Çok mutsuzum

Kimseye bişiy açıklama,,,ayrıca yaş kaç olursa olsun siz bazı şeylere zaten hazır değilsiniz,,onca düşünceyi kafanızda aynı anda biriktirmek yanlış,,,eski ,şimdiki,gelecek ayırın bunları ,,,sosyal ortamlar size iyi gelecektir,,işe girin,kurslara gidin,kitap okuyun vs

Her sryi yapıyorum bes enstrüman calıyorum belki sayısız kitap bitiriyorum bi yılda ama bu his icimde bi yerde hep var ve beni dibe itiyor

Her sryi yapıyorum bes enstrüman calıyorum belki sayısız kitap bitiriyorum bi yılda ama bu his icimde bi yerde hep var ve beni dibe itiyor
Dua et rabbim sana bir huzur verecektir,,sabırla bekle ,,, şüphesiz Ben size şah damarınızdan yakınım diyor,,, yalnız değilsin ,,sadece bilmiyorsun,,,sabret...

SEVDİĞĞM KİMSE BENİ SEVMİYOR COCUKLUĞUMDA İSTİSMARA UGRADIM VE SU AN BİRLİKTE OLDUHUM HERKES BANA BU GÖZLE BAKIYOR GİBİ HİSSEDİYORUM TEDAVİ GÖRÜYORUM AMA Bİ GRAM İLERLEYEMİYORUZ SEVGİ İSTİGORUM SADECE NEDEN YAPAYALNIZ VE BU KADAR MUTSUZUM
Öncelikle hayatına giren insanlara geçmişte yaşadığın herşeyi anlatmak zorunda değilsin.Evli İnsanlar bile bence çok ayrıntı bilmemeli.Hayatında seni gerçekten seven biri olduğunda ilişkiniz ilerlediğinde anlatabilirsin.Aldığın tedavinin işe yaramadığını düşünüyorsan doktorunu değiştir ve sana iyi gelebilecek alanlara yönel

Back
X