• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.634
287
123
Ne yapsam mutlu olamıyorum geziyorum alışveriş yapıyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorum hiç bir sıkıntım yok ailevi problemim yok ama yinede mutsuzum ruh gibi dolaşıyorum hiç bir şey mutlu etmiyor hic bir amacım yok zaten ki her sey manasız geliyor yaşamakda dahil yaşım daha genç ama çok ömrüm yoktur diye dua ediyorum çünki böyle yasamaktansa ölmek daha iyi diye düşünüyorum ilaç kullandığım halde aynıyım belki şımarıklık senin yaptığın diyeceksiniz ama emin olun böyle değildim ben en ufak şeye sukreden hayatı dolu dolu yaşayan bir insandim ne olduysa bu son altı aydır oldu ne olacak benim sonum bilmiyorum ve hep böyle kalmaktan çok korkuyorum

Etrafinizdaki hayat mucadelelerine bakip , her sabah uyandiginizda sevdiklerinizin hayatta olmasiba sukrettiginizde mutlu olursunuz

Seni böyle olmaya iten sebebler var. Onlari asmadiktan sonra ne kadar hap alsanda fayda etmez

Senin depresyon ilaçları işe yaramıyor..şimdiye etki etmesi lazımdı çoktan..psikiyatristini öncelikle,sonra da ilaçlarını değiştir bence.

Lütfen doktorunu değiştir ve psikoloğa da görün. Senin derinlerde bir problemin var ama bunu ortaya çıkaramıyorsun.

Eğer hayatta birçok istediğine sahip olduysan evet zor mutlu olursun ama etrafında mutlu olmanı gerektirecek binlerce sebep vardır mutlaka sağlığın ailen maddi imkanların.daha yararlı işler hayata bakışını değiştirir mesela bi sosyal sorumluluk projesinde yer almak gibi

Kendinize bir hedef koyun. Okumak olabilir universite okuduysaniz bir bölüm daha okuyun. Okumadiysaniz üniversite için hazirlanin. Sporla ilgilenin mesela. Kurslara gidebilirsiniz. Hayvan barınaklarına çocuk yurtlarına gidebilirsiniz. Herhangi bir derneğe üye olabilirsiniz. Ugradacak bir hedef arayın. Ya da bilemiyorum psikolojik danışmanınızi değiştirin eğer ilaçlar etki etmiyorsa. Sadece psikiyatr değil bir psikologla da görüşün alttan alta gelen bir sorun var onu çözmeye çalışın.

Kendinize bir hedef koyun. Okumak olabilir universite okuduysaniz bir bölüm daha okuyun. Okumadiysaniz üniversite için hazirlanin. Sporla ilgilenin mesela. Kurslara gidebilirsiniz. Hayvan barınaklarına çocuk yurtlarına gidebilirsiniz. Herhangi bir derneğe üye olabilirsiniz. Ugradacak bir hedef arayın. Ya da bilemiyorum psikolojik danışmanınızi değiştirin eğer ilaçlar etki etmiyorsa. Sadece psikiyatr değil bir psikologla da görüşün alttan alta gelen bir sorun var onu çözmeye çalışın.
Dgs sınavına hazırlanıp lisans tamamlayayım diyorum ama ders çalışmak içimden gelmiyor biraz oturuyorum dersin başına sıkılıp kalkıyorum birde sosyal fobi var ve bir ortama girdim mi sebebini bilmiyorum ama arkadaş ortamında dışlanıyorum ve istem dışı kasılıyorum okula başlasam yine aynı sorunları yaşıycam biliyorum

Dgs sınavına hazırlanıp lisans tamamlayayım diyorum ama ders çalışmak içimden gelmiyor biraz oturuyorum dersin başına sıkılıp kalkıyorum birde sosyal fobi var ve bir ortama girdim mi sebebini bilmiyorum ama arkadaş ortamında dışlanıyorum ve istem dışı kasılıyorum okula başlasam yine aynı sorunları yaşıycam biliyorum
Hmm sınava odaklanin o zaman. Sosyal fobi için terapi aldınız mı? Ders için kademe kademe gidin hemen saatlerce çalışmayın atıyorum küçük bir konu bitirin birkaç soru öyle bırakın. Ya da başlık başlık çalışın yarım saat önce sonra bir saat gibi.

Lütfen doktorunu değiştir ve psikoloğa da görün. Senin derinlerde bir problemin var ama bunu ortaya çıkaramıyorsun.
Senin depresyon ilaçları işe yaramıyor..şimdiye etki etmesi lazımdı çoktan..psikiyatristini öncelikle,sonra da ilaçlarını değiştir bence.
Doktora ilaçlar etki etmiyor dersem daha ağır ilaç verecek bana suan kullandigım ilaçlar bile çok yan etki yapıyor o yüzden söylemiyorum doktora terapi de alicam umarım faydası olur

yasıtmısız .. ne yasadıgınızı bilmiyorum son 6 ayda ama dilerseniz özelden yazabilirsiniz. Dinlemek ve yardımcı olmak isterim

Seni böyle olmaya iten sebebler var. Onlari asmadiktan sonra ne kadar hap alsanda fayda etmez
Bir bilsem o sebepleri bir sıkıntım problemim yok sosyal fobi vardı ama bu depresyon yaşamadan önce de vardı hayatımda ne olduysa bu depresyondan sonra oldu ve hayat bitti sanki benim için :(

Ben genelde aynı tavsiyeyi veririm. Eğer kabul edilirse çocuk esirgemelere, huzur evlerine ziyaretler düzenleyin. Gönüllü yapılabilecek yardımlar, aktiviteler varsa katılın.

Bazı dernekler sokakta yaşayan insanlara kıyafet, çorba dağıtıyor. Onlara katılın. O tarz yerlerde kimse dışlanmaz. Herkes birbirinin kolunun altındadır. Ve gittiğiniz yerde hiç kimse sizden daha iyi durumda değil. Belki yaşamak için yeni sebepler bulmanıza vesile olur.

Back
X