çok mutsuzum

melissa acar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2019
2
0
1
24
ben 18 yaşındayım ekim ayı başında 10 aylık bir ilişkim bitti eski sevgilim beni 2 kere seni seviyorum ama aşık değilim gerçek aşkı arıyorum diyerek beni terk etti ilişkimiz süresince büyük problemler yoktu ama benimle tartışmaktan kaçınıyordu sevdiğini bilsemde yeteri ilgi ve değeri görmüyordum arkadaşlarıyla vakit geçirmek için bile beni ektiği çok zaman oldu ayrılınca zaman zaman ona yazdım beni defalarca reddetti bazende aşağıladı bazen iyi davrandı 1 2 kere öylesine buluştuk sevgilsi oldu kısa süreli ol sürede bana yazdı hatta görüşmek istedi ben buluşmadım sevgilsinden ayrıldı ve geçenlerde bana yazdı yine sadeece nasıl olduğumu merak etmiş ve bana seninle ciddi olarak gitmiyor fakat arada konuşup buluşabiliriz diyerek bana değer verdiğini söyledi benimle duygusal hiç bişi istemiyor resmen ama ben ona aylar geçsede halaa aşığım ondan sonra kimseyle olamadım ona hissettiklerimi başkasına hissedemedim bazen sıkılyorum yaptıklarından sonra yine özlüyorum ihtiyaç duyuyorum atlatamıyorum o insanı kendisi 23 yaşına girdi 2 ay önce aşırı zaafım var nereye gidicek böyle bilmiyorum aptal hissediyorum ama seviyorum fakat aşık olamıyorum nedir ki :( ne o çıkıyor tamamen hayatımdan ne ben onu çıkarabiliyorum aklımda fikrimde sadece o duygusallığımı her şeyimi yitirddim tepksizleştim yinede o bitmedi

Tam bir zaman kaybı, kesinlikle sadece zamanını geçirme niyetınde. Hiç selam bile vermemek en güzeli.

ben 18 yaşındayım ekim ayı başında 10 aylık bir ilişkim bitti eski sevgilim beni 2 kere seni seviyorum ama aşık değilim gerçek aşkı arıyorum diyerek beni terk etti ilişkimiz süresince büyük problemler yoktu ama benimle tartışmaktan kaçınıyordu sevdiğini bilsemde yeteri ilgi ve değeri görmüyordum arkadaşlarıyla vakit geçirmek için bile beni ektiği çok zaman oldu ayrılınca zaman zaman ona yazdım beni defalarca reddetti bazende aşağıladı bazen iyi davrandı 1 2 kere öylesine buluştuk sevgilsi oldu kısa süreli ol sürede bana yazdı hatta görüşmek istedi ben buluşmadım sevgilsinden ayrıldı ve geçenlerde bana yazdı yine sadeece nasıl olduğumu merak etmiş ve bana seninle ciddi olarak gitmiyor fakat arada konuşup buluşabiliriz diyerek bana değer verdiğini söyledi benimle duygusal hiç bişi istemiyor resmen ama ben ona aylar geçsede halaa aşığım ondan sonra kimseyle olamadım ona hissettiklerimi başkasına hissedemedim bazen sıkılyorum yaptıklarından sonra yine özlüyorum ihtiyaç duyuyorum atlatamıyorum o insanı kendisi 23 yaşına girdi 2 ay önce aşırı zaafım var nereye gidicek böyle bilmiyorum aptal hissediyorum ama seviyorum fakat aşık olamıyorum nedir ki :KK43: ne o çıkıyor tamamen hayatımdan ne ben onu çıkarabiliyorum aklımda fikrimde sadece o duygusallığımı her şeyimi yitirddim tepksizleştim yinede o bitmedi
Bu çocuktan pek sana hayır gelmez senden sonra birileriyle olabiliyorsa sonrada sana yazıyorsa cepte muammelesi yapıyor gibi

18 yaş çok küçük değilmi? Okuluna işine gücüne bak daha neler gelir geçer hayatından. En güzel zamanların bunlarla heba etme

Back
X