Ya ama üstüne gitmeyelim artık,neden 5 yılda 3 çocuk demeyelim,olan olmuş bir kere Allah nasip etmiş o anne babadan o çocukların doğması gerekiyormuş ki korunmaya rağmen olmuş,ben biriyle dertleşmek isteyince beni yargılamasından hiç hoşlanmam mesela,o an çünkü çok mutsuz oluyosun zaten,sadece omzunda ağlıycak birini arıyorsun o zamanlarda..
Ben daha yeni evliyim çocuğum yok cicim aylarındayız belki de hala,o yüzden anlamam zor,ilgisiz bi eş çok sinir bozucu olabiliyor,ben en ufak bi ilgisizliğinde bozuluyorum bazen,ama 3 tane mutluluk kaynağı var evinizde,onlarla oynamak onların eğitimiyle gelişimiyle ilgilenmek,onlarla eğlenceli şeyler yapmak falan iyi gelebilir,yapıyorsunuzdur gerçi ama,ayrıca kendinize de zaman ayırmaya çalışın,3 çocukla zordur sanıyorum ama,küçük bi şey de olsa,bi kahve ile 1-2 sf kitap falan,kendi hayatınızı yaşıyor gibi olursanız eşinize çok ihtiyacınız olduğunu hissettirmezseniz belki o da tam tersi yanınıza gelir,ben eşimle azcık ilgilenmesem,bi şey beklemiyomuş gibi yapsam,kendi kendime bi şeyler yapsam iş güç veya mesela onsuz oturup bi şeyler izlesem,o zaman benimle daha çok ilgileniyor,ben de o zaman tekrar ilgilenmeye başlıyorum,taktik gibi oldu bu da,kötü hissettim şimdi ama eşimin de huyu öyle biraz,erkeklerin çoğu böyleymiş gibi geliyor bana ama..
Bi de şey belki çocuklar büyüyünce daha farklı olur,belki o da streslidir şimdi,çocuklar büyüyünce düzen iyice oturunca belki o da kendine gelir,evde durumlar zordur şimdi 3 küçük çocuk,belki baş başa kalmayı falan özlemiştir,erkekler pek strese gürültüye gelemiyo malesef,bu çocuklar ne olcak falan diye düşünüyodur,belki maddi meseleleri düşünüyordur,bence şu anda çok takılmayın,ona da bu süreci atlatması için biraz zaman verelim,ondan memnunmuş gibi davranabilirseniz eğer o zaman belki kendini güçlü hisseder,ben bi kere işte benimle ilgilenmiyosun falan muhabbetlerine girdiğimde zAnka zaten herşeyim eksik şu hayatta bari senin yanında tam hissediyim kendimi eksik hissetmiyim demişti,çok dokunmuştu bana :44:
bilmiyorum ki böyle uzaktan uzağa da işte fazla yardımcı olamıyoruz ama işte öyle :26: