• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Mutsuzum

tatlım seni anlıyorum, ben de senin gibi ilişkiler yaşamıştım 2 kere. ama o sadece bi hayali sevmek. o insan da sen de karşındakini mükemmel kabul edip hemen sevgili kalıplarına uyduruyorsunuz birbirnizi. yanyana gelseniz esprileriniz, elektriğiniz hiç tutmıcak belki ama telefonda konuş konuş saatlerce konuşabilirsin. ama yanlış.. ben bunu "çıktığımızı" zannederken başka birinden hoşlandığımda anladım. ki bi ilişki içindeyken böle bişi başıma hiç gelmemişti ne daha önce, ne de daha sonra oldu.
bi ilişkide fiziksel temas kesinlikle olmalı.. bak ben erkek arkadaşımdan ayrıldım, ellerim titriyor ellerimi tutsa keşke diye, burnumda kokusu tütüyor gözleri aklımdan gitmiyor, yanımda olsa da sarılsam diye ölüyorum. o olmayınca gerçekten fiziksel acı çekiyodum çıkarken de uzakta olduğumuzda..
çok iyi yapmışsın bitirerek. hem gerçekten sevse bi gelir gül yüzünü görüyim derdi illa ki bu 1 yılda. ne o öle webcamden fln. kimi erkekler war böyle koleksiyon yapıolar msnde bi sürü böyle sevgili oldukları gibi kız hepsine aşkım bitanem seni çok seviyorum. inş bunlardan değildir ama senin eski erkek arkadaşın insan düşünmeden edemiyor. böylelerine prim vermemek lazım.
çok geçmeden şöle doya doya elele tutuştuğun yanak yanağa durduğun biri çıkar elbet karşına aradaki farkı çok daha net görürsün sen de :)

Back