- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
sagligim gidiyo tabiki.Aksamdan beri yuzum geriliyo sanki kulagim zonkliyoNeden annenize anlamıyorsunuz anlamadım. Anneniz üzülmesin diye ömrü hayatınız boyunca çile mi çekeceksiniz? Çok acayip bir mantık .ayrıca bu sinir stresle siz sagliginizdan olsanız o çocuklara kimse bakmaz... anneniz sizin yeni durumunuza alışır hiç bir şey olmaz
bosucam o olmasada olurda.ama nerden basliycam nasil yapicam.o otursa burda kendini size dort dortluk yapar cikar.Ömür boyu yalnız kalıp üzülmektense ,ayrıl yoluna bak ..kocan koca değil ki ,terapiste gidin ,şunu bunu yapın diyeyim ..insan olan , ailesini bırakıp, bekar gibi takılmaz .hee madem çok meraklı bekarlığa ,boşa gitsin ..baksana sorumluluk bilinci sıfır .
evde olsa hemen gecer odasjna oyun basina.ben cocuklarla yalniz.defalarca konustum.artik konusamiyorum bile dirdirci konumuna dusuyorumÖmür boyu yalnız kalıp üzülmektense ,ayrıl yoluna bak ..kocan koca değil ki ,terapiste gidin ,şunu bunu yapın diyeyim ..insan olan , ailesini bırakıp, bekar gibi takılmaz .hee madem çok meraklı bekarlığa ,boşa gitsin ..baksana sorumluluk bilinci sıfır .
Kendine yetebilmeli de yeterli degil o kadar cok ki ,maas kartı kocada ,ehliyet var araba almasına izin yok ,akademisyen dayaktan psikolojik siddetten ne yapacağını bilmez halde şuursuzlasmış.katılıyorum size bir kadın ister evli ister bekar maddi manevi kendine yetebilmeli.Gezmeye götürmeyi beklemek nedir ya kendi çevreniz olmalı araba kullanabilmeli her kadın çocuklarını alıp çıkabilmeli dışarı bunaldığı zaman
sansmidir kadermidirKendine yetebilmeli de yeterli degil o kadar cok ki ,maas kartı kocada ,ehliyet var araba almasına izin yok ,akademisyen dayaktan psikolojik siddetten ne yapacağını bilmez halde şuursuzlasmış.
Bence evlilik yeterliliği sınavları olmalı.Öncesinde eğitimler şart kosulmalı.
Kocanı evden göndereceksin, 3 çocukla çekip gitmek gibi bir hataya düşme . Gitmiyorsa ,dava açıp ,uzaklaştırma kararı çıkartacaksın . Bir süre nafaka ve aile yardımıyla idare edeceksin. Bu arada iş arayacak ve çalışacaksın .çocuklarını büyütecek ve belki bu sırada yeniden aşık olacaksın .ama hiç acele etmeyecek ,sevgililik süresini uzun tutacak ,karakterini hatim edeceksin :) kısaca mutlu mesut yaşayıp gideceksin :) var mı anlaşılmayan bişey :)bosucam o olmasada olurda.ama nerden basliycam nasil yapicam.o otursa burda kendini size dort dortluk yapar cikar.
Boşanmak için çok güzel sebeplerin var ..birlik olmayacaksa evlilik niye ? Tek takilacaksa senin başını yakmasaydievde olsa hemen gecer odasjna oyun basina.ben cocuklarla yalniz.defalarca konustum.artik konusamiyorum bile dirdirci konumuna dusuyorum
aynn bende oyle dusunuyorum.bu saatten sonra 3 cocukla baba evine sigilmazKocanı evden göndereceksin, 3 çocukla çekip gitmek gibi bir hataya düşme . Gitmiyorsa ,dava açıp ,uzaklaştırma kararı çıkartacaksın . Bir süre nafaka ve aile yardımıyla idare edeceksin. Bu arada iş arayacak ve çalışacaksın .çocuklarını büyütecek ve belki bu sırada yeniden aşık olacaksın .ama hiç acele etmeyecek ,sevgililik süresini uzun tutacak ,karakterini hatim edeceksin :) kısaca mutlu mesut yaşayıp gideceksin :) var mı anlaşılmayan bişey :)
aynn hislerim boyle.ona gore ailesini sevmiyorum arkadaslarini sevmiyorum.halbuki kendi benim kimseme gidip gelmez.cok agirladim arkadaslarini akrabslarini.cok kaziklar yedik.mesafe koydum baktim yipraniyorum.benden kotusu yok suan.esimde hep bosver sen yapabildigin kadar iyilik yap.anlasin anlamasin mantigi var.Boşanmak için çok güzel sebeplerin var ..birlik olmayacaksa evlilik niye ? Tek takilacaksa senin başını yakmasaydi
ona gore o erkek.vede bizim herseyimizi aliyoBoşanmak için çok güzel sebeplerin var ..birlik olmayacaksa evlilik niye ? Tek takilacaksa senin başını yakmasaydi
birlik hic yok.ama anlamiyo yada ben ona anlatmayi beceremiyorum.sanki cocuklar sadece benim cocugum.Boşanmak için çok güzel sebeplerin var ..birlik olmayacaksa evlilik niye ? Tek takilacaksa senin başını yakmasaydi
oyle diyosunda arkadasim basinda vatligi yoklugu belli olmayan biride olunca insan cok yipraniyo.oluye aglamaz diriye gulmezlerden benim esimAah ah buna şükür be kardeş
Dayak atmiyo icip içip eve gelmiyo şükret
Benimde esim cok monoton dümdüz bi hayatmz var
Ama buna şükür
Beterin beteri var
yok ailesiyle baglarjmiz kopuk degil gorusuyoruzAcaba eşiniz ailesiyle aranızdaki bağı kopardığınız için size kızıp aklınca cezalandırıyor mu??? Hiç böyle bir şey söylemedi mi???
Eşinizin derdini anlamadım. Hep mi böyleydi sonradan mı oldu??? Çocuklar mı ağır geldi acaba? Aile terapistine gitseniz kabul eder mi ki?yok ailesiyle baglarjmiz kopuk degil gorusuyoruz
hep boyleydi.iyiligine iyidir aslinda.ama benimde suan morale ihtiyacim var.3 cocukla kendime yetiyorum yinede.ama o ve cevresi hep benden dahada fazlasuni bekliyorEşinizin derdini anlamadım. Hep mi böyleydi sonradan mı oldu??? Çocuklar mı ağır geldi acaba? Aile terapistine gitseniz kabul eder mi ki?
cocuklardan sonra biraz daha artti.evdeki heraey benim ustumde.ufakliklar buyugun dersleri sinavlari.o bizim icin para kazanip bize bakiyorEşinizin derdini anlamadım. Hep mi böyleydi sonradan mı oldu??? Çocuklar mı ağır geldi acaba? Aile terapistine gitseniz kabul eder mi ki?
Aile terapistine gitmeyi Öner’in eşinize büyük ihtimel kabul etmez sizde şöyle diyin ben 3 çocukla çok bunaldım bi doktora mı götürsen beni deyip içeri onuda sokun.cocuklardan sonra biraz daha artti.evdeki heraey benim ustumde.ufakliklar buyugun dersleri sinavlari.o bizim icin para kazanip bize bakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?