• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum

Üç çocuğa takılmış herkes, bu çok yanlış..
Çok mutsuzken, herşey çok kötüyken hamile kalmamamış konu sahibi..Şuanda sadece 5 yılın ve üç çocuğun yorgunluğu var konu sahibinde.

Dikkat edin eşim çok iyi bir baba ve evine düşkün diyor konu sahibi.Yani sorun kadının birikmesi ve erkekten daha fazla yardım ve ilgi beklemesi.

Bu sona kaç kişi ulaşmıyor ki ? Bu yüzden hemen 3 çocuğa '' neden çocuğunuz olduki üç tane '' denmesi çok yanlış.

..

Eşime nasıl ders verebilirim demişsiniz, bu konuda ders değilde duygusal bir mektup yazabilirsiniz, bir hediye alın ve eşinizin iş adresine yollayın mektupla birlikte, yollayamıyorsanız evde yatağına koyun, yorganın altına..Yatağa girince görsün.

Bu süre zarfında da cinsel hayatınızda eşinize farklı birşey yaşatın..

Yine bu süre zarfında saçınızı ve giyim tarzınızı değiştirin..

Ve yine evde bir kaç yeri değiştirin..

Kapıyı farklı açın, yemek sofrasında farklı birşeyler olsun.

Her zaman oturduğunuz yeri, uyuduğunuz yeri değiştirin.

Ses tonunuzu yumuşatın, bakışınızı farklılaştırın.Ara ara dokunun eşinize birşeyler demeden.

Kesinlikle sabırlı olun.Hiçbirşeye kızmayın.Ve gülümseyin.

Bunları hepsini yapıyorsunuzdur belki ama üst üste olsun 5-7 gün kadar.

Anlatmak istediğim 5-7 gün eşinizi harekete geçirecek farklılıklar olsun ufak ufak.

Sonrası eşinizden gelecektir size..Yeter ki sabırlı olun..

Bazı şeyler istiyorsak önce bizim vermemiz ya da hareket geçirmemiz gerekiyor, özellikle bayansak.

Allah huzurlu zamanlar nasip etsin yuvanıza.

Farklı farklı bakış açıları katıyorsun bana farkında değilsin :16: Çok seviyorum yorumlarını yahu.

Konu sahibi arkadaşım, birsen in yazdıklarına kulak ver bence:13:

Üç çocuğa takılmış herkes, bu çok yanlış..
Çok mutsuzken, herşey çok kötüyken hamile kalmamamış konu sahibi..Şuanda sadece 5 yılın ve üç çocuğun yorgunluğu var konu sahibinde.

Dikkat edin eşim çok iyi bir baba ve evine düşkün diyor konu sahibi.Yani sorun kadının birikmesi ve erkekten daha fazla yardım ve ilgi beklemesi.

Bu sona kaç kişi ulaşmıyor ki ? Bu yüzden hemen 3 çocuğa '' neden çocuğunuz olduki üç tane '' denmesi çok yanlış.

..

Eşime nasıl ders verebilirim demişsiniz, bu konuda ders değilde duygusal bir mektup yazabilirsiniz, bir hediye alın ve eşinizin iş adresine yollayın mektupla birlikte, yollayamıyorsanız evde yatağına koyun, yorganın altına..Yatağa girince görsün.

Bu süre zarfında da cinsel hayatınızda eşinize farklı birşey yaşatın..

Yine bu süre zarfında saçınızı ve giyim tarzınızı değiştirin..

Ve yine evde bir kaç yeri değiştirin..

Kapıyı farklı açın, yemek sofrasında farklı birşeyler olsun.

Her zaman oturduğunuz yeri, uyuduğunuz yeri değiştirin.

Ses tonunuzu yumuşatın, bakışınızı farklılaştırın.Ara ara dokunun eşinize birşeyler demeden.

Kesinlikle sabırlı olun.Hiçbirşeye kızmayın.Ve gülümseyin.

Bunları hepsini yapıyorsunuzdur belki ama üst üste olsun 5-7 gün kadar.

Anlatmak istediğim 5-7 gün eşinizi harekete geçirecek farklılıklar olsun ufak ufak.

Sonrası eşinizden gelecektir size..Yeter ki sabırlı olun..

Bazı şeyler istiyorsak önce bizim vermemiz ya da hareket geçirmemiz gerekiyor, özellikle bayansak.

Allah huzurlu zamanlar nasip etsin yuvanıza.

amin teşekkür ederim, burda 3 çocuğuma takılmış olmalarına ben de anlam veremiyorum, benim asıl sıkıntımı çok iyi anlamışsınız, yani amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi, bazıları hala karar verememiş:) ama yazılanları şahsi algılamadığım için ben de agresif takılmıyorum:) ebn getirdiğiniz önerilerin çoğunu denedim ki eşim hatalarını da kabul ediyor ama çaba yok benim hayatım değiişmiyor

Back