Çok mutsuzum

@curukvisne size katılıyorum.

Ilgiden kıskançlıktan o kadar bunaldım ki artık sadece kendime uğraş buluyorum. Eşim başka şeylerle ugraşsın benle uğraşmasın diye. Herşeyin ölçüsü olmalı.

Sizde biraz geri çekilin belkide eşimin beni sıkmasına en büyük sebep buydu. Ben hep istediğini yapabilirsin derdim. Şimdi evden çık bi git gez bile diyorum nafile. Siz üsteleseniz o kaçacak siz kacsanız belkide o üsteleyecek.

Offf ben bunaldım.

Ben de esimi seviyorum, asırı değer veriyorum ama kıskanmiyorum. Evet guveniyorum ve kıskanmıyorum. Bazen 1 ay kadar uzakta oluyor, şehir dısı yurt dışı ama aklımda hep acaba nerde, napiyor diye olmuyor. Facesine birisi arkadaslık yollasa ben de kafayı yemem yani, tanimiyorsa kabul etmez der geçerim. Bazen tanimadıgım erkekler ekler asla aklıma kocama demek bile gelmez, ne alaka?

Yani şu dediklerinde ben sevgisizlik değil senin enteresan sekilde esini kıskandırma girisimlerini görüyorum. Hayatı zindan edecek seyler bulmayın Allah aşkına. Kıskanmayan kıskanmaz boşuna uğrasmayın, herkes partnerini bunaltmak zorunda değil, bunaltmadan da sever insan eşini...

Sadece kıskanmaması değil sorun beni dinlemiyo duymuyor bile çoğu zaman saygı olur bi insanda sevmese de niye evlendik o zaman yani ben ne desem boş geliyo adama ...

İlgi derken yani bende dakika başı arıyım hesap sorayım gibi bunaltıcı hareketler yapmıyorum heran birlikte vakit geçirelim de demiyorum yani ama eve geldiğinde en azından bi sohbet etsin eline telefonu alıp oyun oynamasın mesela

Merhaba arkadaşlar moralim şu an çok bozuk eşimle hiç anlaşamıyoruz hep bi huzurluk var..bi gün iyiysek 3 gün kötü oluyo aramız .. beni anlamıyor çok şey istemiyorum eve gelince sohbet edelim gününü anlatsın biraz ilgi göstersin bunu bekliyorum .. böyle söyleyince seninle dedikodu mu yapayım ne anlatıyım hep aynı şeyler diyo.. geçenlerde işyerinden bi kadın mesaj atmış eşim söyledi eşim yüz vermemiş nasıl sinir oldum anlatamam.. eşime güveniyorum öyle bişey yapcağını sanmıyorum zaten eşim terslemiş ama ben yine de çok kıskanıyorum .. ama eşim de bana karşı böyle duygular Yok beni kıskanmaz merak etmez napıyorum neredeyim sorgulamaz bahanesi de sana güveniyorum diyo faceden bazen arkadaşlık gönderen mesaj atan falan oluyo söyleyince kapat o zaman Faceni diyo yani tepki göstermiyor kıskanmıyor ben üzüldüğüm zamanlar pek umrunda olmuyor.. kavga ediyoruz bazen ağlıyorum sarılıp teselli etmez özür zaten asla dilemez. . Günlerce konuşmasak ilk adımı atıyım demez beni sevdiğine inanmıyorum o çok seviyorum falan diyo ama ... hep lafta icraat yok maalesef psikolojim bozuldu artık kendimi o kadar değersiz hissettiriyor ki bana napıcağımı bilemiyorum
Sanki bu satırları ben yazmışım :(
Allah yardımcımız olsun...

Merhaba arkadaşlar moralim şu an çok bozuk eşimle hiç anlaşamıyoruz hep bi huzurluk var..bi gün iyiysek 3 gün kötü oluyo aramız .. beni anlamıyor çok şey istemiyorum eve gelince sohbet edelim gününü anlatsın biraz ilgi göstersin bunu bekliyorum .. böyle söyleyince seninle dedikodu mu yapayım ne anlatıyım hep aynı şeyler diyo.. geçenlerde işyerinden bi kadın mesaj atmış eşim söyledi eşim yüz vermemiş nasıl sinir oldum anlatamam.. eşime güveniyorum öyle bişey yapcağını sanmıyorum zaten eşim terslemiş ama ben yine de çok kıskanıyorum .. ama eşim de bana karşı böyle duygular Yok beni kıskanmaz merak etmez napıyorum neredeyim sorgulamaz bahanesi de sana güveniyorum diyo faceden bazen arkadaşlık gönderen mesaj atan falan oluyo söyleyince kapat o zaman Faceni diyo yani tepki göstermiyor kıskanmıyor ben üzüldüğüm zamanlar pek umrunda olmuyor.. kavga ediyoruz bazen ağlıyorum sarılıp teselli etmez özür zaten asla dilemez. . Günlerce konuşmasak ilk adımı atıyım demez beni sevdiğine inanmıyorum o çok seviyorum falan diyo ama ... hep lafta icraat yok maalesef psikolojim bozuldu artık kendimi o kadar değersiz hissettiriyor ki bana napıcağımı bilemiyorum
Sorun cozuldumu merak ettim.aynı sorunlar. ayni onun gibi davranmaya başlayine deniyor maalesef dahada beter oluyor.kesinlikle işlemeyen bir yöntem! Herkes için geçerli olmayabiliyor.

Siz eşinize faceden bana arkadaşlık isteği gönderiyorlar bak bunlar bana arkadaşlık isteği gönderdi.bak bu da bana mesaj attımı.diyorsunuz anlamadım ki.ne var ki hem bunda kıskanacak herkes herkese istek gönderiyor zaten.o da size kadının biri bana mesaj attı bak şöyle tersledim falan mı diyor.ve bunlardan başka birşey konuşmuyorsunuz.ilişkiniz hiç sağlıklı değil.

Back
X