Çok mutsuzum

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.164
548
29
İnsanın saati bile birbirini tutmaz mi ?benimki tutmuyor arkadaşlar .iki kişilik yaşıyorum sanki içimde biri şen şakrak diğeri şekil a da göründugu gibi depresif . Ben bile kendimi çözemiyorum ki kaldiki insanlar beni çözsün.saatlerce ayakta dolanıyorum boş boş .en son birşey bulamayıp kahve yapıyorum bu döngü defalarca tekrarlanıyor. Sonra elime ayna cımbız alıp kaşlarımı yoluyorum .yoluyorum diyorum çünkü kaş kalmadı almaktan . okadar çok alıyorumki küçücük bı tüy çıksa onu dakikalarca almaya çalışabilirim okadar inat ediyorum .ve aldığımda içimi bu huzur kaplıyor resmen oh bee diyorum :/ anksiyete bozukluğu ve okb var . İlaçlarıda bıraktım ideal kilom 74 olması gerekiyor boyum 1.75 şuan 85 kiloyum tartıya cikiyorum her fazla çıktığında üstümdekileri çıkarıyorum daha az çıkarım diye .ha desenizki yemekten içmekten kisiyorsun oda yok sanirm kendi kendime zayiflamami bekliyorum .bu halim beni çok mutsuz ediyor.ozellikle yanlizken :/biri yanımda olsa tam tersi halime dönüyorum okadar mutlu görünüyorum ki sanki dünyayı ben yarattım. Her iki halimde çok abartılı mutsuzlugumda mutluluğumda .ben bu işin içinden çıkamıyorum .çalışmak istiyorum belki kafa dağıtırım diye ne kaynana çocuğa bakıyor nede annem ( çocuğum çok yaramazmis) ben napicam napmaliyim azıcık içimi dökmek istedim

Oturularak kilo verilmez az yiyeceksin hareket yapacaksın. YouTube’dan 10 dk da karın bacak vs egzersizleri bul yap hem bir amacın olmuş olur. Bitki çayları iç meditasyonlar yap. Kendine bi hedef belirle. Çocuğun 1-2 yıla büyür. Ozamana kadar AÖF den bir bölüm oku. Diploman olsun.2 sene sonra işe gireceğim de. Boş boş oturursan vakit geçmez tabiki

Doğru geçmiyor vallahi .boşa yaşıyorum gibi

Ben doktor degilim bunu en iyi doktorunuz bilir. Burada dertlesiriz yazariz ama uzgunum ki size bir faydamiz olmaz. Cok gecmis olsun.
Haklısın. İçimi dökmek istedim biraz .evde ilaçlarım var ben onları kullanmak istemiyorum hayattan soyutlanmis gibi oluyorum .oyuzdn kafa dağıtmak için buraya yazdim

baya manik depresif ruh hali tanımı.
pskiyatra gidiyor musunuz? ilaçları neden bıraktınız?
yani bariz bir ruhsal rahatsızlığa bizim öneri vermemiz oldukça yanlış.

İlaçlarınızı doktorunuz gerekli gördüğünde bırakmalıydınız. Tedaviniz yarıda kalmış, tekrar psikiyatriye gidin.
1 yıllık raporlu ilacti zaten .6 ay kullandım sanırım sonra kiloda aldım eski halimede döndüm .ben ilacı zayıflar tekrar başlarim diye bırakmıştım .kilo veremedim durum dahada kotuye gitti sanki

baya manik depresif ruh hali tanımı.
pskiyatra gidiyor musunuz? ilaçları neden bıraktınız?
yani bariz bir ruhsal rahatsızlığa bizim öneri vermemiz oldukça yanlış.
Öneri değil de biraz açılmak için açmıştım konuyu .doktorum bana manik depresif tanısı falan koymadı okb ve anksiyete teşhisi koydu .ama daha önce şu kaş yolma huyum yoktu buda yeni cikti

İkizler burcu olabilir misiniz burda zayıflama grupları var oraya katılırsanız motivasyon olur. Allah iç huzuru versin

Bilmiyorum sadece bir kaçış yolu arıyorum kendimce

Ben eskiden depresyon ve panik atak hastasiydim. Su kacis yolu aramanin nasil hissettigini o zamanlardan bilirim. Kolay bir kacis veya cikis yol elimde yok maalesef. Ben cözümü tedavi görüp, kendime odaklanmakta buldum ancak. Ilac almak istemediginizi anliyorum, sahsen bende yan etkileri yüzünden antidepresani hic almak istememistim. Ama ilaclari tedavinin bir süresi icin yardimci olarak görerek aldim ve doktor kontrol altinda zamanla, yani tedavi ilerledikce, biraktim. Senelerdir ilac kullanmiyorum. Bu konuda cekinmeyin doktorunuzla tekrar konusun. Insan bir günde bu hale girmedigi icin, bir günde de cikamiyor. Su anda önemli kendinize fazla yüklenip, büyük beklentilere girmemeniz. Ufak adimlar atarak bu durumda daha cok yol katarsiniz. Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…