cok mutsuzum

Aile terapistine gitmeyi Öner’in eşinize büyük ihtimel kabul etmez sizde şöyle diyin ben 3 çocukla çok bunaldım bi doktora mı götürsen beni deyip içeri onuda sokun.
Aile terapistine gitmeyi Öner’in eşinize büyük ihtimel kabul etmez sizde şöyle diyin ben 3 çocukla çok bunaldım bi doktora mı götürsen beni deyip içeri onuda sokun.
artik cabalamaya bile halim kalmadi.msjimi attim ve engelledim.nekadar konussamda ona islemez.anca belki bizi kaybedince anlar o zamanda is isten gecer

Sadece seni kullanmış ,başka birşey değil ..anası babası bitti de ,akrabası ,arkadaşı ,dostu kaldı ..hiçbirine hizmet etmek zorunda değilsin ..ortak birşeyler paylaşmak için bir araya gelinir . Böyle toplantılarda amaç ,yedirip içirip, hizmet etmek olmamalı ..

Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman çok üzüldüm.
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman çok üzüldüm.
ben zaten kendime zor yetiyorum.arkadaslari karilariyla birlikler.benim kocam onlara messfe koydum diye onlardan yana.zorla guzellik olmuyo iste.kocan ezersede herkes eziyo

Vaaayyy ,ç.küm var, kes sesini ...tutup vereceksin eline ,görecek gününü ..

Herseyini kendin de alırsın . Amaç sevgiyi bölüşmek ,para sonraki iş ..tam boşamalık ..
bize herseyi yediriyo iciriyo faturalarimixi oduyo.bana rahat batiyo.alipta kocanla bi muhabbet etmedikten icini acamadiktan sonra.defalarca anlattim yok olmuyo

Boşanmak için alkol ve dayak şart mı ? Bunlar yoksa baş üstüne mi ? Gerçekten şaşılacak tavırlar bunlar ..
psikolojik siddet dedikleri bu galiba.sinsi insanla ugrasmak gercekten cok ama cok zor.hic bagirmaz cagirmaz ama yapacagini yapar.ben zaten heryerde yalnizim cocuklarimla sicmisimbole kocaninvatligina

İşiniz mesleğiniz varsa ayrılsbilirsiniz daha mıtlu olacağınıza eminseniz .

Peki madem bu adam böyleydi neden 3 çocuk sığdırdınız geçirdiğimiz Yıllara ?

ben zaten kendime zor yetiyorum.arkadaslari karilariyla birlikler.benim kocam onlara messfe koydum diye onlardan yana.zorla guzellik olmuyo iste.kocan ezersede herkes eziyo
Daha neler ? Az yesin de uşak tutsun ..İstemediğinle görüşmez ,istemediğini de agirlamazsin. Bu yüzden seni mi suçluyor birde ? Yahu her türlü kendi ipini çekmiş bu adam . Üçüncü kişiler için evliliğini yakmış .boşanınca aklı başına gelecek ,çok yalvaracak merak etme .

onada biraz takiliyo sanirim.hepsi idare ediyo sen gitmiyosun hesabi.ben zaten kendime zar zor yegiyorum.gorusmeyide denedim.ama hepside isi bitince kaybolan tiplerden.hep hizmet edersen masraf edersen iyisin.mesafeyi koydum yegisemiyorum cunku.simdi benden kotusu yok

bize herseyi yediriyo iciriyo faturalarimixi oduyo.bana rahat batiyo.alipta kocanla bi muhabbet etmedikten icini acamadiktan sonra.defalarca anlattim yok olmuyo
söyledim ya arkadaşım ,bu adam 3 gün değişir ,3 hafta aynı kalır ..o sebeple ,umudun varsa terapiye gidin ,yoksa kendini daha fazla yorma .

Merhaba
Eğer elinizden gelen her şeyi yaptığınızı düşünüyorsanız ayrılırsınız tabiki.ama iyi düşünmek gerek.3 çocuk yeni hayat...kolay değil ana imkansız hiç değil.
Yalnız annem üzülür diye dert etmeyin empati yapın anneniz sizin mutsuz olmanızı kendi uzuntune tercih etmez.eminim bu mutsuzlugunuzj bilse çok daha çok uzulur

halada yapiyirum elimden geleni ama adam bu saat oldu yok.laf soylesen arkadaslarima laf ediyosun oluyo.bilmiyorum cok sasiriyorum napacagimi.duzen kurana kadar cok zorlanirim ama dediginiz gibi olmucak bisey degil.

halada yapiyirum elimden geleni ama adam bu saat oldu yok.laf soylesen arkadaslarima laf ediyosun oluyo.bilmiyorum cok sasiriyorum napacagimi.duzen kurana kadar cok zorlanirim ama dediginiz gibi olmucak bisey degil.
En azından beklentiniz olmaz.kafaniz rahat olur.ciddi ciddi konuşun.duygusal yoksunluk insan hayatında çok büyük bir eksikliktir

En azından beklentiniz olmaz.kafaniz rahat olur.ciddi ciddi konuşun.duygusal yoksunluk insan hayatında çok büyük bir eksikliktir
aynnde ole bekleyip sinir olacagima.gelsede zaten insanin derdini almazki.gider yatar.insallah bigun bana yasattiklarini anlar ne diyim

Boşanmak için alkol ve dayak şart mı ? Bunlar yoksa baş üstüne mi ? Gerçekten şaşılacak tavırlar bunlar ..
Bunlar yoksa bas ustune diye bir yorum yapmadim siz yazimdan onu cikardiysaniz bilemem

Beterin beteri var onu vurgulamak icin yazdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…