cok mutsuzum

aah iste annem uzulucek.
anneniz siz sıkıntıdan üzüntüden Allah korusun bir hastalık sahibi olursanız daha çok üzülür. öyle lambur lumbur olmaz ama. proje gibi başlıcaksın. önce kendini garantiye alcaksın. bi kursa git bi meslek edin bişey yap kendini geçindirmeyi öğren sonra bas kıçına tekmeyi adam zaten yok gibi bişey. kadın kendini feda ettikçe sustukça erkeğin gözünde değersizleşir. cin gibi olcaksınız cinnn bir bakışınızdan korkacak adam.

aynn yok gibi iste.muhtemelen inanmadi bana hep soyledigim icin.aramalari flnda engelledim suan.bakalim aksama belli olur.sanki hic yok gibi.aksama kadar bekliyosun beklihosun hic muhabbet yok.cok bunaliyorum artik.birde esim disardaki insanlari cok onemser.herkese iyi davrancaksin agirlicaksin.bende artik yapmiyorum cok kazik yedik cunku.

aksam cvp vermedi msjima gunduz tekrar attim bole yapamicagimi soyledim tmm aenn bilirsin demis.ozaman simdiden artik gelmemeye baslarsin dedim olur yazmis demekki oda razi
Sanırım biraz vazgeçilmez insan havalarına girmiş acaba artık sessizliğe bürünseniz. Ya da ailenize mi gitseniz. Almaya gelmezse sizi söylersiniz ailenize.

acim valla bebegimle bende aynen senin gibiyiz suan. Ben araba kullanamiyorum, beceriksizligimden ama bebegim biraz buyusun hemen tekrar ozel derse baslayacagim. Yasadigim yerde (kirsalda) araba sart. Hic komsum yok, alt katta kv kp var ev mustakil. Bi hava alayim desem, bi iki insan yuzu goreyim desem yok yok.. Hani kendi kendime yetiyorum ama keske biraz merkeze yakin olsaydim. Nasil diyim en yakin bakkal 1 km otede

Annem de 3 cocukla yalniz bir evlilik yasadi ne yazik ki. Bosandilar da kurtuldu simdi istanbulda bile durmuyor, gezenti.. Onun o yalniz donemlerinde hatirliyorum komsuluk vardi, giden gelen oludu kafasi dagilirdi. Ogretmendi ama hafta sonlari hep evdeydik hep televizyon, kagit oyunlari, cocuklara bakmak (kardeslerime) Senin yok mu komsun? Kardesin? Kocaya bagimli kalmadan vakit gecirebilecegin kimse?

komsuda arkadasta biyere kadar.insan ailecekte biseyler yapmak istiyor.dugune gidersin tek cocuklarinla biyere gidersin tek.benim tarafimdan zaten annemde dahil kimseye goturmuyorum.bitek kavesi var iste.buaksam taftistik yemege bile gelmedi kimbilir nerde yedi

İnsan kendine ne kadar değer verirse başkası da o kadar değer veriyor. Siz hem kendinizi ezmiş hem de ezdirmişsiniz. Bi silkelenin onun sizi bir yere götürmesine gerek yok kendiniz gidin. Her ay düzenli harçlık alın, eksiğinizi tamamlasın diye beklemeyin. İyi olmak demek evin ihtiyacını görmek demek değil. O evde yaşıyor sonuçta yapacak tabiki. dNormal bir şekilde yemek yapın beğenmiyorsa kendi yapsın umursamayın.

yazdiklarini gorseniz varya hep bize par veriyomus bi dedigimizi iki etmiyomus.ama maneviyat sifir.guya oruclu yemege bile gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…