Çok mutsuzum..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar...1 yasinda oğlum var calisiyorum annem bakiyor ayda 8..9 gün çalisiyorum..anneme iki beyaz eşya aldim birini ben alacagimi söyledim digerini de annem araya sıkıştırdı eşim başta sorun çıkardı ama sonunda aldık...sorun çıkarmasinda daha önce de aileme yardimlarimın olmasinin payı büyük..ne yapmam nasil davranmam gerektiğini bilmiyorum..yarın öbür gün ailesinin ihtiyacı olacak o da verecek o asgari ücretli çalisiyor ben memurum kiradayiz günü kurtariyoruz yani...bu konularda aramizda sorun cıkmasi beni üzüyor alan değil de veren ailelerimiz neden yok çevreme bakiyorum hiç böyle değil...off bunaldim..

İnsan evladından neyi esirgerki ailenizin maddi imkanı o kadardır verebilecek kadar yoktur hem anneniz önce sizi şimdide çocuğunuzu büyütüyor siz bı beyaz eşyanın lafını mi ediyorsunuz bakmak zorunda değil sonucta

İnsan evladından neyi esirgerki ailenizin maddi imkanı o kadardır verebilecek kadar yoktur hem anneniz önce sizi şimdide çocuğunuzu büyütüyor siz bı beyaz eşyanın lafını mi ediyorsunuz bakmak zorunda değil sonucta
Ben bi beyaz eşyanin lafini etmiyorum iki yillik evliyim kimsesiz gibi evlendim ilk yıl kredi çekip ev almalarina yardim ettim ara ara abilerime para gönderdim simdi de bu...eşim de bende aileme vereceğim diyor size soruyorum biz ne yiyip icecegiz çocugumun gelecegi ne olacak bizde ev alamayip yarin öbür gün evladimdan mi medet umayim..evde huzursuzluk oluyor..

Siz de tabiki önce kendi evinizi sarsmadan yardım da bulunun birde çocuğu bakıcı yada kresede verseniz zaten para ödemeniz gerekir ekti bide o açıdan bakin

Ben bi beyaz eşyanin lafini etmiyorum iki yillik evliyim kimsesiz gibi evlendim ilk yıl kredi çekip ev almalarina yardim ettim ara ara abilerime para gönderdim simdi de bu...eşim de bende aileme vereceğim diyor size soruyorum biz ne yiyip icecegiz çocugumun gelecegi ne olacak bizde ev alamayip yarin öbür gün evladimdan mi medet umayim..evde huzursuzluk oluyor..
İhtiyacı olana verilir de sürekli oluşu ya da meblağın yüksek oluşu can sıkıyor.
Size yardım eden var mı?
Akrabalık böyle garip bişey sanırım.
Sadece harçlık olsun diye ana babası çalışan çocuğa bile hala/dayı vs den para isteyen ...ler mevcut.
Ağzımı bozmayayım şimdi.
Ben de gıcığım bu konuya.

Her ailenin maddi durumu olmayabilir tamam da . Veremeseler de alan olmalarini anlamiyorum. Sizin durumunuz belli nasil sizden boyle seyler kabul ediyor hayret dogrusu. Ama secemiyorsunuz aileyi maalesef uzuldum adiniza. Benim ailem yok istemiyorum desem de surekli destektirler.ama esimin ailesi fazladan var desek bize verin derler hemen.esim adina da o kadar uzuluyorum ki boyle bir ailesi oldugu icin..

İhtiyacı olana verilir de sürekli oluşu ya da meblağın yüksek oluşu can sıkıyor.
Size yardım eden var mı?
Akrabalık böyle garip bişey sanırım.
Sadece harçlık olsun diye ana babası çalışan çocuğa bile hala/dayı vs den para isteyen ...ler mevcut.
Ağzımı bozmayayım şimdi.
Ben de gıcığım bu konuya.
Yardım eden mi...kimse artik istemesin biraz toparlanalim başka ihsan istemez..

Slm kızlar...1 yasinda oğlum var calisiyorum annem bakiyor ayda 8..9 gün çalisiyorum..anneme iki beyaz eşya aldim birini ben alacagimi söyledim digerini de annem araya sıkıştırdı eşim başta sorun çıkardı ama sonunda aldık...sorun çıkarmasinda daha önce de aileme yardimlarimın olmasinin payı büyük..ne yapmam nasil davranmam gerektiğini bilmiyorum..yarın öbür gün ailesinin ihtiyacı olacak o da verecek o asgari ücretli çalisiyor ben memurum kiradayiz günü kurtariyoruz yani...bu konularda aramizda sorun cıkmasi beni üzüyor alan değil de veren ailelerimiz neden yok çevreme bakiyorum hiç böyle değil...off bunaldim..
almasalar da vermeseler de keşke
daha hayırlı olacak
daha size aman siz rahat edin diyecekleri yerde biraz da biz yiyelim diyorlar herhalde
durumumuz müsait değil diyin

Cocuguna bakitmayi biliyor ama o sevgili kocan! Beyaz esya almasaydin ama duzenli olarak para yatir annene bemce..

Başta siz hata yapmışsınız bu kadar verici olarak
Tamam bir beyaz eşya alınırda ikincisini de size aldırmak vicdansızlık !

Valla gerçekten çok merak ettim. Memur olarak ayda 8-9 gün nasıl çalışıyorsunuz. Ne iş yapıyorsunuz.

Back
X