• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

Doğumdan önce nasıldinız? Doğum sonrası annelik hüznü diye bir durum var.gecici bi depresyon .birkaç ay sürüyor, ilk gebeliklerde daha sık. insan her şeye ağlıyor.her şeyi takiyor. Ama dogum öncesi de böyle hissetmisseniz ayri..

Depresyondasınız muhtemelen..daha fazla ilerlemeden terapi almalısınız bence.ben de sizin gibi hissediyordum eşime. Boşandım. mutlu olmam gerekirken daha büyük bir mutsuzluğa düştüm. İleri derece depresyonaymışım.Ne yaparsam yapayım mutlu olmuyorum..sadece terapi ile yol alabildim.çok psikoloğa gittim bana en iyi gelenini buldum ve onunla devam ediyorum.
Anladım canım benim Rabbim bizlere yardım etsin erkekler yapıyor hastalığı ceken kadın. Psikologum vardı ise gir çalış dedi. İşe başladığım için gidemiyor şimdi

Doğumdan önce nasıldinız? Doğum sonrası annelik hüznü diye bir durum var.gecici bi depresyon .birkaç ay sürüyor, ilk gebeliklerde daha sık. insan her şeye ağlıyor.her şeyi takiyor. Ama dogum öncesi de böyle hissetmisseniz ayri..
Evlendiğimde beri böyle canım sadece hamile iken mutlu oldum anne olacagim için seviniyor dum çocuğumuz olunca belki bana daha iyi davranır diye ümit ediyor mutlu oluyor dum :(

Allah var yanında canım çocuğun var üzülme işin de var inşallah kurtulursun .
Özel değilse ailen neden evine gelmiyor .
Evet Rabbim ve evladım sayesinde ayaktayım. Hem eşimin yaptıklarını kabul etmiyor lar hemde boşanmaya engel oluyor lar.evimin uzak olmasını bahane ediyor lar canım :(((

Sakinnn amannnn çok günah hepsi bir imtihan Allah var yanımızda herseyden once ona sığınalım canim dua edelim sabredelim insallah kurtuldum dedigin günleri de goruruz
İnşallah canım benim insallah Rabbimiz yardımı ve evladım in yüzü hürmetine inşallah artık dayanamıyorum kaldıramaz oldum bu derdi .hep evlenince mutlu olacam sanırdım dertlerim bitecek sanırdım :((((

İnşallah canım benim insallah Rabbimiz yardımı ve evladım in yüzü hürmetine inşallah artık dayanamıyorum kaldıramaz oldum bu derdi .hep evlenince mutlu olacam sanırdım dertlerim bitecek sanırdım :KK43:(((
Malasef bazen öyle olmuyor ama evladin var bak bu evliliğin tek güzel yanı evlat olmuş sana

Back
X