Cok mutsuzum

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Dy87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence senin donesin var bana öyle geldi ve bizden destek bekliyorsun, oldurusiye dayak yemissin hala geri gideyim mi diyorsun seni öldürmesini mi bekliyceksin eve gidip
Tabikide dönesimm yok dönmüyorum da mahkemeye verdim günü bile belli.tabikide sadece neden bunlar başıma geldi diye.üzüldüm haftalardır ama doğru karar verdiğimin bilincindeyim artık tek duam tamamen imzalar.atilsin herkez Onü Ne.baksin ben sadece psikolojimi az da olsa sizlerle düzeltmek için içimden geçenleri Yazdim yoksa kimse.mutsuz olduğu yere dönmek.istemez
 
Kardeşim hayırlı olsun hakkınızda çocuğa fazla yansıtmamaya çalışın ,kendinizi dinleyin dinlenin,umarım bundan sonra tekrar aynı şeylerle karşılaşmazsnz
 
7 sene boyunca sadece bir kere vurmuş o da bir hafta önce demişsiniz. Ondan önce de yalnızca el kaldırmış ama vurmamış. Dayağa meyilli döven şiddeti seven biri olsa 7 sene de birçok kez size vurmuş olması gerekir. Elbetteki size vurmuş olması çok büyük bir hata. Bir müddet ailenizle kalın ve onu gözlemleyin. Biraz tabiri caizse burnu sürtsün. Boşanmak hele ki çocuk varsa bir kere öyle böyle dövdü diye bukadar kolay olmamalı. Bir kere döven bir daha döver diye de birşey yok çevremde çok örnekler var. Siz de hatalarınızı yanlışlarınızı gözden geçirin ve adaletli olun ona göre bir karar verirsiniz.
 
Afedersiniz hanımefendi bir kere de bir şey olmaz demek istemişsiniz ama size birisi ömrünüz boyunca sadece bir kere vursa (sadece bir kere vurdu diye)unutacak mısınız?
 
Cocuk için dönmek mi?Çocuk siddeti izlesin diye mi adam çocuğun yaninda dövmüş sizi boşayın gitsin ya atın hayatinizdan onunla mi dogdunuz.
 
7 sene boyunca büyük kavgalarda Itekleme ve vurma oldu ama en son yasadigim kadar.olmadi değişeceğine inanmadığım için sürdürmeme kararı aldım çocuğum da istemiyor bir arada olmamızı o yüzden inşallah ayrılınca sırtımdaki yük kalkacak
 
Afedersiniz hanımefendi bir kere de bir şey olmaz demek istemişsiniz ama size birisi ömrünüz boyunca sadece bir kere vursa (sadece bir kere vurdu diye)unutacak mısınız?
Unutulmuyor maalesef daha da içine işliyor ve her kavgada acaba yine yaparmı diye korkuyor insan
 
Böyle şeyler her insanın başına geliyor neden bana geldi diye dusunmeyin
 
Şimdide derdimiz dul kalınca millet artık farklı gözle bakacak diyorlar ben kendimi bildikten sonra tabikide musade etmem ..Ama boşanan arkadaşlarım yorumlarınıza ihtiyacım var bana bu konuda bilgi verir misiniz hayatınız Nasil değişti
 
Sizin gibi kadınlara acıyorum kusura bakmayın da gözümde zavallı gibisiniz.
Daha önce el kaldırmış bir kere de vurmuş. Ne yapalım pantolon gömlek yıkakip tekrar dövmesin diye susmaya devam!!!!
 
Siz kaliteli ve mesafeli durursanız kimse bir seu diyemez. Hii biri demeye mi yeltendi 2 katı cevap verin zaten bir daha muhattap olmaz
Milyonlarca boşanmış kadın ve adam var
 
Sizin psikolojiniz iyi mi ?
 
Konu sahibi bir tanıdığım var esnaf 57 yaşında boşandı eşinden herkes o kadini çok sayar sever. Saygı kazanılan bir şeydir. Kimse de bir sey demedi herkeste destekledi kadını. Adam da aslında iyi bir adamdı ama evlilikte kötüydü(aldatma siddet gibi değil) bağrış saygısızlık vs..
Bir tanıdığım daha var öğretmen genç yasta evlenmiş esi iyi biriymiş ama anlaşamadıkları için boşanmışlar seneler önce. Kadın 30 küsur yasinda ikinci üni olarak besyo okuyor bir tane sevgilisi var gayet yakisikli bir adam. Bu kadına da herkes çok saygı duyar,severler. Hayat doludur iyidir hoştur.
Bir tanidigim daha var bu da hemşire :) kadın 40larında güzel bir kadın iki tane oğlu var. Eşi iyi bir eşmiş ama cok titizmiş her seyi yaparmış ev işi olarak,cocuklarını severmiş ama genede kadın rahatsız olurmuş boşanmak için bahane ararmış en son aldattığına denk gelmiş. F8rsattan istifade boşanmış :) Yaklasik on sene falan önce hic kimseyi de almamış hayatına kadına asılırlar ama yüz vermez. Herkes sever onu çok tatlidir,iyi.niyetlidir.
Bir tane daha kadın. 30lu yaslarda esiyle neden bilmiyorum ayrılmışlar. Bir tane kücük cocugu var.orda burda çalışıyor düsük ücretlerle. Temizlikcilik yapıyor. Bu kadına çok güzel olmamasına karşın cok iyi talipleri cıkıyor.Terbiyeli,çalışkan ve güzel diye. Boşanmış bir cocugu olan işi gücü iyi bir adam talip oluyor hatta kadın istemiyor. Eski esiyle barısacak galiba :)
Bu da sonuncusu bir tane kadın var iki tane boyu kadar oğlu var kadın 35 yaşında ama cok güzeldir. Yaşını göstermez,esinden senelerce şiddet görüyor,yeri geliyor eşi bı'aklıyor korkusundan ayrilamiyor. 2 sene falan önce ayrilmış. Eşinden nafaka alıyor. Ama nafakaya güvenmiyor.Düşük ücretle de olsa çalışıyor. Ona asılanlar oluyor ama pek oralı değil. 2 tane yetişkin oğlu olmasına rağmen yüz vermiyor.
Öztle siz siz olun. Calısın,kimseye minnet etmeyin,dik durun. Herkes sizi sayar. O dul kadın olayları geçmişte kaldı artık.
 
1.Evladınızı seviyorsanız dönmeyin lütfen.2.Kendinizi suçlamayı birakın.Kayınvalide salagı sacmalamıs.Vicdansızın tekiymiş o da oğlu gibi.
 
Sizin gibi kadınlara acıyorum kusura bakmayın da gözümde zavallı gibisiniz.
Daha önce el kaldırmış bir kere de vurmuş. Ne yapalım pantolon gömlek yıkakip tekrar dövmesin diye susmaya devam!!!!
Allah Başına vermesin canım olur mu dışardan konuşmak çok.kolay kimse Istemez böyle birşey yasamak ama başına gelince çaresiz kalıyorsun bazen ve Iste ozaman mantıklı düşünemiyor sun
 
Allah Başına vermesin canım olur mu dışardan konuşmak çok.kolay kimse Istemez böyle birşey yasamak ama başına gelince çaresiz kalıyorsun bazen ve Iste ozaman mantıklı düşünemiyor sun
Ben size demedim onu. Bir kere vurmuş 7 senedir hep el kaldırmış o yüzden boşanma diyen kadına dedim.
Ayrıca yasamadigim bir seyi konusmuyorum. Başıma daha kötüsü geldi. Fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm, aldatildim ve boşandım.
Tabi ki allah kimseye yaşarmasin ama binlerce kadın cnayeti varken bu şekilde dayakçı ayilari savunan kadınları asla anlayamam!
 
Özür dilerim o zaman kusura bakmayın...Çocuk varmıydı peki ve boşandıktan Sonra ne kadar sürede kendinize geldiniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…