Cok mutsuzum

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Bunları söylerken bile kendimi suçlu hissediyorum..ama canim çok yanıyor.. hayattan hiç bi beklentim yok..kendimi sevmiyorum..kimseye değer vermiyorum..kimseden de değer de gormiyorum...
Eski tadım neşem yok..ofkeliyim hem de cokkk.ama öfkemin bi faydası yok..kalo kırıyorum.. kırıliyorum...sevmiyorum..sevilmiyorumm...cok yalnızım.. .mutsuzum...icimden hic bir şey yapmak gelmiyor...
Ben böyle degildim...

Depresyona ne itti sizi?
Düzensiz aile hayatim.ozellikle annem..annem sorumsuzluğu,vurdumduymazligi.. bütün sorumluluğu bize vermesi..her şeyi bizden beklemesi...her şeyi maddiyata dokmesi..annem calisir..sadece calisir..evini de otel olarak kullanir...
Cani sıkılınca da bana hakeret eder..onun için sadece bir sinirlilik halinde edilmiş olan..benim ise ömrümde unutamayacağım..baskalarina ozenir..bizi onunla kiyaslar...aile hayatımızı herkese anlatir..iliskilerimize karisir...hasta olduğunda bizi suçlar.ozellikle beni..senin yüzünden der bana..benim yüzüm den hasta olmus..benim yüzünden hzuru yokmus...ben ogretmenim..yazin 2 ay tatlım var..her tatilde boyleyim..bende altta kalmiyorum..aklima ne geliyorsa soyluyorum..soyledikve kendimden nefret ediyorum..
Evlenmekten bile korkar oldum..kendi ailesine bile iyi gelmeyen nasıl yuva kurşun.. hoş daha önce de yuva kurmaya teşebbüs ettim..ama yapamadım. Korkakligimdan...hala başına kalkılır..
Buraya gelince o kadar kötü oluyorum ki...bu evdeki her huzursuzluğun sebebi nenmişim gibi...ben gelince herkes mutsuzmus...gitsem mi diyorum..babam ..babami dusunutorum..kalo hastasi..
Yakın zamanda iki tane gencecik kuzenimi kaybettim. Ölüm o kadar yakın ki...bunu anladim..olmekten korkjyorum...ama bu huzursuzluk,mutsuzluk ..ailemin soylediklrri... acaba ben gidersem herkes mutlu olur mu...e azından daha az mutsuz olurlar diyorum...endiselenmeyin ..olmeyi istemek gibi bi düşüncem yok..ama bu hayat..yasadiklarim...
Çok mu kotuyum.cok mu gaddarim...

Annen dâhi olsa sana iyi gelmiyorsa mümkün oldukça aynı ortamda kalma..
Annen pek anaç değil daha çok kendi ilgi hizmet bekliyor..
Önce sen kendini iyi et kötü şeyler düşünme..
Aile hayatı rayında gitmeyen çok mutlu insanlar var bazılarını tanıyorum bile..
Pozitif olmaya çalış kuracağın yuvayı sana değer verecek hayat arkadaşını tez zamanda bulur ve gerçek bir aileyi tadarsın umarım..

Ailesiyle gecinemeyen nasıl yuva kurabilir ki..baskasiyle nasıl geçinebilir ki...ailesinden değer girmeyen baskasindan.nasil değer girebilir ki..ailesinin ittiği birini başkası nasıl tutabilir ki..Ailemin gözünde ben mutlu olmayı bilmeyen,hasta ruhlu bir insanim..

Canım bizim bi arkadaş da senin gibi yazları ailesinin yanında vakit geçirince mutsuz oluyor, o yüzden hep yaz seminerleri falan kovalıyor. Drama eğitimi olur, eğitimde Yen'i yaklaşımlar olur, yani hem eğlenirsin hem sertifika alırsın hem Yen'i insanlarla tanışırsın. Bi araştır derim ben

Ben kurdum yuva, civcivler gibi yaşayıp gidiyoruz. Böyle şartlama kendini, düşüncelerin çok saçma.

Denicem canim

Başka bir şehirde olmanız çok güzel.
Seminerler bittikten sonra uğraşmaktan hoşlanacağınız kurslara yazılın.
Hem kafanızı dağıtmış olursunuz hem de yeni şeyler öğrenmek sizi mutlu eder.
Tatilinizin bir kısmında da anlaşabildiğiniz birkaç arkadaşınızla farklı etkinliklere katılın.
Geri kalan zamanınızı da ailenizin yanında geçirin.
Böylece tatiliniz daha çekilebilir ve keyifli bir hale gelir.

Sorun bende mi diye düşünüyorum bazen.antidepresan kullanıyorum bırakmayı denedim ama olmadi.tedavimi sonlandiramadim bir turlu.
2017 de çok olumsuzluklar yasadim..hersey arka arkaya geldi..sukrediylrum yine de halime.bazen öyle bir noktaya geliyorum ki gücümun kalmadığını hissediyorum.

Bugün gitmek istedigimi söyledim.huzurunuzu bozuyorsam ben cikayim aradan dedim..

Öncelikle kullandığınız ilacı bırakın,nasıl olsa faydasını görmüyorsunuz.
Daha sonra da kendinizi ailenizin mutsuzluk sebebiymişsiniz gibi görmeyi bırakın.
Toparlanın biraz,enerjinizi yükseltecek şeyler yapın.
"Huzurunuzu bozuyorsam gideyim" yerine "Sizleri özlemiştim,iyi olduğunuzu gördüm artık dönmek istiyorum.Orada da halletmem gereken işler var." deyin.
Ezikmişsiniz izlenimi vermeyin kimseye,aileniz bile olsa.
Ne güzel mesleğiniz var,kendinize ait hayatınız var.Yerinizde olmak isteyen o kadar çok insan vardır emin olun.
Kendinize hedefler belirleyin,onları gerçekleştirmeye çalışın.
Şu can sıkıntınızdan sıyrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…