aah iste annem uzulucek.Varken getirisi olmadığı gibi,
yokken de götürüsü olmaz...
Ayrılıp,kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz...
katılıyorum size bir kadın ister evli ister bekar maddi manevi kendine yetebilmeli.Gezmeye götürmeyi beklemek nedir ya kendi çevreniz olmalı araba kullanabilmeli her kadın çocuklarını alıp çıkabilmeli dışarı bunaldığı zamanKendi kendinize yetmeyi öğrenin . Huylu huyundan vazgeçmez .
Bir kadın gerçekten erkeğe muhtaç olmayacak hadde gelmeden evlenmemeli . Bu siteden çıkardığım en önemli ders .
Yoksa hayatlar zindan .
Hayatı kendinize güzel hale getirmeye çalışın evden iş yapın para kazanın o paraları çocuklarınızla yiyin bir güzel . O adamı memnun edemezsiniz belli ki yormayın kendinizi .
yok memnun olmaz o belli bisey.icim gecti artik.ona gore dirt dortluk hayatim varKendi kendinize yetmeyi öğrenin . Huylu huyundan vazgeçmez .
Bir kadın gerçekten erkeğe muhtaç olmayacak hadde gelmeden evlenmemeli . Bu siteden çıkardığım en önemli ders .
Yoksa hayatlar zindan .
Hayatı kendinize güzel hale getirmeye çalışın evden iş yapın para kazanın o paraları çocuklarınızla yiyin bir güzel . O adamı memnun edemezsiniz belli ki yormayın kendinizi .
kendi cevrem var zaten.onlarla cikip dolasiyorum.ama kocamdan hicbir destek yok manevi olarakkatılıyorum size bir kadın ister evli ister bekar maddi manevi kendine yetebilmeli.Gezmeye götürmeyi beklemek nedir ya kendi çevreniz olmalı araba kullanabilmeli her kadın çocuklarını alıp çıkabilmeli dışarı bunaldığı zaman
bu aksam daha bi karar verdim sanki.ikizlerim kucuk tek basima bakiyorum bitek annem var yardimci.ama onada bu dertlerimi anlatamihorumMutsuzluğunuzu en iyi siz biliyorsunuz.Anneniz evet üzülür keşke böyle olmasaydı diye ama sonrasındaki mutluluğunuzu görünce oda anlar..Ve şu da var anneniz üzülecek diye siz bir ömür bedel mi ödeyeceksiniz. Uyuşamayıp ilk boşanan siz değilsiniz ..Eğer niyetiniz buysa uzatmadan hayatinizini daha fazla tüketmeden kararınızın arkasında durun.
o adam değişmez beklenti duymayın çocuklarınız buyuyunce arkanızda olurlar güçlenirsiniz ozaman kocanıza karşı.boşanmayı düşünmuyırsanız o zaman dek aldırmayın o eşe ne yaparsa yapsın uğraşlar bulun kendinize örgü örün resim yapın yeni yemekler öğrenin alın çocuklarınızı parka çıkın stres atınkendi cevrem var zaten.onlarla cikip dolasiyorum.ama kocamdan hicbir destek yok manevi olarak
tamam siddet gostermiyo onun dedigine gore.ama hicbi manevi destegide yok.cevresi hep karilariyla birlikte dedikodu yapar.onlardan iyisi yok.o adam değişmez beklenti duymayın çocuklarınız buyuyunce arkanızda olurlar güçlenirsiniz ozaman kocanıza karşı.boşanmayı düşünmuyırsanız o zaman dek aldırmayın o eşe ne yaparsa yapsın uğraşlar bulun kendinize örgü örün resim yapın yeni yemekler öğrenin alın çocuklarınızı parka çıkın stres atın
Anlat bi bakalım al karşına konuş bize anlattigin gibi ne diyecek annenbu aksam daha bi karar verdim sanki.ikizlerim kucuk tek basima bakiyorum bitek annem var yardimci.ama onada bu dertlerimi anlatamihorum
yok memnun olmaz o belli bisey.icim gecti artik.ona gore dirt dortluk hayatim var
Neden annenize anlamıyorsunuz anlamadım. Anneniz üzülmesin diye ömrü hayatınız boyunca çile mi çekeceksiniz? Çok acayip bir mantık .ayrıca bu sinir stresle siz sagliginizdan olsanız o çocuklara kimse bakmaz... anneniz sizin yeni durumunuza alışır hiç bir şey olmazbu aksam daha bi karar verdim sanki.ikizlerim kucuk tek basima bakiyorum bitek annem var yardimci.ama onada bu dertlerimi anlatamihorum
annem aslinda azcok anliyo.onlarda farkjnda.ben onlara belli etmeyim diyorum onlar bana.ama iste annemjn baska sikintilari var.birdr ben uzmeyim diyorumAnlat bi bakalım al karşına konuş bize anlattigin gibi ne diyecek annen
aynn ole.tekbasima 3 cocukla.lisans mexjnuyum dogru.ama bu kafayla nasil olur,nerden baslarim bilmiyorum.gorunurde bize dirt dortluk bakiyor.ama,manevi olarak yokHâlâ kahvehaneler ve oralara giden babam kılıklı erkekler var mı ya??? Bu durumu kabul eden, hatta kanıksayan kadınlar da mı var hâlâ???
Profilinizde lisans mezunu demişsiniz, doğru mu? Öyleyse kurtulun bu adamdan ve çalışın. Anneniz üzülecek diye düşünüyorsunuz ama böyle de siz üzülüyorsunuz. Annenizin evlilik beklentilerine ve eş kriterlerine göre mükemmel görünebilir her şey, ama sizin için durum öyle değil belli ki! Siz ağlarken, evde kahrolurlen yanınızda kimse yok, değil mi? Net olur ve kesin kararınızı verirseniz kimse önünüzde duramaz.
Siz anneniz üzülür diye hayatınızı zehir edin boşanmayın ilerde kızınız da siz üzülmeyin diye mutsuz olsun. hep kadınların sırtında kalsın bu zincir nesilden nesile aktarılsın. Yapma böyle arkadaşımaah iste annem uzulucek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?