- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.164
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Baya oldu ama bırakalı hala etkilerini taşımam normal mi .ben kendimi bildim bileli boyleydimIlaclarinizi birakmissiniz farkli bir sonuc beklmeniz yersiz olur.
Doğru geçmiyor vallahi .boşa yaşıyorum gibiOturularak kilo verilmez az yiyeceksin hareket yapacaksın. YouTube’dan 10 dk da karın bacak vs egzersizleri bul yap hem bir amacın olmuş olur. Bitki çayları iç meditasyonlar yap. Kendine bi hedef belirle. Çocuğun 1-2 yıla büyür. Ozamana kadar AÖF den bir bölüm oku. Diploman olsun.2 sene sonra işe gireceğim de. Boş boş oturursan vakit geçmez tabiki
Baya oldu ama bırakalı hala etkilerini taşımam normal mi .ben kendimi bildim bileli boyleydim
Haklısın. İçimi dökmek istedim biraz .evde ilaçlarım var ben onları kullanmak istemiyorum hayattan soyutlanmis gibi oluyorum .oyuzdn kafa dağıtmak için buraya yazdimBen doktor degilim bunu en iyi doktorunuz bilir. Burada dertlesiriz yazariz ama uzgunum ki size bir faydamiz olmaz. Cok gecmis olsun.
İnsanın saati bile birbirini tutmaz mi ?benimki tutmuyor arkadaşlar .iki kişilik yaşıyorum sanki içimde biri şen şakrak diğeri şekil a da göründugu gibi depresif . Ben bile kendimi çözemiyorum ki kaldiki insanlar beni çözsün.saatlerce ayakta dolanıyorum boş boş .en son birşey bulamayıp kahve yapıyorum bu döngü defalarca tekrarlanıyor. Sonra elime ayna cımbız alıp kaşlarımı yoluyorum .yoluyorum diyorum çünkü kaş kalmadı almaktan . okadar çok alıyorumki küçücük bı tüy çıksa onu dakikalarca almaya çalışabilirim okadar inat ediyorum .ve aldığımda içimi bu huzur kaplıyor resmen oh bee diyorum :/ anksiyete bozukluğu ve okb var . İlaçlarıda bıraktım ideal kilom 74 olması gerekiyor boyum 1.75 şuan 85 kiloyum tartıya cikiyorum her fazla çıktığında üstümdekileri çıkarıyorum daha az çıkarım diye .ha desenizki yemekten içmekten kisiyorsun oda yok sanirm kendi kendime zayiflamami bekliyorum .bu halim beni çok mutsuz ediyor.ozellikle yanlizken :/biri yanımda olsa tam tersi halime dönüyorum okadar mutlu görünüyorum ki sanki dünyayı ben yarattım. Her iki halimde çok abartılı mutsuzlugumda mutluluğumda .ben bu işin içinden çıkamıyorum .çalışmak istiyorum belki kafa dağıtırım diye ne kaynana çocuğa bakıyor nede annem ( çocuğum çok yaramazmis) ben napicam napmaliyim azıcık içimi dökmek istedim
1 yıllık raporlu ilacti zaten .6 ay kullandım sanırım sonra kiloda aldım eski halimede döndüm .ben ilacı zayıflar tekrar başlarim diye bırakmıştım .kilo veremedim durum dahada kotuye gitti sankiİlaçlarınızı doktorunuz gerekli gördüğünde bırakmalıydınız. Tedaviniz yarıda kalmış, tekrar psikiyatriye gidin.
Öneri değil de biraz açılmak için açmıştım konuyu .doktorum bana manik depresif tanısı falan koymadı okb ve anksiyete teşhisi koydu .ama daha önce şu kaş yolma huyum yoktu buda yeni ciktibaya manik depresif ruh hali tanımı.
pskiyatra gidiyor musunuz? ilaçları neden bıraktınız?
yani bariz bir ruhsal rahatsızlığa bizim öneri vermemiz oldukça yanlış.
Haklısın. İçimi dökmek istedim biraz .evde ilaçlarım var ben onları kullanmak istemiyorum hayattan soyutlanmis gibi oluyorum .oyuzdn kafa dağıtmak için buraya yazdim
Bilmiyorum sadece bir kaçış yolu arıyorum kendimceTekrar doktorunuzla görüsün. Bu hal degisiklikleri iyi degil. Calismadan önce kendinize biraz vakit ayirin. Sorunun cözümünü uzmanlar bulabilir, ama bana göre su anda calismaya baslamak bir stres kaynagi daha olabilir. Önce sagliginiza odaklanin
Doğru en iyisi tekrardan randevu almak dozunu yükseltmek istedi en son ben istemedigim için öyle bıraktı .başka ilaçlar yazar belkideYazin tabi ki ama doktorunuza danisin derim. belki ilaclarinizi degistirir belki baska cozum yollari sunabilir.
İkizler burcu olabilir misinizİnsanın saati bile birbirini tutmaz mi ?benimki tutmuyor arkadaşlar .iki kişilik yaşıyorum sanki içimde biri şen şakrak diğeri şekil a da göründugu gibi depresif . Ben bile kendimi çözemiyorum ki kaldiki insanlar beni çözsün.saatlerce ayakta dolanıyorum boş boş .en son birşey bulamayıp kahve yapıyorum bu döngü defalarca tekrarlanıyor. Sonra elime ayna cımbız alıp kaşlarımı yoluyorum .yoluyorum diyorum çünkü kaş kalmadı almaktan . okadar çok alıyorumki küçücük bı tüy çıksa onu dakikalarca almaya çalışabilirim okadar inat ediyorum .ve aldığımda içimi bu huzur kaplıyor resmen oh bee diyorum :/ anksiyete bozukluğu ve okb var . İlaçlarıda bıraktım ideal kilom 74 olması gerekiyor boyum 1.75 şuan 85 kiloyum tartıya cikiyorum her fazla çıktığında üstümdekileri çıkarıyorum daha az çıkarım diye .ha desenizki yemekten içmekten kisiyorsun oda yok sanirm kendi kendime zayiflamami bekliyorum .bu halim beni çok mutsuz ediyor.ozellikle yanlizken :/biri yanımda olsa tam tersi halime dönüyorum okadar mutlu görünüyorum ki sanki dünyayı ben yarattım. Her iki halimde çok abartılı mutsuzlugumda mutluluğumda .ben bu işin içinden çıkamıyorum .çalışmak istiyorum belki kafa dağıtırım diye ne kaynana çocuğa bakıyor nede annem ( çocuğum çok yaramazmis) ben napicam napmaliyim azıcık içimi dökmek istedim
Oğlak burcuyumİkizler burcu olabilir misinizburda zayıflama grupları var oraya katılırsanız motivasyon olur. Allah iç huzuru versin
Bilmiyorum sadece bir kaçış yolu arıyorum kendimce
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Mutlaka sorunların bir kaynağı vardır,onu hallettiğinde iyileşirsin.
Hiç bir dert çözümsüz değildir,yorma kafanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?