- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Düzensiz aile hayatim.ozellikle annem..annem sorumsuzluğu,vurdumduymazligi.. bütün sorumluluğu bize vermesi..her şeyi bizden beklemesi...her şeyi maddiyata dokmesi..annem calisir..sadece calisir..evini de otel olarak kullanir...Depresyona ne itti sizi?
HayırAilenizin bulunduğu şehirde mi öğretmenlik yapıyorsunuz?
Ailesiyle gecinemeyen nasıl yuva kurabilir ki..baskasiyle nasıl geçinebilir ki...ailesinden değer girmeyen baskasindan.nasil değer girebilir ki..ailesinin ittiği birini başkası nasıl tutabilir ki..Ailemin gözünde ben mutlu olmayı bilmeyen,hasta ruhlu bir insanim..Annen dâhi olsa sana iyi gelmiyorsa mümkün oldukça aynı ortamda kalma..
Annen pek anaç değil daha çok kendi ilgi hizmet bekliyor..
Önce sen kendini iyi et kötü şeyler düşünme..
Aile hayatı rayında gitmeyen çok mutlu insanlar var bazılarını tanıyorum bile..
Pozitif olmaya çalış kuracağın yuvayı sana değer verecek hayat arkadaşını tez zamanda bulur ve gerçek bir aileyi tadarsın umarım..
Ben kurdum yuva, civcivler gibi yaşayıp gidiyoruz. Böyle şartlama kendini, düşüncelerin çok saçma.Ailesiyle gecinemeyen nasıl yuva kurabilir ki..baskasiyle nasıl geçinebilir ki...ailesinden değer girmeyen baskasindan.nasil değer girebilir ki..ailesinin ittiği birini başkası nasıl tutabilir ki..Ailemin gözünde ben mutlu olmayı bilmeyen,hasta ruhlu bir insanim..
Denicem canimCanım bizim bi arkadaş da senin gibi yazları ailesinin yanında vakit geçirince mutsuz oluyor, o yüzden hep yaz seminerleri falan kovalıyor. Drama eğitimi olur, eğitimde Yen'i yaklaşımlar olur, yani hem eğlenirsin hem sertifika alırsın hem Yen'i insanlarla tanışırsın. Bi araştır derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?