Hanımlar dün açtığım konudan sonra eş kişisiyle salonda oturuyorduk, o uyuyordu.. saat 23.30 civarı yatmaya gidecektim ve kendisine seslenip gelmiyor musun dedim..
Kafasını kaldırıp baktı, uyandı yani sonra gelirdir diye çıktım ışığı kapattım yattım yerime..
1 saat sonra asabi bi şekilde odaya girdi, yerine yattı yorganı çekiştirmeye başladı, napıyosun ya dedim, üstü açıkmış, ben yorgana bürünmüşmüşüm falan... ileri geri derken tartışma başladı..Neymiş ben onu kaldırmamışım, seslendim uyandın diyorum... inanmıyor..
Ve bana sus diyor devamlı, emir kipiyle susmuyorum, sen sus dedikçe susmayacağım dedim ve bu sinirli bir şekilde karşında sinir krizi geçiren biri olsa ağzını açamazdın demii dedi.. ( sinir krizi mevzusu ; yazın dayım öyle bir pislik yedi, ve babamla tartıştılar.. psikolojisi pek sağlıklı değil zaten, biz sesimizi çıkarmamıştık.. eş kişisi de bu olaya şahit olmuştu) koz olarak kullandı bana karşı..
Ve ben karşısından cevap verince sinirlendi iyice, kötü şeyler olmasın diye yastığımı alıp gidiyordum, sen bu yataktan gidiyorsan evden gidiyorum dedi, üstünü giyine arabaya bindi gitti
Gece saat 4.30 civarı kapıyı zorlamasına uyandım, anahtarı çektim kendi girdi ve kaloriferin önüne uzandı, geç yerine yat dedim gerek yok dedi.. sen bilirsin dedim..
1 saat önce geldi, kendi anahtarıyla girdi. O beni görmedi ben onu... salonda uyuyor sanırım... ne yapayım bana bir şey söyleyin ne olur....