• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok mutsuzum

Gercekten azda olsa alirlarmi bundan sonra alacaklarini pek sanmiyorum
Neden almasınlar? Her gün yeni hastaneler açılıyor, insanlar pozisyon değişiyor, emekli oluyor ki ben tıbbı sekneterlikte alımın 1000 kişinin altına düşeceğini hiç sanmıyorum. Açık söyeyeyim. İyi çalışırsanız atanırsanız bence. Bir de mülakat kalkarsa hepimiz için çok iyi olur. Refernslılar önümüze geçemez.

İyi aksamlar basliktada soyledigim gibi cok mutsuzum kendimi toplayamiyirum. Saglik bakanligi 32 bin tibbi sekreter aldi ben giremedim memurluk hayal oldu artik bukadar alim olmaz bu meslegin önü kapandi kendimi cok kotu hissediyorum yas 33 bebegim var tek umudum buydu kpss ye hazirlanamiyorum kafami toplayamiyorum
Bu arada bende 33 yaşındayım. Öğretmeliği kaç sene denedim, olmadı. Alımlar çok düşük. 200-300 kişi. Bu sene katiplik için sınava gireceğim. Hiç sevmediğim, istemediğim alan. Ama özel sekrü daha fazla çekemem. İnşallah atanırım. Temmuza kadar sıkı tutacağım.

32 bin kişi çok iyi alım bende 5 yıldır atama bekliyorum ama atanamıyorum çünkü alım pek yok. 70 alsanız atanirsiniz gördüğüm kadarıyla hiç çalışmayan bile tıbbi sekreterlikte atandı bu yıl zaten aşırı düşük kapattı. 80 üzeri çok fazla atanamayan insan var .

32 bin kişi çok iyi alım bende 5 yıldır atama bekliyorum ama atanamıyorum çünkü alım pek yok. 70 alsanız atanirsiniz gördüğüm kadarıyla hiç çalışmayan bile tıbbi sekreterlikte atandı bu yıl zaten aşırı düşük kapattı. 80 üzeri çok fazla atanamayan insan var .
Boyle buyuk bir alim ilk defa oldu bundan sonra 80 ustu almam gerekir bence

Bölümünüze hakim değilim ama devlette sözleşmeli ya da özel hastanede çalışma imkanınız var mı? Onlara yönelebilirsiniz. Umudunuzu kaybetmeyin. Ama her boşlukta çalışarak sonraki KPSSye hazırlanın. Kaç puan aldınız bir öncekinden?
Devlette sözleşmeli çalışmak için de kpss gerekiyor

Neden almasınlar? Her gün yeni hastaneler açılıyor, insanlar pozisyon değişiyor, emekli oluyor ki ben tıbbı sekneterlikte alımın 1000 kişinin altına düşeceğini hiç sanmıyorum. Açık söyeyeyim. İyi çalışırsanız atanırsanız bence. Bir de mülakat kalkarsa hepimiz için çok iyi olur. Refernslılar önümüze geçemez.
Tds alımlarında mülakat yok ki

Bu saatten sonra 70 le atama olacağını sanmıyorum çünkü 32binlik alım bir seferlikti bir de daha mezun olacaklar var. Onlarda bile yüksek puan alıp atanamayanlar var o yüzden 70e düşmez gibi

Bu saatten sonra 70 le atama olacağını sanmıyorum çünkü 32binlik alım bir seferlikti bir de daha mezun olacaklar var. Onlarda bile yüksek puan alıp atanamayanlar var o yüzden 70e düşmez gibi
Bence düşer gibi bundan sonra da tıbbi sekreter ataması olur ama 2 , 3 bin gibi falan yılda

Alım cok oldugu icin önü kapandi bence 32 bin alindi normalde bin yada iki bin aliniyordu bundan sonra onu bile almazlar

Tamam belki dediğiniz gibi bu kadar alım bu kadar düşük puana sürekli olmaz ama 63 de çok düşük puan be bacım,

Bazı bölümler evet çok düşük alıyor bazen ama 10 yılda bir böyle şans sonra yükseliyor.

KPSS den daha yüksek alırsan 1000 kişi de alsalar biri sen olursun atanırsın, KPSS kas sen deli gibi

Back
X