• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum

tutunamayanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
50
0
36
Çanakkale
kızlar merhaba;

ben çok mutsuzum, 5 yıllık evliyim 3 kızım var ve yeni doğum yaptım 3ay önce, eşimle çok büyük bir iletişimsizliğimiz var, o kadar yoruldum ve o kadar bıktım ki ondan arkama bakmadan kaçmak istiyorum ama elim kolum bağlı, 3 tane melek var ve küçükler üstelik babalarına çok düşkünler allah için iyi bir baba ama iyi bir eş değil, benim değerimi anlamıyor, bilmiyor egolu, çok bilmişin teki, anlaşmak çok zor onunla ne yapıcam bilmiyorum, kızlarım çok mutlu onlara hiçbir şey hissettirmiyorum ama ben çok mutsuzum, hayatın hiç bir anlamı kalmadı benim için, yeni bir işyeri açtı ve işler durgun beyimiz depresyonda diye geceleri eve gelmemeye de başladı, üstelik annem bizde kalıyor doğum için gelmişti, o burdayken eve alkollü de geldi utanmaz, sinir oluyorum, benim memleketimde değilim gitmeye kalksam çok uzak, 3 bebişle yola çıkmak ve onları babadan mahrum bırakmak zor, burda kalsam kimsem yok bana yardım edecek ne yapacağımı şaşırdım ailemin yanına zaten gitmem çünkü destek olmazlar, bir de çok müdahaleci ve her şeyin en iyisini bildikleri için geçinemiyoruz da, ama bu adama ders vermek istiyorum, daha doğrusu artık onu istemiyorum, allah aşkına akıl verin çok bunaldım ne yapıcam bilmiyorum.

İlk önce madem anlaşamıyorsun ne diye habire doğuruyorsun diyesi geliyor insanın. 5 yıl içinde 3 çocuk. Yapmayın Allah aşkına ya. Yazık şu çocuklara.

canım öncelikle allah evlatlarına hayırlı ömürler versin
çok kısa zamanda büyük yol katetmişsin
5yıllık evlilik 3 çocuk maşallalah
belliki bunalmışsın eşde ilgisiz olunca üstüste geliyo tabii
konuşup eşine hislerini anlatsan yardımı olur belki
eskidende ilgisizmiydi çocuklardan sonramı oldu

3.cu cocugu neden yaptınızkı :( madem anlasamıonuz o melegı neden dogurdunuz allah verınce ınsan kıyamıor dogru esınız bunalımda sızde bunalımda bu dusuncelerınız gayet normal bırbırnızın usttune gıtmeyın faasla 3 cocuk var ...
önce gercekten ıstemıormusunz esınızı ona karar verın :26:

kaç tane çift tam anlamıyla anlaşabiliyor ki, her anlaşamayan çocuk yapmasın diye bir kural mı var üstelik ilk çocuğum 2.5 yıl üstüne oldu, çocukların arası az, aslında anlaşmak çok basit sadece konuşmak ve empati yapmak yeterli ama adam yaş ilerledikçe gereksiz bir ego sahibi oldu ve bu beni yoruyor çok öfkeliyim içinde bulunduğum şartlarda da öfkemi kusamayıp sineye çekiyorum, sorun bu, çocuklarıma yazık olduğu da yok onlar çok mutlu, çünkü onları çok seven anne ve babaları var ama; sorun ikimizn arasında bizler öfkesine hakim olamayan insanlar değiliz

kaç tane çift tam anlamıyla anlaşabiliyor ki, her anlaşamayan çocuk yapmasın diye bir kural mı var üstelik ilk çocuğum 2.5 yıl üstüne oldu, çocukların arası az, aslında anlaşmak çok basit sadece konuşmak ve empati yapmak yeterli ama adam yaş ilerledikçe gereksiz bir ego sahibi oldu ve bu beni yoruyor çok öfkeliyim içinde bulunduğum şartlarda da öfkemi kusamayıp sineye çekiyorum, sorun bu, çocuklarıma yazık olduğu da yok onlar çok mutlu, çünkü onları çok seven anne ve babaları var ama; sorun ikimizn arasında bizler öfkesine hakim olamayan insanlar değiliz

tabiki her çiftin sorunları vardır arasıra yaşadığı soğukluklar
önemli olan çocullara yansımadan konuşarak halletmek
anlatığın şeylerden kavga gürültü olmadığını anlıyorum
geriye kalan konuşmak galiba
herzaman olduğu gibi iş yine kadına düşüyo galiba
umarım bi çözüm bulursunuz

canım öncelikle allah evlatlarına hayırlı ömürler versin
çok kısa zamanda büyük yol katetmişsin
5yıllık evlilik 3 çocuk maşallalah
belliki bunalmışsın eşde ilgisiz olunca üstüste geliyo tabii
konuşup eşine hislerini anlatsan yardımı olur belki
eskidende ilgisizmiydi çocuklardan sonramı oldu

amin canım sağol, biz aslında 10 yıldır birlikteyiz eskiden ilgisiz değildi, aksine bana öyle güzel davranırdı ki; kendimi dünyanın en şanslı kadnı hissederdim ama evlendikten sonra değişti, değişen elbette ki eşim değil ama sanki aile olmanın değerini kavrayamadı, bocaladı, sorun zaten konuşamamız, ben ona hislerimi anlatırken onun tek düşündüğü bana ne cevap erip de altta kalmayacağıdır sorun bu zaten, tek taraflı savaşıyor benimle

3.cu cocugu neden yaptınızkı :( madem anlasamıonuz o melegı neden dogurdunuz allah verınce ınsan kıyamıor dogru esınız bunalımda sızde bunalımda bu dusuncelerınız gayet normal bırbırnızın usttune gıtmeyın faasla 3 cocuk var ...
önce gercekten ıstemıormusunz esınızı ona karar verın :26:

3. çocuğu yapmak benim de isteğim değildi ama spirale rağmen hamile kaldım üstelik o sırada doğum kontrol hapı da kullanıyordum ve hamile kaldım, ama aldırmadım o da benim sınavım, bir görsen o kadar güzel ki nasıl kıyardım prensesime, eet haklısın bütün bunlar bizim içinde bulunduğumuz psikolojik durumdan kaynakalnıyor ama biz konuşamıyoruz da

İlk önce madem anlaşamıyorsun ne diye habire doğuruyorsun diyesi geliyor insanın. 5 yıl içinde 3 çocuk. Yapmayın Allah aşkına ya. Yazık şu çocuklara.

Şu cümlenin altına imzamı atmadan geçemeyeceğim....

Doğum kontrolü diye bir şey var. 5 yıl ya alt tarafı.... Biri kundaktayken ötekine nasıl hamile kaldınız?

Hayatınız bu kadar kıymetliyken neden kendinize eziyet ettiniz ki? Tamam evlatlarınızı mutlaka cok seviyorsunuzdur ama cok zor yaa, 3 cocuk, ilgisiz ve umursamaz bir koca....

İşte bizim kızdığımız ve sizin kendinilizle ters düştüğünüz nokta bu.... Evet çocuk yapmak normal bir durum ama 5 yıllık evlilliğe 3 cocuk sığdırmak mükemmel giden bir ilişkiyi bile yıpratır.

tabiki her çiftin sorunları vardır arasıra yaşadığı soğukluklar
önemli olan çocullara yansımadan konuşarak halletmek
anlatığın şeylerden kavga gürültü olmadığını anlıyorum
geriye kalan konuşmak galiba
herzaman olduğu gibi iş yine kadına düşüyo galiba
umarım bi çözüm bulursunuz

aynen öyle, kavga gürültü yok dışarıdan bizi gören ne kadar mutlular der, ben öfkemi kusmadığım için kavga olmuyor ama canıma tak dedi, tek istediğim şey beni çok sevmesi, bana değer vermesi, kadınlığımı okşaması, bunu neden yapmazlar acaba, halbuki mutlu olmak ne kadar basit, ne kadar yaşayacağımız belli mi, kaprislerle, entrikalarla, sevgisizlikle ömür tüketiyoruz ve bana böyle giden bir evlilik boşunaymış gibi geliyor kendi adıma ama meleklerim mutlu işte

İşte bizim kızdığımız ve sizin kendinilizle ters düştüğünüz nokta bu.... Evet çocuk yapmak normal bir durum ama 5 yıllık evlilliğe 3 cocuk sığdırmak mükemmel giden bir ilişkiyi bile yıpratır.

aslında yıpranan ilişki değil, sadece benim ve eşimden tek beklediğim beni sevdiğini göstermesi, ilgi göstermesi ve beni takdir etmesi, çünkü bu yükün altından iyi kalktığımı düşünüyorum ve biraz pohpohlanmaya ihtiyacım var, mutlu olmak çok basit, ben de buna anlam veremiyorum bu egosuna

3. çocuğu yapmak benim de isteğim değildi ama spirale rağmen hamile kaldım üstelik o sırada doğum kontrol hapı da kullanıyordum ve hamile kaldım, ama aldırmadım o da benim sınavım, bir görsen o kadar güzel ki nasıl kıyardım prensesime, eet haklısın bütün bunlar bizim içinde bulunduğumuz psikolojik durumdan kaynakalnıyor ama biz konuşamıyoruz da

benım cocugum olmuyor tedavı goruorum emınımkı cok tatlıdır ıykıde dogurmussunuz :)
dedıgın gıbı piskolajık fasla ustune gıtme bence:34: ve kendınıde uzme sıkma tatlı canını :)

Son düzenleme:
aslında yıpranan ilişki değil, sadece benim ve eşimden tek beklediğim beni sevdiğini göstermesi, ilgi göstermesi ve beni takdir etmesi, çünkü bu yükün altından iyi kalktığımı düşünüyorum ve biraz pohpohlanmaya ihtiyacım var, mutlu olmak çok basit, ben de buna anlam veremiyorum bu egosuna

Peki konuşmayı denedin mi? Ne cvp verdi; ben ilgiliyim sen abartıyorsun mu dedi?

Bana biraz salmış koca tipi imajı verdi.

Şu cümlenin altına imzamı atmadan geçemeyeceğim....

Doğum kontrolü diye bir şey var. 5 yıl ya alt tarafı.... Biri kundaktayken ötekine nasıl hamile kaldınız?

Hayatınız bu kadar kıymetliyken neden kendinize eziyet ettiniz ki? Tamam evlatlarınızı mutlaka cok seviyorsunuzdur ama cok zor yaa, 3 cocuk, ilgisiz ve umursamaz bir koca....

evet doğum kontrolü dene birşey var ama bazı şeyler de beşeri sistemin çarkına uymuyor işte 3. çocuğuma spiralle hamile kaldım, şu an tüplerim de bağlı, evet kocam ilgiisiz ama bana karşı; çocuklarına ve evdeki sorumluluklarına karşı kesinlikle umursamaz değil, beni üzen birbirimizi bu kadar çok severken bu hale gelmemiz, ilgisizliği aramızdaki aşka karşı yani; e onu da sulamazsan çabuk solar, biz de soluyoruz işte

benım cocugum olmuyor tedavı goruorum emınımkı cok tatlıdır ıykıde dogurmussunuz :)
dedıgın gıbı piskolajık fasla ustune gıtme bence:34: ve kendınıde uzme sıkma tatlı canını :)

sen de sıkma canını, Allah kimine vererek kimine de vermeyerek sınav yapıyor verip de almayacağı kesin değilken, hiç vermeyeceği de kesin değildir o yüzden ümidini kesme, Allahım gönlüne göre versin

tatlım öncelikle Rabbim bebişlerinizi size bağışlasın... Okuduklarımdan çıkardığımca çalışmıyorsunda e kolay değil 3 çocukla akşama kadar biri ağlar biri susar Rabbim sabır versin zaten ev işi çoluk çocuk derken sen stres topu olursun ki haklısın millet bir taneyle başedemiyor. Eşinde malum yeni iş aman işler istediğim gibi değil diyip strese girmiş onunda işi zor evde bakmakla yükümlü dört kişi var.. İster istemez insanların huyu değişiyor evliğin ilk zamanları gibi insan aman eşime kendimi sevdireyim kaygısı taşımıyor sanırım. Çünkü iş koşturması çoluk çocuk insan kendini unutuyor.

Kendimi senin yerine koyuyorum geç gelen adamı bırak evine koştura koştura gelip çocuklardan birini yanına çekip ilgilenen aman karım üç çocukla bugün yorulmuşmu diyen birini isterdim ki hakkın var...Eşimde büyük ihtimal senden ilgi bekliyordur şu zor zamanlarında işte zaten stresli eve gittiğinde boynuna sarılıp karşılayan sadece kendisine ilgi gösteren karısını şuan üç çocukla paylaşıyor unutma eşin bebeklerinden daha da bebek...

Bence biraz sabret kendine çeki düzen ver evinde güzel giyin her şeye rağmen eşini güler yüzle karşıla demekki adam geç geliyorsa evdede deşarj olamıyor eve geldiğinde evdeki o sıcak ailenin ona huzur verdiğini göster....onunla mutlu mutlu muhabbet et bak kızımız bu gün şöyle yaptı gelecekte kızlarımızı şöyle yetiştirelim gibi hayaller kurmasını sağla... yaşadığın sıkıntıları ona morali düzgünken güzellikle anlat... Ama ne olursa olsun sakın moralini bozma tatlım çünkü her şeyden önce sen kıymetlisin... ( biraz uzun oldu ama inş sıkmamışımdır...)

Yapacak birşey yok hep mutluluk esmez ,bazen hüzün, bazen gülüş ,çocuklara hayatınızı adayacaksınız her saniyenizi mutluluğunuz,mutsuzluğunuz onlar olacak seçiminiz bu olmuş

Peki konuşmayı denedin mi? Ne cvp verdi; ben ilgiliyim sen abartıyorsun mu dedi?

Bana biraz salmış koca tipi imajı verdi.

tabii ki ama sonuç sıfır, hatta son iki senedir tüm ilişkilerimi de asgari düzeye indirdim bir ders vermek adına, hatalarını kabul ediyor ama bu çok zor oldu, çünkü eşim hatalarıyla kolay yüzleşebilen biri değil çünkü; iyi biri olduğundan o kadar emin ki beni üzmüş olabileceğine ihtimal vermiyor, çocuklar dışında hiçbir şey konuşmuyorum paylaşmıyorumi çok üzülüyor ama ben benim için çaba harcamasını istiyorum ve bunu da göremiyorum, bu nasıl çelişki anlamıyorum sizce ne?

Back
X