Merhaba arkadaşlar moralim şu an çok bozuk eşimle hiç anlaşamıyoruz hep bi huzurluk var..bi gün iyiysek 3 gün kötü oluyo aramız .. beni anlamıyor çok şey istemiyorum eve gelince sohbet edelim gününü anlatsın biraz ilgi göstersin bunu bekliyorum .. böyle söyleyince seninle dedikodu mu yapayım ne anlatıyım hep aynı şeyler diyo.. geçenlerde işyerinden bi kadın mesaj atmış eşim söyledi eşim yüz vermemiş nasıl sinir oldum anlatamam.. eşime güveniyorum öyle bişey yapcağını sanmıyorum zaten eşim terslemiş ama ben yine de çok kıskanıyorum .. ama eşim de bana karşı böyle duygular Yok beni kıskanmaz merak etmez napıyorum neredeyim sorgulamaz bahanesi de sana güveniyorum diyo faceden bazen arkadaşlık gönderen mesaj atan falan oluyo söyleyince kapat o zaman Faceni diyo yani tepki göstermiyor kıskanmıyor ben üzüldüğüm zamanlar pek umrunda olmuyor.. kavga ediyoruz bazen ağlıyorum sarılıp teselli etmez özür zaten asla dilemez. . Günlerce konuşmasak ilk adımı atıyım demez beni sevdiğine inanmıyorum o çok seviyorum falan diyo ama ... hep lafta icraat yok maalesef psikolojim bozuldu artık kendimi o kadar değersiz hissettiriyor ki bana napıcağımı bilemiyorum