Çok mutsuzum

Yardımcı olmaya çalışıyorum zaten lütfen dedim farkındaysanız çünkü buradan gelen yorumlar sizi daha çok yıpratıp üzmekten başka bir işe yaramayacak biliyorum. Zaten 1 haftadır ayrısınız ve adam sizi aramıyormuş, sizce bu sağlıklı bir evlilik mi? Tartışmada siktir diyen adamdan hala seviyorum diye bahsediyorsunuz. Ben de benzer bir evliliği bitirdim ve hayatımda aldığım en mantıklı karardı. Lütfen önce kendinizi düşünün. Bu karakterdeki kişiler değişmez.
Tamam tesekkur ederım

Bağımlılıkların kökü anne ile ilişkiye dayanır. Geçmişte anneniz sevmedi mi sizi? Güvenli bağlanmayı sağlayamadınız mı? Bu konularda destek alın o zaman bağımlılığınız azalacaktır. Önce duyguyu doyurun.
Tabiki dogru duzgn ılgı sevgı gormedıgım ıcın hep ona adadım kendımı 15 yasımdan berı

8 deneden berı beraberız bız sevgılıylende kavgalarımız olurdu ama ne yalanı vardı ne kumarı vardı ılgısızlıgde yoktu benle bulusmak ıcın can atardı
Neden böyle olmuş olabilir bi tahmininiz var mı? İnsan aynı evde yaşamadan bilemiyor gerçekten.

Siz simdi bu adami seviyorsunuz ya,

sevgiliyken de sorunlariniz yokmus.

E bosanin, sevgili olun madem.
En azindan ananizin evine gonderilmezsiniz surekli, bir de kumar vs sebebi ile evinize haciz gelmez, aksam benimle ilgilenmiyor derdiniz olmaz,
bence cok mantikli boyle yapin.

Mesela gecen gun gıyınıp suslendım bana dedı ne gıymısın yıne gelınlıklerını kalk ustunu gıyde bana yemek hazırla
Ben seni asla eleştirmem düşenin halinden düşen anlar ben yaşadım boşandım hala çekiyorum bende suslendim eşimi görmek için iş yerine gittim dugunemi gidiyorsun dedi düzelmiyor böyle adamlar yapma bence esinle konuşmalisin bence onu bu şekilde kabul etmeyecegini soyle kabul etmezse herkes kendi yoluna de

Bir evlilik tek tarafın sevgisiyle yürümez. Adam size değer vermiyor. Bunun da çaresi yok.

Siz simdi bu adami seviyorsunuz ya,

sevgiliyken de sorunlariniz yokmus.

E bosanin, sevgili olun madem.
En azindan ananizin evine gonderilmezsiniz surekli, bir de kumar vs sebebi ile evinize haciz gelmez, aksam benimle ilgilenmiyor derdiniz olmaz,
bence cok mantikli boyle yapin.
Ay komikmisin sen

Back
X