- Konu Sahibi sakaryafatihi
-
merhaba selen23 üzgünüm ama sekil olarak çok değişeceğini sanmıyorum belki bi beden ufalır en fazla. umarım revizyon olmak zorunda kalmazsın. dudakların dolgun olduğu için burnun çok sırıtmıyor. Hersey gönlünce olsunbenimki burun sirtina kikirdak eklemis canim odem mi degil mi bilmiorum kocaman bise suratimdan bagimsiz
sakarya fatihi burnun yandan müthiş önden ise söylediğin yerin sişlikler geçince belli belirsiz olacağını yada iki tarafın eşitleneceğini düşünüyorum. ersal bey bu tarz hatalar yapmaz çünkü onlar ödem kaynaklıdır diye düşünüyorumSelencim benim icin dedi muhtemelen ama doktorumucok iii arastirarak gitmistim ama sansizlik iste genede cok kafama takmiyorkm eskisinden bin kat guzel bilmeyendefarketmiyor zaten bakalim adamaya giince gorusecem doktorla tekrar umarim sizin amliyatiniz iii gecer
Bende diğer sayfada ismini yazdığını görünce ersal beyde olduğunu öğrendim canım. Yoksa nasıl bilebilirdim ki kimde olduğunu. bence de biraz bekle düzelecektircanım bende esal beyin bu arz bir hata yapacağına inanıyorum cok gveniyoru oa yüzden sn isim yazana kadr hi ismini yazmadım burnumun üstündeki o çizgi hafiften geçmeye başladı yan tartaki çöküğümsü sey ise azıcık azaldı sanki ama konuşmak için daha cok eren bir 6 ay beklmek lazım makyajla belli olmuyr zaten bunada sükü diyorum valla
bu zaten revizyondu canim ama insallah boyle kalmam.ya 3. Ameliyati hic goze alamiyorum offf offfmerhaba selen23 üzgünüm ama sekil olarak çok değişeceğini sanmıyorum belki bi beden ufalır en fazla. umarım revizyon olmak zorunda kalmazsın. dudakların dolgun olduğu için burnun çok sırıtmıyor. Hersey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?