Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım benim Rabbim bizlere yardım etsin erkekler yapıyor hastalığı ceken kadın. Psikologum vardı ise gir çalış dedi. İşe başladığım için gidemiyor şimdiDepresyondasınız muhtemelen..daha fazla ilerlemeden terapi almalısınız bence.ben de sizin gibi hissediyordum eşime. Boşandım. mutlu olmam gerekirken daha büyük bir mutsuzluğa düştüm. İleri derece depresyonaymışım.Ne yaparsam yapayım mutlu olmuyorum..sadece terapi ile yol alabildim.çok psikoloğa gittim bana en iyi gelenini buldum ve onunla devam ediyorum.
Biliyor du benn saklamam zaten dürüstlük ten geldi başıma ne geldiysesiz evlenirken söz atmış olduğunuzu bilmiyor muydu?
Biliyor du benn saklamam zaten dürüstlük ten geldi başıma ne geldiyse
Evlendiğimde beri böyle canım sadece hamile iken mutlu oldum anne olacagim için seviniyor dum çocuğumuz olunca belki bana daha iyi davranır diye ümit ediyor mutlu oluyor dumDoğumdan önce nasıldinız? Doğum sonrası annelik hüznü diye bir durum var.gecici bi depresyon .birkaç ay sürüyor, ilk gebeliklerde daha sık. insan her şeye ağlıyor.her şeyi takiyor. Ama dogum öncesi de böyle hissetmisseniz ayri..
Evet canim maalesef değiller evime bile gelmiyor lar kendimi çok yalnız değersiz hissediyorumŞiddette de mi aileler araya girdi ?
Aileniz arkanızda değil galiba ...
Evlendiğimden beri sorun ediyor canımo zamanlar sorun etmiyor muydu?
Öyle yapmaya çalışıyorum bu defa şiddet ve hakaret ediyorBisey diyeyim mi kolay degil ama görmezden gel bir süre dediğini duyma kendini toparla vur tekmeyi gitsin
Aynen öyle canım benim bende dedim alaynısınıNe olmuş ki söz attıysan?
Evlenmeseydi bunu kabul edemiyorsa. Kendi ne haltlar yiyorsa artık suç bastırmak için kendince saçmalıyor
Allah yardımcın olsun ne diyeyim inşallah tez zamanda yeni kapılar açılsın kurtul o adamdanÖyle yapmaya çalışıyorum bu defa şiddet ve hakaret ediyor
Allah var yanında canım çocuğun var üzülme işin de var inşallah kurtulursun .Evet canim maalesef değiller evime bile gelmiyor lar kendimi çok yalnız değersiz hissediyorum![]()
Evet Rabbim ve evladım sayesinde ayaktayım. Hem eşimin yaptıklarını kabul etmiyor lar hemde boşanmaya engel oluyor lar.evimin uzak olmasını bahane ediyor lar canımAllah var yanında canım çocuğun var üzülme işin de var inşallah kurtulursun .
Özel değilse ailen neden evine gelmiyor .
İnşallah canım benim .evladım olmasa yaşamak için bir sebebim bile yokAllah yardımcın olsun ne diyeyim inşallah tez zamanda yeni kapılar açılsın kurtul o adamdan
Sakinnn amannnn çok günah hepsi bir imtihan Allah var yanımızda herseyden once ona sığınalım canim dua edelim sabredelim insallah kurtuldum dedigin günleri de goruruzİnşallah canım benim .evladım olmasa yaşamak için bir sebebim bile yok![]()
Evlendiğimden beri sorun ediyor canım
İnşallah canım benim insallah Rabbimiz yardımı ve evladım in yüzü hürmetine inşallah artık dayanamıyorum kaldıramaz oldum bu derdi .hep evlenince mutlu olacam sanırdım dertlerim bitecek sanırdımSakinnn amannnn çok günah hepsi bir imtihan Allah var yanımızda herseyden once ona sığınalım canim dua edelim sabredelim insallah kurtuldum dedigin günleri de goruruz
Keşke de hep engel oldular banayani bu zamana kadar keşke sabretmeseydiniz,
Malasef bazen öyle olmuyor ama evladin var bak bu evliliğin tek güzel yanı evlat olmuş sanaİnşallah canım benim insallah Rabbimiz yardımı ve evladım in yüzü hürmetine inşallah artık dayanamıyorum kaldıramaz oldum bu derdi .hep evlenince mutlu olacam sanırdım dertlerim bitecek sanırdım(((