• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
Hiç arkadasım yok ailemle soğuk bir ilişkimiz var herkes kendi derdine düşmüş doğru düzgün halimi hatrımı soran arayıp merak eden kimsem yok. Çalışmaya hamileliğimle beraber ara verdim on aylık bebeğimle 2 senedir evdeyim. Dışarda çıkıp dolaşabileceğim düz bi alan yok her yer yokuş çıkmadan geri vazgeçiyorum. Bebeğim ağır taşıyamıyorum bebek arabası ondan ağır bunalıma girdim napacagım

Yaşadığınız yer sanırım tanımadığınız bilmediğiniz bir yer mi ne komşunuz yok mu ya da akraba aileden biri sosyal etkinlik desem o da pandemi den dolayı yok .mutlak bir çevre edindin hiç yoksa da evde bebeğinizle etkinlik yapın

Yaşadığınız yer sanırım tanımadığınız bilmediğiniz bir yer mi ne komşunuz yok mu ya da akraba aileden biri sosyal etkinlik desem o da pandemi den dolayı yok .mutlak bir çevre edindin hiç yoksa da evde bebeğinizle etkinlik yapın
Bebeğimle devamlı beraberim farklılık istiyorum aslında yaşıtlarımla olmak istiyorm

Hiç arkadasım yok ailemle soğuk bir ilişkimiz var herkes kendi derdine düşmüş doğru düzgün halimi hatrımı soran arayıp merak eden kimsem yok. Çalışmaya hamileliğimle beraber ara verdim on aylık bebeğimle 2 senedir evdeyim. Dışarda çıkıp dolaşabileceğim düz bi alan yok her yer yokuş çıkmadan geri vazgeçiyorum. Bebeğim ağır taşıyamıyorum bebek arabası ondan ağır bunalıma girdim napacagım
Komsulariniz ile arkadaslik kurmaya calissin. Eger oturdugun yeri begenmiyorsaniz kocasina bunu söyleyin ve baska yere tasinin.

Bebeğinizle vakit geçirmek mi sıkıcı? Eşinizle beraber gezin vakit bulunca.

Bu aralar herkes çok mutsuz. Benim bebeğimde 3aylık bende başka bir kafadayım maalesef. İnanın etrafınızda birileri de olsa mutsuzsanız mutsuzsunuzdur. Ben şu an maalesef böyle bir psikolojideyim. Allah yardımcımız olsun 😭

Back
X