani kızım yeterki sen mutlu ol diyecegi yerde sonucta evi alanda kayınbaban canım ne desem bilmiyomki vallaaafisfisfis
evet basından beri ozellikle annem bu işi onaylamadı zaten..
yaa aslında bende hoşlanmadım ilk başta bana gosterilmeden ev alınmasına ama sonucta ortada kotu niyet yok kayınpederim surpriz yapmak istemiş o da cok mutlu olcağımızı dusunmus ki haklıda bu zamanda ev almak kolay deil kaldıki aldıgı evde her ne kadar eskide olsa ucuz bi evde deil..
bu aileler de herşeyi çok bilir zaten..
adam daha ne yapsın ev almış iyi ya da kötü imkanı el verdiğince
tadilatını da yaptırıyomuş daha napsın
takma babanı bence
valla ben evlenirken hiç bişeyi beğendiremedim aileme
ne eşimin ailesi ne kendi ailem
bi kırık iğne bile yapmadı
babam da tutturmuştu eşim kredi çekip ev aldığında
muhiti beğenmedim diye
ben de sen daha iyisini al o zman baba demiştim
bi yerde sınırları çizmen gerekiyo
bana da eşime de neler ettiler
şimdi eşim bal kaymak..
benimseyemeiyolar zamanla alışcaklar
idare et sabret arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?