canım öncelikle başın sağolsun .allah sabırlar versin.yaşadığın zor bir durum ve acın taze.ama hepimizin başına geldi veya gelicek.ölümün acısı geçmiyor ama alışılıyor.hayat devam ediyor sonuçta.şu sıralar bebek düşünme derim ben.çünkü o yavrucak daha güzel bir psikolojiyle istenmeli.anne karnındada olsa yaşadıklarını hisseder.öncelikle normal hayatına dön sonra bebek düşün.tabi bence.belkide yardım almanda iyi olur.tekrar allah sabırlar versin diliyorum.:teselli:
Öncelikle başınız sağolsun,
alışmak çok zordur ama hayat devam ediyor derler ya hep...
ağlamak,üzülmek babanızı geri getirmeyecek,aklınıza her geldiğinde duanızı okur ,öyle rahatlarsınız,
ama bu psikolojinizi evinize,eşinize olumsuz yansıttığınız zaman,
psikolojiniz düzelmeyecek,aksine eşinizle bir müddet sonra kötü olacaksınız,
onun için mantıklı düşünün lütfen,
çocuk olayı için daha çok erken diye düşünüyorum,
öncelikle evliliğiniz otursun,siz kendinizi toparlayın,
hayırlısıyla oda olur ama lütfen hayatınızı zehir etmeyin derim...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...
teşekkür ederim...
sürekli dua ediyorum sürekli elimde resim ile geziyorum
evliliğimi yaşayamadım....
çocuğu da bana iyi geleceğini aileme de iyi geleceğini düşünerek istedik..
onunla tutunurum sanıyorum hayata ama bu psikolojiyle olmuyor sanırım
Elbette bu acıyı yaşamayan bilemez ama
dediğim gibi zorda olsa hayat devam ediyor,
eğer tek başınıza altından kalkamayacaksanız,
uzman bir doktordan yardım alın derim,
yada çalışmıyorsanız işe girin yani kafanızı dağıtacak meşgaleler bulun...
çalışıyorum.. fakat eve girince aynı oluyorum
yardım alma konusuna eşim karşı ilaç vercekler kendini uyuşturcaksın dior başka bişi demiyor aslında bu konuya bende sıcak bakıyorum
gerçekten kendimi iyi görmüyorum kendimden korkuyorum bazen yanlış şeyeler yapacağım die.... malesef devam ediyor ama ne tadı var ne de tuzu kaldı
çok teşekkür ederim
çok haklısın ama işte sanki yarım gitti
ve nasıl toparlanacağımı bilmiyorum gün geçtikçe özlemi ile beraber daha kötü oluyorum
herşey daha kötüye gidiyor bir türlü kabul edemiyorum
Seni cok ama cok iyi anliyorum...
Ayni duygulari ben de yasiyorum, cünkü ben de ayni durumdayim, ki benim acim seninkinden cok daha taze...
Cok sey yazmak isterdim, ama hic bir sözün seni teselli etmeyecegini biliyorum...
Kötü olan ise: aradan yillar gecse de bu aci hafiflemeyecek; aynen dedigin gibi gün gectikce özlem arttikca insan daha da kötü oluyor; hele ki babani herseyin olarak gördüysen...
Evet, bu aci hicbir zaman gecmeyecek; bizim yapmamiz gereken tek sey, bu aci ile nasil bas edecegimizi ögrenmek... bu konu insanin kisiligiyle alakali birsey; kimisi psikolojik tedavi görür, kimisi bol bol dua eder kuran okur vs....
Ben cözümü bol bol dua ve kuran okumakta buldum...
En azindan babacigim icin birseyler yapmak beni anlik dahi olsa rahatlatiyor...
Soranlara "iyiyim" diyemiyorum; cünkü duygularimi anlik yasiyorum... 10 dakika önce belki yasadigim aciyi bastirabildigim icin biraz iyiysem, 10 dakika sonra dünyanin en mutsuz insani olabiliyorum...
Ama, unutma: bu ebedi bir ayrilik degil; Allah`in izniyle birgün gene kavusucaz...
Bardaga dolu tarafindan bakmaya calis: babasi bebekken ölmüs, onu hic tanimayan, onunla hicbir sey paylasamamis insanlar var... sen büyümüssün, onunla bir cok sey paylasmissin, hamdolsun ki dügününü görmüs... Allah`a ne kadar sükretsek azdir...
Ölüm Allah`in emri; yapacak birsey yok kayitsiz sartsiz kabullenmekten baska...
Rabbim sabir versin ve babaciginin mekanini cennet eylesin...
teşekkür ederim
bende dua etim zamanlar gerçekten kendimi iyi hissediyorum
ama dediğin gibi anlık sonra mutsuz ben oluyorum
beni bu kadar iyi anlamana sevindim
Allah sana da bol bol sabır versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?