• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

Bir evlilik yapılacak bütün kötülükleri yaptı özetle. Aldatma ,şiddet hakaret. ..:KK43:
Bunları yaşayıp affetmiş gibi görünerek aslında boşa zaman harcıyorsunuz. Ömrünüze yazık. Aldatmanın, şiddetin açtığı yaralar kapanmaz. Yıllar boyunca içten içe kendinizi yiyeceğinize boşanın. Sihirli bi değnek yaşananları unutturup affetmenizi sağlamayacak. Nasıl olsa sürmeyecek bir evlilik bu.. Neyi bekliyorsunuz?

Malasef bazen öyle olmuyor ama evladin var bak bu evliliğin tek güzel yanı evlat olmuş sana
Evet canim benim bir tek güzel şey evladım oldu şimdi kucağımda emzirip öptüm kokladım uyuttum onu .onunla bir nebze azalıyor derdim sadece o da olmasa delirmiş tim

Bunları yaşayıp affetmiş gibi görünerek aslında boşa zaman harcıyorsunuz. Ömrünüze yazık. Aldatmanın, şiddetin açtığı yaralar kapanmaz. Yıllar boyunca içten içe kendinizi yiyeceğinize boşanın. Sihirli bi değnek yaşananları unutturup affetmenizi sağlamayacak. Nasıl olsa sürmeyecek bir evlilik bu.. Neyi bekliyorsunuz?
Ekonomik olarak toparlanmaya ihtiyacım var onun yüzünden ailem yüzünden borç altındayım tek başıma çalışsam da şuan ogluma bakıp geçinmek imkansız

Ekonomik olarak toparlanmaya ihtiyacım var onun yüzünden ailem yüzünden borç altındayım tek başıma çalışsam da şuan ogluma bakıp geçinmek imkansız
Plan yapmanız lazım. Şayet boşanmak istiyorsanız. Şu anda çalışıyor musunuz anlamadım?

Hayat cok kısa .Ota b.ka sinirlenemeyecek kadar degerli .Ve testere mutsuz insanları toplayıp iskence ediyordu galiba .
Gülümseyin ki beyniniz seratonin salgılasın ,yoksa depresyona girersiniz.

Hayat cok kısa .Ota b.ka sinirlenemeyecek kadar degerli .Ve testere mutsuz insanları toplayıp iskence ediyordu galiba .
Gülümseyin ki beyniniz seratonin salgılasın ,yoksa depresyona girersiniz.
Keşke becerebilsem :)testere filmimi izledim de yıllar oldu galiba

Nasıl bi zihniyet sözde atarim nişanda sanane madem biliyordu evlenmeseydi... soz atan kisi kötü mu oluyor.... nasil bir anlayis kiz evladim var Allah bu zihniyetten uzak tutsun... sozde atar nisanda atar kime neeeee cok sinirlendim....

Nasıl bi zihniyet sözde atarim nişanda sanane madem biliyordu evlenmeseydi... soz atan kisi kötü mu oluyor.... nasil bir anlayis kiz evladim var Allah bu zihniyetten uzak tutsun... sozde atar nisanda atar kime neeeee cok sinirlendim....
Aminnnn Allah yavrularımızı her daim korusun inşallah kötü insanlardan

Allah yardımcın olsun , hayırlı iş kapıları açsın sana... Biraz kendini toparlayıp , çocuğunu kreşe verebileceğin konuma gelince hiç bekleme boşan... Azıcık aşın , kaygısız başın olsun... Huzur içinde yaşayıp sevgi dolu büyütürsün evladını....

Aminnnn Allah yavrularımızı her daim korusun inşallah kötü insanlardan
Lutfen kendinizi ezdirmeyin bu hakaretleri kimse hak etmiyor... soz atildi diye kendinizi degersiz hissetmeyin bu bi hata degil suc degil anlasamadin attin sözü ...erkeklere hersey mubah zihniyeti asla kabul edilemez...
Iste eger aileniz yaninizda yer alsaydi esiniz hic bisey diyemezdi agzini dahi acamazdi.... ne diyorsun oglum sen kizimiz sozde atar nişanda istemiyorsan gelip almayaydin deseydi bak bakalim konusabiliyormuydu...

Allah yardımcın olsun , hayırlı iş kapıları açsın sana... Biraz kendini toparlayıp , çocuğunu kreşe verebileceğin konuma gelince hiç bekleme boşan... Azıcık aşın , kaygısız başın olsun... Huzur içinde yaşayıp sevgi dolu büyütürsün evladını....
İnşallah canım benim teşekkür ederim

Konuyla ilgili yorum yapmicam zamanla herseyin duzelmesini diliyorum sizin icin. Maasinizi vermediklerini alo 170i arayarak sikayet edin birkac hafta icinde vereceklerdir o zaman.
Maaş günü ayın 7 .si diye söyledi 7 sine kadar bekleyeceğim sonra vermezse aynı dediğin gibi yapacağım canım iyi fikır 18 gün çalıştım. Benden önce çalışanların bir kaç aylık maasi hala icerde bende bunları öğrendim ve uzatmadan ayrıldım bu nedenle

Lutfen kendinizi ezdirmeyin bu hakaretleri kimse hak etmiyor... soz atildi diye kendinizi degersiz hissetmeyin bu bi hata degil suc degil anlasamadin attin sözü ...erkeklere hersey mubah zihniyeti asla kabul edilemez...
Iste eger aileniz yaninizda yer alsaydi esiniz hic bisey diyemezdi agzini dahi acamazdi.... ne diyorsun oglum sen kizimiz sozde atar nişanda istemiyorsan gelip almayaydin deseydi bak bakalim konusabiliyormuydu...
Kesinlikle öyle canım ailem de söz attın diye dilimiz kısa mantığın da lar bu nedenle de bana hep engel oldular kime ne diyeyim bilmiyorum kendi kendimi kurtaracağım çocuğum olunca düzelir diye umut ediyordum daha kötü oldu .doğum depresyon uygun işi bıraktığım için depresyona girdim daha kötü oldu .ama bitecek bir gün er ya da geç

Kesinlikle öyle canım ailem de söz attın diye dilimiz kısa mantığın da lar bu nedenle de bana hep engel oldular kime ne diyeyim bilmiyorum kendi kendimi kurtaracağım çocuğum olunca düzelir diye umut ediyordum daha kötü oldu .doğum depresyon uygun işi bıraktığım için depresyona girdim daha kötü oldu .ama bitecek bir gün er ya da geç
Insallah canim sabırla hersey gonlunce olsun...

Selam kızlar ne yaparsam yapayım bir türlü mutlu olamıyorum huzur gelmiyor bir türlü bana size de böyle oluyor mu hic ?
5 yıllık evliyim bir oğlum var 3 hafta önce ise başladım ama bir türlü mutlu olamıyorum eşime karşı nefretim öfkem dinmiyor. Onu görmek Bile istemiyorum mecbur olmasam akşam eve geldiğimde tek kelime konuşmak bile istemiyorum. O sarılıp yakınlaşmak istese de kalbimi çok kırdığı için tersliyorum hep benim gibi olan varmı gelin dertleşelim .kendimi çok yalnız değersiz ve mutsuz hissediyorum kalbime bir yumruk oturmuş gibi :KK43:(
Seni mutsuz eden ne desem somut olarak ne söylersin

Maaş günü ayın 7 .si diye söyledi 7 sine kadar bekleyeceğim sonra vermezse aynı dediğin gibi yapacağım canım iyi fikır 18 gün çalıştım. Benden önce çalışanların bir kaç aylık maasi hala icerde bende bunları öğrendim ve uzatmadan ayrıldım bu nedenle
Aynen canim ben de mezun oldugumda ilk bilmeden kotu bi yere girmistim ayrilinca bi baktim yatmamis aradim patronu yatircaz dediler yatirmadilar sonra 170e sikayet edince yatirdilar. Ne rahat adam calistiriyor millet bedavaya hayret bisey vicdanlari nasil rahat ediyor.

Back
X