uzak mesafe ilişkisi

Yahu 2 güne bir aynı adamla konu açıyorsun hepimiz ezberledik de belki aklın başına gelir diye yazıp duruyoruz. Ama nerede… 5 yaşındaki çocuk bile kandırır seni.
ya yazabilirsin. sağol benim derdimi dikkate alıp yazıyorsun da. anlamadığım niye hakaret ediyorsun?
eğer saf bir hakaret değilse. sen de safın önde gidesin o zaman. oldu mu?

ya yazabilirsin. sağol benim derdimi dikkate alıp yazıyorsun da. anlamadığım niye hakaret ediyorsun?
eğer saf bir hakaret değilse. sen de safın önde gidesin o zaman. oldu mu?
Yahu saf demek hakaret değil zaten. Sen de bana de sorun yok. Ama değer görmediğin bir münasebeti de sürdürme ya.. Gençliğine yazık harcadığın saatlere yazık

Bak benim de yakın bir zamanda uzaktan ilişkim (!) oldu. Ama ben buna tam anlamıyla ilişki diyemem. Çünkü çok uzak şehirlerde yaşıyorduk ve hiç görüşmedik. Önce çok istekliydi konuştugumuz ilk aydan gelecekti. Sonra hep başka şeyleri bahane edip durdu tabi aramızda uyuşmayan başka konular da vardı. O yaza anca gelmeyi düşünüyordu ben çok düşündüm böyle devam etmezdi. Kendimi açıklayan mesaj attım o devam ettirmek istedi. Bir hafta kadar tekrar konuştuk. Ama yok olmadı ben bitirdim konuşmayı. Isteyen her türlü gelirdi bu zamana kadar sen de öyle düşün, karar ver.

Bende uzak mesafe ilişkisi yasadim 2 sene 18 saat yol vardı aramızda.
Şu an evliyiz doğru insanla uzak yakin fark etmez.
Sizinki cok farklı adam.
Bizim 5 ay sonra oldu eşim bi kac ayda bir gelir giderdi.
peki siz hiç 5 aylık süreçte görüşelim diye ısrar ettiniz mi? yani o ilk görüşme nasıl sağlandı.
hep buraya yazanlar da 4-5 ay sonra görüşmüş ki. biz henüz 5 mayıs akşamdan bu tarafa evet ya biz adam akıllı görüşelim kararı aldık. yani çok daha yeni. ben zaten buna ilişki demiyorum. iletişim bile değil belki henüz.
herşey çok yeni ama onun sürekli böyle uzaklığı düşünüp olumsuz düşünmesi normal mi bunu anlamıyorum

Yahu saf demek hakaret değil zaten. Sen de bana de sorun yok. Ama değer görmediğin bir münasebeti de sürdürme ya.. Gençliğine yazık harcadığın saatlere yazık
sğl tatlım. anladım ben seni. değer verse zaten buraya konu bile açmaya gerek olmazdı diyorsun

Bak benim de yakın bir zamanda uzaktan ilişkim (!) oldu. Ama ben buna tam anlamıyla ilişki diyemem. Çünkü çok uzak şehirlerde yaşıyorduk ve hiç görüşmedik. Önce çok istekliydi konuştugumuz ilk aydan gelecekti. Sonra hep başka şeyleri bahane edip durdu tabi aramızda uyuşmayan başka konular da vardı. O yaza anca gelmeyi düşünüyordu ben çok düşündüm böyle devam etmezdi. Kendimi açıklayan mesaj attım o devam ettirmek istedi. Bir hafta kadar tekrar konuştuk. Ama yok olmadı ben bitirdim konuşmayı. Isteyen her türlü gelirdi bu zamana kadar sen de öyle düşün, karar ver.
evet sana kesinlikle katılıyorum. bir erkek zaten ağırdan alıyorsa yeteri kadar isteği yoktur. ya da yedekte tutuyordur. evet insan bunların hepsini biliyor da maalesef bazen acaba mı diyorsun işte yaşayıp görmek lazım sanırım

bu ilişki değil, hiç görmediğiniz biri nasıl sevgiliniz olabilir?
konuşmayı bitirin gitsin. mantıksız bir durum, deli saçması.

peki siz hiç 5 aylık süreçte görüşelim diye ısrar ettiniz mi? yani o ilk görüşme nasıl sağlandı.
hep buraya yazanlar da 4-5 ay sonra görüşmüş ki. biz henüz 5 mayıs akşamdan bu tarafa evet ya biz adam akıllı görüşelim kararı aldık. yani çok daha yeni. ben zaten buna ilişki demiyorum. iletişim bile değil belki henüz.
herşey çok yeni ama onun sürekli böyle uzaklığı düşünüp olumsuz düşünmesi normal mi bunu anlamıyorum
Ben ısrar etmedim spriz yapmıştı.
Gayet güzel geçti zaten ilk bulusmadan sonra duygularım tavan yaptı adama 🤣

kızlar bundan bir önceki konumu bilenler biliyor. 6-7 saatlik aramızda mesafe olan illerde olduğumuz bir ilişki içerisindeyim.
henüz daha hiç görüşmedik. geçen ki konumda görüştüğüm kişinin ben illaki görüşelim diye ısrar edince sen gel görüşelim dediğini ve buna ilişkin yorumlarınızı sormuştum.
kızlar o konuya çok şey yazmışsınız da. o akşam ona ben mesaj atmıştım ilişkinin bu şekilde yürümeyeceğini bana değer vermediğini falan o da onun üzerine zaten beni aradı saatlerce konuştuk o yüzden zaten ne siteye girebildim ne de cevap yazabildim. zaten aşırı yoğun bir iletişim var aramızda.
ancak şöyle ki , o gece ben de dedimki bu konuyu sonsuza kadar ben kapatıyorum. daha da görüşelim demeyeceğim dedim
ama öyle olmuyor işte hiç görüşmediğin adamla iletişim bir yerde tıkanıyor. o elektriği henüz almamışsın. canım falan derken bile sanki yapmacık geliyor.
sonuçta dün gece yine yoğun bir iletişim halindeyken bu sefer kendi daha görüşmedik bile görüşsek bile bir daha tekrar ne zaman görüşeceğiz, falan dedi. ben de dedim ki bir kere görüşelim belki frekanslarımız yanyana gelince uyuşmayacak bir daha görüşmek istemicez, belki de ömür boyu ayrılamayacağız. bir deneriz bir kere dedim. bu sefer o hala ısrarla ama istediğimiz zaman birbirimizi göremeyeceğiz. çok zor bir ilişki olacak bundan korkuyorum falan dedi. ben de lütfen bahane değil çare üret dedim. o da elimden bu geliyor dedi. birimiz uzayda yaşamıyor dedim. ama ne dediysem negatif düşünmeye meyilli.
kızlar uzak mesafe ilişkisi yaşayanlardan öneri istiyorum. ilk görüşmeniz ne kadar süre sonra oldu. ve ne sıklıkla görüşüyordunuz. ve aşırı zor oluyormuydu? hep bir taraf mı gidiyordu. tecrübesi olanlardan fikir istiyorum.
Çok ısrarcısınız ve bu sizin iyiliğinize olmaz

Bence günlere aylara takılmayın. Bir tanıdığım, başka bir kıtada bir kadına aşık olmuştu, bu dediğim doksanlarda oluyor. internet telefon vs şimdi ki gibi sınırsız ve gelişmiş değil. Üç sene sadece fotoğraflarla ve msn den görüntülü olarak ilişki yürüyor, bugün boy boy çocukları var.

Sizin takılmaniz gereken aylar değil, adamın sizinle buluşmak gibi bir niyetinin olmamasi ama sizin tersine illa buluşmak isteyisiniz. Siz de onun gibi buluşmak vs olmadan devam edebilseydiniz, ortada hiçbir sorun olmayacakti. Adam ısrarla buluşmak istemiyor ve bulusmayacak çünkü gizlediği bir şey var ve ortaya çıkmasını istemiyor. Bitirin, önünüze bakın, üzülmeyin sizinle buluşmak istemeyen biri için.

evet sana kesinlikle katılıyorum. bir erkek zaten ağırdan alıyorsa yeteri kadar isteği yoktur. ya da yedekte tutuyordur. evet insan bunların hepsini biliyor da maalesef bazen acaba mı diyorsun işte yaşayıp görmek lazım sanırım
Ben de hep dedim acaba olabilir miyiz olsa nasıl olur diye diye. Ama bazı şeyler böyle eksik kalıyor yani. Burada zaten herkes yorum yapmış sen kendin iyice düşünüp ya noktayı koyacaksın yada böyle uzatmalı devam edecek. Telefondan iyi konuşmak zor bişey değil ama yüz yüze gelince o samimiyet olacak mı bilemiyor insan

kızlar bundan bir önceki konumu bilenler biliyor. 6-7 saatlik aramızda mesafe olan illerde olduğumuz bir ilişki içerisindeyim.
henüz daha hiç görüşmedik. geçen ki konumda görüştüğüm kişinin ben illaki görüşelim diye ısrar edince sen gel görüşelim dediğini ve buna ilişkin yorumlarınızı sormuştum.
kızlar o konuya çok şey yazmışsınız da. o akşam ona ben mesaj atmıştım ilişkinin bu şekilde yürümeyeceğini bana değer vermediğini falan o da onun üzerine zaten beni aradı saatlerce konuştuk o yüzden zaten ne siteye girebildim ne de cevap yazabildim. zaten aşırı yoğun bir iletişim var aramızda.
ancak şöyle ki , o gece ben de dedimki bu konuyu sonsuza kadar ben kapatıyorum. daha da görüşelim demeyeceğim dedim
ama öyle olmuyor işte hiç görüşmediğin adamla iletişim bir yerde tıkanıyor. o elektriği henüz almamışsın. canım falan derken bile sanki yapmacık geliyor.
sonuçta dün gece yine yoğun bir iletişim halindeyken bu sefer kendi daha görüşmedik bile görüşsek bile bir daha tekrar ne zaman görüşeceğiz, falan dedi. ben de dedim ki bir kere görüşelim belki frekanslarımız yanyana gelince uyuşmayacak bir daha görüşmek istemicez, belki de ömür boyu ayrılamayacağız. bir deneriz bir kere dedim. bu sefer o hala ısrarla ama istediğimiz zaman birbirimizi göremeyeceğiz. çok zor bir ilişki olacak bundan korkuyorum falan dedi. ben de lütfen bahane değil çare üret dedim. o da elimden bu geliyor dedi. birimiz uzayda yaşamıyor dedim. ama ne dediysem negatif düşünmeye meyilli.
kızlar uzak mesafe ilişkisi yaşayanlardan öneri istiyorum. ilk görüşmeniz ne kadar süre sonra oldu. ve ne sıklıkla görüşüyordunuz. ve aşırı zor oluyormuydu? hep bir taraf mı gidiyordu. tecrübesi olanlardan fikir istiyorum.
değişik bir enerji veren ruh halidir , bir yerlerde senin için atan bir kalp vardır ama bitip fiziki paylaşımlara evrilmelidir.

Bacım yokluktasın anladik da yine de bu kadar düşülmez be. Başka bir yol açmaya çalış bari.

+1111

Lupetta Lupetta eşinizle mutluluklar dilerim.

R rosseyy in geçmiş konularını da okumanızı rica ederim.

Açtığı konularda tam olarak duymak istediklerini söylediniz. Bu mesajınızdan cesaret bularak zarar görmemesini dilerim.
Evet söyledim de. Herkes farklı farklıdır. Karşıdaki kişiye göre herşey değişir. Diğer konusunda söylenmiştim. Eşim bana "sen gel " deseydi hiç tanışmıcaktık bile

Ben sorduğu için kendi hikayemi anlattım. Gerisi kendisine kalmış sonuçta yetişkin bi birey. Başkalarının sözüyle hemen zarar görecekse işi var

Son düzenleme:
6 yıldır ilişkim var bunun 5 yılı uzaktandı. Bizim aramızda o kadar yok feribotla 2.5 saatlik mesafe var tabi şehir dışı yine de. Her fırsat bulduğumuzda buluşuruz en kısa süre ayda 1 olur. En fazlada pandemi zamanı görüşemedik o da 5 aydı. Uzak mesafe ilişkisi zordur bu arada tavsiye etmem hele ki çok seviyorsan ki sevmeden de zaten mesafeli ilişkiye katlanamazsın daha zor oluyor. Sevdiğinden uzak olmak işkence gibi geliyor insana.
Hep derim bir ilişkide erkek daha istekli daha fedakar olunca yürüyor. Bu adam da o göz yok bir tecrübeli olarak diyorum sana. Erkek arkadaşım mesafenin lafını bana hiç yapmamıştır hep yatıştırırdı beni halledeceğiz, aşacağız, az kaldı yan yana olacağız diyerek. Zaten bundandır ya şimdi nişanlıyız.
Uzak mesafeli ilişki herkese göre değil. Çok emek ve çaba istiyor.

manyak olan sensin bence
He rossey he benim manyak olan bu saçma ilişkiler de benim sanırım. 🤔Kardeşim tanıdığım filan olaydin iki asılır seni kendine tertemiz getirirdim de neyse şiddet çözüm değil, olsa köydeki eşekler adam olurdu. 😁😁

Back
X