cok mutsuzum

Ömür boyu yalnız kalıp üzülmektense ,ayrıl yoluna bak ..kocan koca değil ki ,terapiste gidin ,şunu bunu yapın diyeyim ..insan olan , ailesini bırakıp, bekar gibi takılmaz .hee madem çok meraklı bekarlığa ,boşa gitsin ..baksana sorumluluk bilinci sıfır .

sagligim gidiyo tabiki.Aksamdan beri yuzum geriliyo sanki kulagim zonkliyo

bosucam o olmasada olurda.ama nerden basliycam nasil yapicam.o otursa burda kendini size dort dortluk yapar cikar.

evde olsa hemen gecer odasjna oyun basina.ben cocuklarla yalniz.defalarca konustum.artik konusamiyorum bile dirdirci konumuna dusuyorum

Kendine yetebilmeli de yeterli degil o kadar cok ki ,maas kartı kocada ,ehliyet var araba almasına izin yok ,akademisyen dayaktan psikolojik siddetten ne yapacağını bilmez halde şuursuzlasmış.
Bence evlilik yeterliliği sınavları olmalı.Öncesinde eğitimler şart kosulmalı.

sansmidir kadermidir

bosucam o olmasada olurda.ama nerden basliycam nasil yapicam.o otursa burda kendini size dort dortluk yapar cikar.
Kocanı evden göndereceksin, 3 çocukla çekip gitmek gibi bir hataya düşme . Gitmiyorsa ,dava açıp ,uzaklaştırma kararı çıkartacaksın . Bir süre nafaka ve aile yardımıyla idare edeceksin. Bu arada iş arayacak ve çalışacaksın .çocuklarını büyütecek ve belki bu sırada yeniden aşık olacaksın .ama hiç acele etmeyecek ,sevgililik süresini uzun tutacak ,karakterini hatim edeceksin :) kısaca mutlu mesut yaşayıp gideceksin :) var mı anlaşılmayan bişey :)

aynn bende oyle dusunuyorum.bu saatten sonra 3 cocukla baba evine sigilmaz

Boşanmak için çok güzel sebeplerin var ..birlik olmayacaksa evlilik niye ? Tek takilacaksa senin başını yakmasaydi
aynn hislerim boyle.ona gore ailesini sevmiyorum arkadaslarini sevmiyorum.halbuki kendi benim kimseme gidip gelmez.cok agirladim arkadaslarini akrabslarini.cok kaziklar yedik.mesafe koydum baktim yipraniyorum.benden kotusu yok suan.esimde hep bosver sen yapabildigin kadar iyilik yap.anlasin anlamasin mantigi var.

Aah ah buna şükür be kardeş
Dayak atmiyo icip içip eve gelmiyo şükret

Benimde esim cok monoton dümdüz bi hayatmz var
Ama buna şükür
Beterin beteri var

Aah ah buna şükür be kardeş
Dayak atmiyo icip içip eve gelmiyo şükret

Benimde esim cok monoton dümdüz bi hayatmz var
Ama buna şükür
Beterin beteri var
oyle diyosunda arkadasim basinda vatligi yoklugu belli olmayan biride olunca insan cok yipraniyo.oluye aglamaz diriye gulmezlerden benim esim

Acaba eşiniz ailesiyle aranızdaki bağı kopardığınız için size kızıp aklınca cezalandırıyor mu??? Hiç böyle bir şey söylemedi mi???

Eşinizin derdini anlamadım. Hep mi böyleydi sonradan mı oldu??? Çocuklar mı ağır geldi acaba? Aile terapistine gitseniz kabul eder mi ki?
hep boyleydi.iyiligine iyidir aslinda.ama benimde suan morale ihtiyacim var.3 cocukla kendime yetiyorum yinede.ama o ve cevresi hep benden dahada fazlasuni bekliyor

Eşinizin derdini anlamadım. Hep mi böyleydi sonradan mı oldu??? Çocuklar mı ağır geldi acaba? Aile terapistine gitseniz kabul eder mi ki?
cocuklardan sonra biraz daha artti.evdeki heraey benim ustumde.ufakliklar buyugun dersleri sinavlari.o bizim icin para kazanip bize bakiyor

cocuklardan sonra biraz daha artti.evdeki heraey benim ustumde.ufakliklar buyugun dersleri sinavlari.o bizim icin para kazanip bize bakiyor
Aile terapistine gitmeyi Öner’in eşinize büyük ihtimel kabul etmez sizde şöyle diyin ben 3 çocukla çok bunaldım bi doktora mı götürsen beni deyip içeri onuda sokun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…