cok mutsuzum sizce nedir bu? resimli

bu zaten revizyondu canim ama insallah boyle kalmam.ya 3. Ameliyati hic goze alamiyorum offf offf

Zaten tam belli olmadan doktorumu suclamak istemem bekliyoruz bakalim ucu daha cok sis o inince bu goruntude azalacaktir diye umuyorum selen seni cok iii anliyorum benimde 2 ameliyatimdi 3. Goze alamiyorum insallah ikimizinkide gecr
canım ya umarım ikinizinki de bir an önce istediğiniz gibi olur. Ben ersal beye sonsuz güveniyorum 3 kere daha yat su masaya dese gözümü kırpmam olurum operasyonu. kaldı ki ersal bey işinde zaten cok iyi hata yapma olasılığı cok cok düşük ve yapsa bile en iyi şekilde telafi edeceğinden eminim. Zaten en önemlisi operasyon sonrasında her daim muhattap bulabiliyorsun yaptım bitti tutumunda değil nasıl istersen öyle yardımcı oluyor

hayir canim hic alisamadm hemde hiccc hala cok pismanim ameliyat oldgma hic incelmiyo zariflesmio
ya belki 6. ayında hersey farklı olur iner istediğin gibi olur ne diyim bilmiyorumki. 2. yi olupta hala istediğin gibi olmaması cok zor umarım sonuç iyi olur

canim ucunu falan filan gectim gozlerimin yanlari incelsin su kaba goruntuden ciksin artk istiorum yuvarliklik var burnunda offf offf o koydugu kikirdaklardan mi acaba bole duruo ya sekli buysa allahim napcam ben ya

canim ucunu falan filan gectim gozlerimin yanlari incelsin su kaba goruntuden ciksin artk istiorum yuvarliklik var burnunda offf offf o koydugu kikirdaklardan mi acaba bole duruo ya sekli buysa allahim napcam ben ya
6.ay geçmeden kesin birşey diyemeyiz. Çünkü dısarıdan bi oarca eklendiği için extra bi şişme olmuştur diye düşünüyorum ve bu 2.idi. Yani nerden baksan en az 6 ay gercek sekli cıkmayacaktır oturması filanda 1,5 yılı bulacaktır ve o söylediğin yerler düzelecektir rahat ol bence ;)

6.ay geçmeden kesin birşey diyemeyiz. Çünkü dısarıdan bi oarca eklendiği için extra bi şişme olmuştur diye düşünüyorum ve bu 2.idi. Yani nerden baksan en az 6 ay gercek sekli cıkmayacaktır oturması filanda 1,5 yılı bulacaktır ve o söylediğin yerler düzelecektir rahat ol bence ;)
insallah canim ya insallah yoksa 3. ameliyat yoku gozukuyo bana :-( keske daha onceden bulsaydin burayi hayatta bole bi ise kalkismazdm

ameliyat olallı 1 ay oldu daha yandan falan cok güzel cok seviyorum aslında ama ordaki o iz bütün morali alt üst ediyor birde burnumun üstünde tırnak izi gibi bir çizgi var hala geçmedi böyle bir ize sahip olan varmı aranızda
ben olalı 2 yıl oldu o tırnak izi dediğin iz benimde sol tarafımda var ama çok dikkatli bakınca anlaşılıyor ben rahatsı olmuyorum bence sen de takılma :)

Kızlar bence burunlarınız yandan müthiş duruyo.. Ve evet 6 ay daha beklemeniz hatta ve hatta beklememiz gerekiyo. Benimde burun kanadimda cok minik yamukluk var sanki ama daha doktoruma sormadim belki de dikis ipim kurudu icin etime yapisti. Ve buda benim canimi sıkıyo ve daha 6. Gunumdeyim.. Pazartesi alcim cikiyo korkuyorum kizlar dikisler kendinliginden atiliyo mu? Birde dikisle ve bunun korkusuyla ugrasamam :( :( :( cok aciyo ki ben igneden dolayi 2 defa bayildim.. Ayy yardim edin bana bide bu burun ucunda ki dikislerim yanip agriyo ya offfff

Arkadaslar tam 1 ay once adanada ameliyat oldum doktorumu cok arastirarak gittim 2 ameliyatimdi cok guvenmistim doktoruma ama sonuc bu gecegine inanmak istiorum odemdir fiyorum ama bence degil gibi doktorda tam bir aciklama yapamadi bekleyelim gece falan dedi benim durumumda olani
MERHABA CANIM RESMİNİ GÖRDÜM GECMİŞ OLSUN NE YAPTIN?

Back
X