Teşekkür ederim alacam mutlakaİyi hissetmek isimli kitabı okumanızı öneririm en azından oradaki annenin durumunu… sizin kızınıza verebileceğiniz en iyi şey, iyi hisleriniz pozitif duruşunuz ve mutluluğunuzdur. Benim ailemin maddi durumu iyi ve iyi şartlarda büyüdüm. Ancak eşimin ailesine hep özendim, maddi olarak çok şey veremeseler de öyle pozitif destekleyici büyütmüşler ki eşimin karakterine hayranım. Kızınız da ileride niye deniz manzaralı evim yok demeyecektir, o sizle mutlu anılarını hatırlayacak. Bu yüzden imkanlarınızdan çok hislerinize odaklanın ve bence mutlaka önerdiğim kitabı okuyunn
Hadi insKızlar Kuveyt 'te çalışan bir tanıdık var beni yanına almasını rica ettim. Gelecek ay gidecek ve bakacağına söz verdi. Eğer gerçekten uğraşırsa çok rahat giderim, adama kalmış yani.
Orası olursa hayatımız kurtulur inşallah hayırlısı olsun
Sabah bıraksam bile akşam yine alınması lazım okuldan. Akşam 10da biten işler var. 11 de evde olsam nasıl olacakÇevremde örnek yok ancak eğitim durumunuz nedir? Eğer güzel bir iş bulursanız kızınızı tam gün uygun okula verebilirsiniz. Maaşınız arttıkça da aktiviteniz çoğalabilir. Belediyelerin gezi etkinlikleri oluyor, anne kız katılabilirsiniz.
Sigortanizin da ödeneceği sağlam bir işe girip çocuğu da tam gün kreşe vermelisiniz,durdugunuz yerde para gelmez nafaka da bir şeye yetmez büyüdükçe masrafı artacakEşimden boşandım, Şubat ayında 1 sene olacak. Kızımla beraber yaşıyoruz 5 yaşında. Her gün mü mutsuz olur insan.. hiç birşey kesmiyor beni. Tek aktivitem komşuya gitmek. Çalışamıyorum çocuğa bakacak kimse yok. Para yok gezeyim, kızımı gezdireyim.. evden çalışmak istesem sermayem yok.
Kızıma yetemiyorum sanki, çok yalnızım. Kızım var çok şükür de bişeyler eksik. Koca falan değil yanlış anlamayın. Her şey çok anlamsız geliyor. Kızımı babasına verdim 2 saat önce, belki onda yatıya kalır. Daha da kötü oldum. Basım ağrıyor stresten her gün. Sadece kızıyla ilgilenen bir anneyim. İş yok, arkadaş var ama yok, para yok, gezmek yok..
Belgeselde görüyorum yabancılar 5 sene para biriktirip göl evi Dağ evi falan alıyor. Çocuklarım için diyorlar. Kocaman bir arka bahçe, iki adım ötede deniz.. deniz olan bir yerde yaşayıp gidememek çok kırıcı...kızıma içinde hayvanlar olan, çimlerde koşup oynayabileceği bir bahçe vermek isterdim. Dört duvar arasındayız kızımla... Bu yaşamak mı?
Çok mutsuzum...
Dipnot: kızım devlet anaokuluna gidiyor. 12.30-16.30 arası.
Bende bahane olduğunu düşünüyorum. Neden mi? 9 yaş oğlum ve 1,5 yaş kızım var. Tam gün çalışıyorum. Bebeğimi kreşe veriyorum oğlumu sabah okula bırakıp saat 14 de alıp yanıma getiriyorum saat 17 de çıkıp kızımı kreşten alıp eve geçiyorum. Siz kızınızı direkt kreşe verebilirsiniz. Sigortanız olur, değişik çevrede psikolojiniz toparlanır, cebinize biraz paranız kalır, ek olarak işe gidiyorum diye kendinize bakarsınızEvet dimi anahtarı vereyim kendi gidip gelsin okula.
bazı okullarda- özellikle etraftan talep olursa tam gün de sınıf açılıyorEvet büyük bir şehir. Benim anlamadığım devlet okulları fix olmaz mı yarım gün ve tam gün diye ikiye mi ayrılıyor?
Çok teşekkür ederim
Merhaba Nerden nasıl basvurucaz o işlere bilgi verirmisknziEvden çağrı merkezi işi oluyor hommofice bu şekilde bir işe basvursaniz hem evden yaparsınız içiniz de rahat eder çocuk da yanınızda olur.
Tebrik ediyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuz. Bizde eşimle ayriliyoruz 4 yaşında kızım var kreşler çok pahalı siz ne kadar veriyorsunuz kreşe ne işte calisiyorsunuz bu arada hangi sehirdesinizBende bahane olduğunu düşünüyorum. Neden mi? 9 yaş oğlum ve 1,5 yaş kızım var. Tam gün çalışıyorum. Bebeğimi kreşe veriyorum oğlumu sabah okula bırakıp saat 14 de alıp yanıma getiriyorum saat 17 de çıkıp kızımı kreşten alıp eve geçiyorum. Siz kızınızı direkt kreşe verebilirsiniz. Sigortanız olur, değişik çevrede psikolojiniz toparlanır, cebinize biraz paranız kalır, ek olarak işe gidiyorum diye kendinize bakarsınız
Ben memurum. Benim bebeğim küçük olduğu için özel kreşe gidiyor 3500 veriyorum. Ama 36 aydan itibaren alan bağımsız devlet anaokulları var. Burda 1300 lira alıyorlarmış. Kızım 36 ayı doldurunca oraya vereceğim. Ben oğlumu da oralarda büyüttüm çok da memnundum. Sabah 7.30 akşam 17.30 da bırakıp alabiliyordum. Teşekkür ederim size de kolay gelsinTebrik ediyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuz. Bizde eşimle ayriliyoruz 4 yaşında kızım var kreşler çok pahalı siz ne kadar veriyorsunuz kreşe ne işte calisiyorsunuz bu arada hangi sehirdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?