Çok mutsuzum...

Teşekkür ederim alacam mutlaka

Kızlar Kuveyt 'te çalışan bir tanıdık var beni yanına almasını rica ettim. Gelecek ay gidecek ve bakacağına söz verdi. Eğer gerçekten uğraşırsa çok rahat giderim, adama kalmış yani.
Orası olursa hayatımız kurtulur inşallah hayırlısı olsun

Çevremde örnek yok ancak eğitim durumunuz nedir? Eğer güzel bir iş bulursanız kızınızı tam gün uygun okula verebilirsiniz. Maaşınız arttıkça da aktiviteniz çoğalabilir. Belediyelerin gezi etkinlikleri oluyor, anne kız katılabilirsiniz.

Hadi ins

Sabah bıraksam bile akşam yine alınması lazım okuldan. Akşam 10da biten işler var. 11 de evde olsam nasıl olacak

Sigortanizin da ödeneceği sağlam bir işe girip çocuğu da tam gün kreşe vermelisiniz,durdugunuz yerde para gelmez nafaka da bir şeye yetmez büyüdükçe masrafı artacak

Bence sabah çocuğu annenize götürün okulun servisi okul saatinde alsın çıkışta annenize geri getirsin 5 yaş çocuk bakımı 2 yaş gibi zorlu değil sabah bikaç saat okul daatine kadar anneniz idare etsin,onun dışında yeğeninize başka alternatif bulunabiliniyorsa bulunsun siz daha zor durumdaysanız öncelik sizin olmalı

Evet dimi anahtarı vereyim kendi gidip gelsin okula.
Bende bahane olduğunu düşünüyorum. Neden mi? 9 yaş oğlum ve 1,5 yaş kızım var. Tam gün çalışıyorum. Bebeğimi kreşe veriyorum oğlumu sabah okula bırakıp saat 14 de alıp yanıma getiriyorum saat 17 de çıkıp kızımı kreşten alıp eve geçiyorum. Siz kızınızı direkt kreşe verebilirsiniz. Sigortanız olur, değişik çevrede psikolojiniz toparlanır, cebinize biraz paranız kalır, ek olarak işe gidiyorum diye kendinize bakarsınız

Evet büyük bir şehir. Benim anlamadığım devlet okulları fix olmaz mı yarım gün ve tam gün diye ikiye mi ayrılıyor?
Çok teşekkür ederim
bazı okullarda- özellikle etraftan talep olursa tam gün de sınıf açılıyor
hatta öğretmenler daha iyi bilir ama anaokulu öğretmenleri de tam gün sınıf açmaya genelde istekli oluyor ek derse giriyor sanırım, etrafınızda tam günü olan okular olabilir bir soruşturun.

Tebrik ediyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuz. Bizde eşimle ayriliyoruz 4 yaşında kızım var kreşler çok pahalı siz ne kadar veriyorsunuz kreşe ne işte calisiyorsunuz bu arada hangi sehirdesiniz

Tebrik ediyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuz. Bizde eşimle ayriliyoruz 4 yaşında kızım var kreşler çok pahalı siz ne kadar veriyorsunuz kreşe ne işte calisiyorsunuz bu arada hangi sehirdesiniz
Ben memurum. Benim bebeğim küçük olduğu için özel kreşe gidiyor 3500 veriyorum. Ama 36 aydan itibaren alan bağımsız devlet anaokulları var. Burda 1300 lira alıyorlarmış. Kızım 36 ayı doldurunca oraya vereceğim. Ben oğlumu da oralarda büyüttüm çok da memnundum. Sabah 7.30 akşam 17.30 da bırakıp alabiliyordum. Teşekkür ederim size de kolay gelsin

O saatlerde temizlik işi bulsanız bile paranız olur biraz daha
Ya da el işi tarzı bir şeyler kovalayın
Aileniz yakın değil sanırım onlar destek olsa işe gitseniz kafanız da dağılırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…