Tabikide dönesimm yok dönmüyorum da mahkemeye verdim günü bile belli.tabikide sadece neden bunlar başıma geldi diye.üzüldüm haftalardır ama doğru karar verdiğimin bilincindeyim artık tek duam tamamen imzalar.atilsin herkez Onü Ne.baksin ben sadece psikolojimi az da olsa sizlerle düzeltmek için içimden geçenleri Yazdim yoksa kimse.mutsuz olduğu yere dönmek.istemezBence senin donesin var bana öyle geldi ve bizden destek bekliyorsun, oldurusiye dayak yemissin hala geri gideyim mi diyorsun seni öldürmesini mi bekliyceksin eve gidip
Kardeşim hayırlı olsun hakkınızda çocuğa fazla yansıtmamaya çalışın ,kendinizi dinleyin dinlenin,umarım bundan sonra tekrar aynı şeylerle karşılaşmazsnzTabikide dönesimm yok dönmüyorum da mahkemeye verdim günü bile belli.tabikide sadece neden bunlar başıma geldi diye.üzüldüm haftalardır ama doğru karar verdiğimin bilincindeyim artık tek duam tamamen imzalar.atilsin herkez Onü Ne.baksin ben sadece psikolojimi az da olsa sizlerle düzeltmek için içimden geçenleri Yazdim yoksa kimse.mutsuz olduğu yere dönmek.istemez
7 sene boyunca sadece bir kere vurmuş o da bir hafta önce demişsiniz. Ondan önce de yalnızca el kaldırmış ama vurmamış. Dayağa meyilli döven şiddeti seven biri olsa 7 sene de birçok kez size vurmuş olması gerekir. Elbetteki size vurmuş olması çok büyük bir hata. Bir müddet ailenizle kalın ve onu gözlemleyin. Biraz tabiri caizse burnu sürtsün. Boşanmak hele ki çocuk varsa bir kere öyle böyle dövdü diye bukadar kolay olmamalı. Bir kere döven bir daha döver diye de birşey yok çevremde çok örnekler var. Siz de hatalarınızı yanlışlarınızı gözden geçirin ve adaletli olun ona göre bir karar verirsiniz.
Afedersiniz hanımefendi bir kere de bir şey olmaz demek istemişsiniz ama size birisi ömrünüz boyunca sadece bir kere vursa (sadece bir kere vurdu diye)unutacak mısınız?7 sene boyunca sadece bir kere vurmuş o da bir hafta önce demişsiniz. Ondan önce de yalnızca el kaldırmış ama vurmamış. Dayağa meyilli döven şiddeti seven biri olsa 7 sene de birçok kez size vurmuş olması gerekir. Elbetteki size vurmuş olması çok büyük bir hata. Bir müddet ailenizle kalın ve onu gözlemleyin. Biraz tabiri caizse burnu sürtsün. Boşanmak hele ki çocuk varsa bir kere öyle böyle dövdü diye bukadar kolay olmamalı. Bir kere döven bir daha döver diye de birşey yok çevremde çok örnekler var. Siz de hatalarınızı yanlışlarınızı gözden geçirin ve adaletli olun ona göre bir karar verirsiniz.
Cocuk için dönmek mi?Çocuk siddeti izlesin diye mi adam çocuğun yaninda dövmüş sizi boşayın gitsin ya atın hayatinizdan onunla mi dogdunuz.Herkes bir sonraki cinneti seni öldürmesi olur Dedi zaten çünkü öfke kontrolü yok O vurdukça bende vurdum ama.kabahatli.ben oldum annesi sende oğlumun heryerini çizmişsin dedi oğlun öldürürken bakacak.değildim tabikide kendimi savunacagim dedim tekme atmak.sac yolmak nedir ya.....şimdi pişmanmış ama ben biliyorum 2 ay sonra yine stresli hayat başlayacak ...
7 sene boyunca büyük kavgalarda Itekleme ve vurma oldu ama en son yasadigim kadar.olmadi değişeceğine inanmadığım için sürdürmeme kararı aldım çocuğum da istemiyor bir arada olmamızı o yüzden inşallah ayrılınca sırtımdaki yük kalkacak7 sene boyunca sadece bir kere vurmuş o da bir hafta önce demişsiniz. Ondan önce de yalnızca el kaldırmış ama vurmamış. Dayağa meyilli döven şiddeti seven biri olsa 7 sene de birçok kez size vurmuş olması gerekir. Elbetteki size vurmuş olması çok büyük bir hata. Bir müddet ailenizle kalın ve onu gözlemleyin. Biraz tabiri caizse burnu sürtsün. Boşanmak hele ki çocuk varsa bir kere öyle böyle dövdü diye bukadar kolay olmamalı. Bir kere döven bir daha döver diye de birşey yok çevremde çok örnekler var. Siz de hatalarınızı yanlışlarınızı gözden geçirin ve adaletli olun ona göre bir karar verirsiniz.
Attim canım çok şükür mahkemede olsun iyice rahatlayacağımCocuk için dönmek mi?Çocuk siddeti izlesin diye mi adam çocuğun yaninda dövmüş sizi boşayın gitsin ya atın hayatinizdan onunla mi dogdunuz.
Unutulmuyor maalesef daha da içine işliyor ve her kavgada acaba yine yaparmı diye korkuyor insanAfedersiniz hanımefendi bir kere de bir şey olmaz demek istemişsiniz ama size birisi ömrünüz boyunca sadece bir kere vursa (sadece bir kere vurdu diye)unutacak mısınız?
Böyle şeyler her insanın başına geliyor neden bana geldi diye dusunmeyinTabikide dönesimm yok dönmüyorum da mahkemeye verdim günü bile belli.tabikide sadece neden bunlar başıma geldi diye.üzüldüm haftalardır ama doğru karar verdiğimin bilincindeyim artık tek duam tamamen imzalar.atilsin herkez Onü Ne.baksin ben sadece psikolojimi az da olsa sizlerle düzeltmek için içimden geçenleri Yazdim yoksa kimse.mutsuz olduğu yere dönmek.istemez
Allah yardımcın olsun kardeşim.Allah iyi insanlarla karşılaşırsın.Unutulmuyor maalesef daha da içine işliyor ve her kavgada acaba yine yaparmı diye korkuyor insan
Sizin gibi kadınlara acıyorum kusura bakmayın da gözümde zavallı gibisiniz.7 sene boyunca sadece bir kere vurmuş o da bir hafta önce demişsiniz. Ondan önce de yalnızca el kaldırmış ama vurmamış. Dayağa meyilli döven şiddeti seven biri olsa 7 sene de birçok kez size vurmuş olması gerekir. Elbetteki size vurmuş olması çok büyük bir hata. Bir müddet ailenizle kalın ve onu gözlemleyin. Biraz tabiri caizse burnu sürtsün. Boşanmak hele ki çocuk varsa bir kere öyle böyle dövdü diye bukadar kolay olmamalı. Bir kere döven bir daha döver diye de birşey yok çevremde çok örnekler var. Siz de hatalarınızı yanlışlarınızı gözden geçirin ve adaletli olun ona göre bir karar verirsiniz.
Siz kaliteli ve mesafeli durursanız kimse bir seu diyemez. Hii biri demeye mi yeltendi 2 katı cevap verin zaten bir daha muhattap olmazŞimdide derdimiz dul kalınca millet artık farklı gözle bakacak diyorlar ben kendimi bildikten sonra tabikide musade etmem ..Ama boşanan arkadaşlarım yorumlarınıza ihtiyacım var bana bu konuda bilgi verir misiniz hayatınız Nasil değişti
Sizin psikolojiniz iyi mi ?7 sene boyunca sadece bir kere vurmuş o da bir hafta önce demişsiniz. Ondan önce de yalnızca el kaldırmış ama vurmamış. Dayağa meyilli döven şiddeti seven biri olsa 7 sene de birçok kez size vurmuş olması gerekir. Elbetteki size vurmuş olması çok büyük bir hata. Bir müddet ailenizle kalın ve onu gözlemleyin. Biraz tabiri caizse burnu sürtsün. Boşanmak hele ki çocuk varsa bir kere öyle böyle dövdü diye bukadar kolay olmamalı. Bir kere döven bir daha döver diye de birşey yok çevremde çok örnekler var. Siz de hatalarınızı yanlışlarınızı gözden geçirin ve adaletli olun ona göre bir karar verirsiniz.
Allah Başına vermesin canım olur mu dışardan konuşmak çok.kolay kimse Istemez böyle birşey yasamak ama başına gelince çaresiz kalıyorsun bazen ve Iste ozaman mantıklı düşünemiyor sunSizin gibi kadınlara acıyorum kusura bakmayın da gözümde zavallı gibisiniz.
Daha önce el kaldırmış bir kere de vurmuş. Ne yapalım pantolon gömlek yıkakip tekrar dövmesin diye susmaya devam!!!!
Allah razı olsun canim çok sagol cümlemizi ınsallahAllah yardımcın olsun kardeşim.Allah iyi insanlarla karşılaşırsın.
Ben size demedim onu. Bir kere vurmuş 7 senedir hep el kaldırmış o yüzden boşanma diyen kadına dedim.Allah Başına vermesin canım olur mu dışardan konuşmak çok.kolay kimse Istemez böyle birşey yasamak ama başına gelince çaresiz kalıyorsun bazen ve Iste ozaman mantıklı düşünemiyor sun
Özür dilerim o zaman kusura bakmayın...Çocuk varmıydı peki ve boşandıktan Sonra ne kadar sürede kendinize geldinizBen size demedim onu. Bir kere vurmuş 7 senedir hep el kaldırmış o yüzden boşanma diyen kadına dedim.
Ayrıca yasamadigim bir seyi konusmuyorum. Başıma daha kötüsü geldi. Fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm, aldatildim ve boşandım.
Tabi ki allah kimseye yaşarmasin ama binlerce kadın cnayeti varken bu şekilde dayakçı ayilari savunan kadınları asla anlayamam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?