• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Mutsuzum

cartoongirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
61
0
86
Antalya
Merhaba. Herkesin önerisine, sözlerine ihtiyacım var sanırım. Geçen ocak ayında üye olduğum bir edebiyat sitesinden doğru internetten biriyle tanıştım. çıkmaya başladık. bir sene olacak ama hiç görüşmedik. sadece telefon ve msn. o istanbul'da ben antalya'da. olmadı. hislerim köreldi zamanla ve sadece arkadaş olarak görmeye başladım onu. bugün ise hislerimin değiştiğini söyledim. olmuyor, uzakta olunca. zorlasam da olmuyor. üstelik hiç yanyana olmadığım biri. korkuyorum ya görüşünce hiç bir elektrik alamazsam diye. o zaman daha da kötü olacaktı. bana hak verdi o da. ama onu üdüm biliyorum ve çok üzülüyorum ama zorla da olmuyor, kimseyi kandırmanın manası yok. sizce iyi mi yaptım? başka bir çözüm yolu bulunabilir miydi? bizim ne zaman görüşeceğimiz bile belli değildi o kadar mutsuzum ki.

Çok iyi yapmışsınız...
Hayatınızı gereksiz bir meşguliyetten kurtarmışsınız..vereliniortak

çıkmaya başladık demişsiniz.. ama daha karşılıklı görüşmediğinizi söylüyorsunuz??

kesinlikle ve kesinlikle bitirmekle doğru yapmışsınız... sadece telefon ve msn ile de kimseyi tanıyamazsınız.. baştan bitirmekle doğru yapmışsınız dicem ama geçen aylarınızı da boşa harcamışsınız..

evet görüşmedik ama beni sevdiğini söylüyordu ben de ondan hoşlandım. gerçi bazen uzakta olduğumuzu ve beni daha tanımadan nasıl sevdiğini soruyordum bana aşkın nedeni mi olur diyordu. sonra hiç itiraz etmedi. yani ben olsaydım bir çözüm yolu bulmaya çalışır en azından çabuk kabullenmezdim. bilmiyorum.

En iyisini yapmışın.
Gönül dokunmak ister , el ele caddelerde gezmek ister ve gönül sevdiği omuzda aglamakta ister....

eger dedigi gibi sevseydi 1 yil boyunca insan bi merak eder de antalya ya seni gormeye gelirdi...bence bos zamanlarinda senle oyalanmis, ne zaman gorusecegimiz bile belli degil diyosun, ciddi bi adam icin istanbul-antalya nedir ki...sakın geri adım atma derim, bosuna zamanını harcama

bu internet aşkı anladığım kadarıyla çok beklemediğin olaylar olabilir büyük ihtimal onun bir kaç internet sevgililieri vardır belki senden yaşça büyük ve büyük ihtimal evlidir
gönül eğlemiştir seninle yani anlayacağın sürpriz yumurta gibi bunlara hazırlıklıol bence değmez görmediğin dokunamadığın biri için bu kadar zamanını heba etmen zaman değerli bir kavram görebildiğin dokunabildiğin aşklara yelken aç bu da sana ders olsun
boşuna üzülmeye değmez olmayan bir hayalet için!!

en doğru kararı wermişsinn tatlımm.insan yanındakine güwenemiokan bi düşünsene internetteki nasıl olur.kendine ondan uzak yeni bi yol çizmen senin için en iisi.dilerim hakkında hayırlısı olsunn:Saruboceq:

hiç şüphesiz doğru olanı yapmışsın arkadaşım hayat boş meşgalelerle tüketilmeyecek kadar kıymetli unutma,yıllarca görüştüğün konuştuğun insanın bile farklı farklı huyları çıkıyo ki siz hiç görüşmemişsiniz hiç vakit kaybeyme bence daha ciddi bir ilişki kurmaya bak bence...

Tatlim peki neden mutsuzsun ?
Sevmiormussun, oda kolaylikla kabul etmis pek bi zorluk cikmamis.. Mutsuz olmani gerektiereck bi durum yok ortada bence.. ?

evet görüşmedik ama beni sevdiğini söylüyordu ben de ondan hoşlandım. gerçi bazen uzakta olduğumuzu ve beni daha tanımadan nasıl sevdiğini soruyordum bana aşkın nedeni mi olur diyordu. sonra hiç itiraz etmedi. yani ben olsaydım bir çözüm yolu bulmaya çalışır en azından çabuk kabullenmezdim. bilmiyorum.

edebiyat sitesinden kapmış bu işi :jeyyar:

iyi edebiyat yapmış

kızlar nasıl bu kadar saf olabiliyor:1ninca:

hiç düşünmedin mi senden başka kimlere de aynı şeyleri söylüyordur diye kafamçokkarıştı

canım yüz yüze görüşmediğin bir kişi nasıl sevebiliyormuş hayret ettim
tabiki de iyi etmişsin
1 yıl internet aracılığıyla görüşmek için çok uzun bir süre

hem o kişi ciddi olsaydı,seni sevseydi
bir şekilde seni görmeye gelirdi

kusura bakma ama zaten çok saçma bir şey netten aşk.bak şuna karşı değilim bir şekilde nette tanışırsın arkadaş olursun zamanla normal görüşürken normal hayatta birbirinizi tanıdıkça hoşlanır çıkarsınız normal ve mantıklı bulurum.ama insan hiç gerçek hayatta karşılaşmadığı bir şey paylaşmadığı sabun köpüğü gibi bir adamı nasıl sever.tamamen mantık dışı ve çok çocukça.lütfen kendini toparla.ayrıca ben sanalda aşk yaşamaya çalışanları normal hayatında pasif beceriksiz iki ilişkiler kuramayan gerçek hayatta yapamadıklarını sanalda yapmaya çalışan insanlar olarak görüyorum.

Back
X