- Konu Sahibi tutunamayanlar
5 yıla 3 çocuk sıgdırmak en büyük hatanız olmuş canım sürekli düşünsene bu 5 yılın 27 ayı gebesiniz..2 sene diyelim hadi..geriye kaldı 3 sene eh bunlarda da çocukların büüyüme aşamaları var...of içim darlandı canım yazarken bile :)
1 çocugum var ve evliliğimde 6.yılı devirdik 7'ye doğru ilerliyoruz .inanır mısın 2.çocuk ruyalarıma girince darlanıyorum çok kötü oluyorum..çünkü hiç hazır değilim..daha doğrusu eşimle hazır değiliz..ilk çocugumuzu isteyerek yaptık..ama sonra gördük ki iyiceeeeeeeeee düşünmek gerek...büyük bir deneyim kazandım..ve 2.çocuk için de acele etmiyoruz, hatta ben istemiyorum artık birdaha anne olmayı sanırım .ya da olursam anca kızım okula başladıgında diyorum..ve gerçekten takdir edilecek bir sabrının olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim..
eşinle işte sorunlarınız birazda bu yüzden sizin ard arda hamilelik süreçleriniz birbirinizle ilgilenmeye fırsat doğurmamış olabilir..artık ilerleyen günlerin kıymetini bilin oturun konuşun, sorunlarınızı halletmeye bakın..yoksa o 3 meleğe yazık olur
biz buna hata demeyelim, o bizim kaderimiz, elimde olan tek şey aldırıp aldırmama konusunda karar vermek ben de aldırmadım; ayrıca çocuklarıma hata gözüyle bakılması beni üzüyor, siz de annesiniz anne olmak, çocuk büyütmek çok zor ama hayatta yaptığım en iyi şey, yaşadıklarımız da bizi bu hale getirdi ama; eşim evliliğimizin ilk yıllarında da ilgisizdi, aslında ilgisizlik de değil; eşim kimseye hayır demez herkesin işine koşar; yoldan geçen herhangi biri ondan bir şey isteset canı gönülden yapar çervremiz de çok geniş, eşimin bu huyunu kullanan da bir sürü adam var, cep telefonu akşama kadar susmaz, evde oturup konuştuğumz zaman bile o teller yüzünden konuşmamız defalarca bölüünür ama teline bakmamazlık yapmaz, hatta adamın biri gece 3te aradı işi düştüğü için ona bile koştu, enerjisini hep millete harcarken beni ihmal etti haliyle, zoruma giden çok şey oldu, benim önceliğim ailemdir ama onunki farklı, bunu söylediğimde de kabul etmiyor, olur mu öyle diyor