Çok mutsuzum

Bu kilo mu simdi sadece balik etlisin oda suan ustelik boyunda uzunmus
Canım göbeğim var basenim var. Kardeşim dalga geçiyor bende geçiyorum tipimle. Aslinda genel sorun bu değil .buda sorunların arasında .sorun benim ortada birşey yokken bile kendimi çok mutsuz yada çok mutlu hissetmem

Vardir kuzum bir nedeni de anlayammissindir kisa sureliyse sorun yok fakat uzun surerse sıkıntı hem neden mutsuz olasin ki hayatinin baharinda insaAllah aradigin cevaari ve cozumleri bulursun

bende de anksiyete bozukluğu var. bir ara ağır ilaç kullanıyordum aynı zamanda uyuyabilmek için.
sonra çocuk istediğim için ilacı bırakmıştım. öncelikle ilacı nasıl bıraktın? kendi başına bırakmak bu rahatsızlıklarda tehlikeli olabiliyor. yavaş yavaş bırakman gerekiyor alıştırmak için. ikinci olarak bence sadece ilaç içmekle de bu rahatsızlık geçmez. terapi alman gerekiyor, kimse seni desteklemeyecek sen kendini düşünüp, destek olacaksın. aynı zamanda bir çocuk büyütüyorsun, ekstra onun için de kendini desteklemen gerekiyor. sağlıklı ve mutlu anne, sağlıklı ve mutlu çocuk demek.
ve bunu yenebilmek için mutlu hissettiğin şeyleri yapabilirsin, kendine zaman ayırmalısın

Önce tam iciyodum canım sonra yarına düşürdüm sonra o yarımida ısırarak gıdım gıdım aldım böylece bıraktım. Akşamlari çıkıyoruz oğlumla eve geliyorum film izliyorum bizimkiler uyuyunca .evi topla sil süpür bu şekil geçiyor işte .

eğer bırakma zamanınız gelmediyse, kendinizi iyi hissetmiyorsanız tekrar bir doktorla görüşüp daha hafif bir ilaca geçin derim kilo verilir fakat bozulan psikoloji yerine zor geliyor. ve en azından akşamları kendinize biraz vakit ayırın. filmden çok bu hastalıkta kitap okumanın faydasını gördüm. özellikle sürükleyici romanların. çünkü kendi hayatınızı kısa süreliğine bırakıp başkasının hayatına dahil oluyorsunuz. kısa sürede olsa insanı bambaşka yerlere götürüyor.

Randevu almayı düşünüyorum zaten canım tekrar görüşeceğim doktorla. Kardesimde busuru kitap var her türden hep eve getirip getirip okumadım kardesimde gıcık oldu bana vermiyor artik

ilaçlarınızı kendi kendinize bırakmadınız demi. Psikolojik ilaçlar doktor kontrolünde başkar doktor kontrolünde bırakılır. Eğer kilo aldım vs seveplerden kendiniz bıraktıysanız bu tarz sorunlar olabilir. Bir doktorunuza danışın. Rabbim şifa versin. Elimden keşke bir şey gelse ama maalesef gelmiyor.

Destek oluyorsunuz daha ne gelsinki elinizden teşekkür ederim malesef doktor kontrolünde bırakmadım .kendi kendine bıraktım ilaçları 3 ay kadar oldu sanırım bırakalı

Öncelikle ilaclarina tekrar basla ve bir spor türü bul yapmaktan hoslandigin. Kosu olur mesela yada yürüyüş havalarda guzelken.

Fazla bir kilo vermen gerekmiyor 10 kilo Hedef koy mesela.

Birde abur cubur yani paketli gidalarda depresyona sokuyormus.

Ben meyve ve salata hastasiyim.
Ve tabiki kahve .

Kahve bana her konuda iyi geliyor. Depresyona birebir.

Sizi kurtarsa kurtarsa hobiler spor ve saglikli yasam kurtarir.

Ha birde benim bir dönemi atlatmama cocuklarla oturup Telden bir muzik acip resim boyamak memori oynamak yardim etti.

Ölumden garip herseye çözüm var siz bir yerden tutup baslayin derim ben .

Sabah yazacağım gözüm kapanıyor

Destek oluyorsunuz daha ne gelsinki elinizden teşekkür ederim malesef doktor kontrolünde bırakmadım .kendi kendine bıraktım ilaçları 3 ay kadar oldu sanırım bırakalı
hemen doktorunuza başvurun lütfen. doktor kontrolsüz olmaz bu tarz ilaçlar özellikle. belkide o yüzden bu kadar duygu durum değişikliği yaşıyorsunuz. Rabbim bir an evvel şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…