- Konu Sahibi sakaryafatihi
-
bu zaten revizyondu canim ama insallah boyle kalmam.ya 3. Ameliyati hic goze alamiyorum offf offf
canım ya umarım ikinizinki de bir an önce istediğiniz gibi olur. Ben ersal beye sonsuz güveniyorum 3 kere daha yat su masaya dese gözümü kırpmam olurum operasyonu. kaldı ki ersal bey işinde zaten cok iyi hata yapma olasılığı cok cok düşük ve yapsa bile en iyi şekilde telafi edeceğinden eminim. Zaten en önemlisi operasyon sonrasında her daim muhattap bulabiliyorsun yaptım bitti tutumunda değil nasıl istersen öyle yardımcı oluyorZaten tam belli olmadan doktorumu suclamak istemem bekliyoruz bakalim ucu daha cok sis o inince bu goruntude azalacaktir diye umuyorum selen seni cok iii anliyorum benimde 2 ameliyatimdi 3. Goze alamiyorum insallah ikimizinkide gecr
Bnce gsyet güzel zamnla dahada otururameliyat olallı 1 ay oldu daha yandan falan cok güzel cok seviyorum aslında ama ordaki o iz bütün morali alt üst ediyor birde burnumun üstünde tırnak izi gibi bir çizgi var hala geçmedi böyle bir ize sahip olan varmı aranızda
off hic bilmiorum ezgicim ya canim cok skkin gercekten :'(Ya selen cok uzuldum doktorun kim daha iyş olabilirmiş neyse belki odem inince tam oturr daha güzel olur
merhaba selen23 nasıl oldu burnun bi gelişme var mı umarım biraz daha alışmışsındırvala 2.5 ay oldu hala alisamadim ben canim
hayir canim hic alisamadm hemde hiccc hala cok pismanim ameliyat oldgma hic incelmiyo zariflesmiomerhaba selen23 nasıl oldu burnun bi gelişme var mı umarım biraz daha alışmışsındır
ya belki 6. ayında hersey farklı olur iner istediğin gibi olur ne diyim bilmiyorumki. 2. yi olupta hala istediğin gibi olmaması cok zor umarım sonuç iyi olurhayir canim hic alisamadm hemde hiccc hala cok pismanim ameliyat oldgma hic incelmiyo zariflesmio
6.ay geçmeden kesin birşey diyemeyiz. Çünkü dısarıdan bi oarca eklendiği için extra bi şişme olmuştur diye düşünüyorum ve bu 2.idi. Yani nerden baksan en az 6 ay gercek sekli cıkmayacaktır oturması filanda 1,5 yılı bulacaktır ve o söylediğin yerler düzelecektir rahat ol bencecanim ucunu falan filan gectim gozlerimin yanlari incelsin su kaba goruntuden ciksin artk istiorum yuvarliklik var burnunda offf offf o koydugu kikirdaklardan mi acaba bole duruo ya sekli buysa allahim napcam ben ya
insallah canim ya insallah yoksa 3. ameliyat yoku gozukuyo bana :-( keske daha onceden bulsaydin burayi hayatta bole bi ise kalkismazdm6.ay geçmeden kesin birşey diyemeyiz. Çünkü dısarıdan bi oarca eklendiği için extra bi şişme olmuştur diye düşünüyorum ve bu 2.idi. Yani nerden baksan en az 6 ay gercek sekli cıkmayacaktır oturması filanda 1,5 yılı bulacaktır ve o söylediğin yerler düzelecektir rahat ol bence
ben olalı 2 yıl oldu o tırnak izi dediğin iz benimde sol tarafımda var ama çok dikkatli bakınca anlaşılıyor ben rahatsı olmuyorum bence sen de takılma :)ameliyat olallı 1 ay oldu daha yandan falan cok güzel cok seviyorum aslında ama ordaki o iz bütün morali alt üst ediyor birde burnumun üstünde tırnak izi gibi bir çizgi var hala geçmedi böyle bir ize sahip olan varmı aranızda
MERHABA CANIM RESMİNİ GÖRDÜM GECMİŞ OLSUN NE YAPTIN?Arkadaslar tam 1 ay once adanada ameliyat oldum doktorumu cok arastirarak gittim 2 ameliyatimdi cok guvenmistim doktoruma ama sonuc bu gecegine inanmak istiorum odemdir fiyorum ama bence degil gibi doktorda tam bir aciklama yapamadi bekleyelim gece falan dedi benim durumumda olani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?